- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Васе, наистина доста голяма изцепка от твоя страна.
И не, не те предизвиквам да пишеш още ;д
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Като не ти пука , какво ми казваш какво да поствам ? Ще спамя колкото си искам ,това е умрялата кофа. От тука лъхаш , че си отворко само у форума , щом се впрягаш само за един спам.
И в аватара си виждаш , онези там дет са легнали заради пари и си мислеш ,че е заради любов. А не виждаш гадната кука.....
Последно редактирано от NightGuardian : 05-23-2012 на 12:46
поне да спорихте за нещо интересно
Always wanna play but never wanna loose
на 21 да не си виждал путка е много лошо , нали MaLyKoLiU?
Не го намирам като изцепка изразявам мнение
Просто не ме кефи. Бъркал си е носа в далавери, правел се е на важен на тоя и оня. Преди да го убият има заснето на камера как негови приятели пребиват един и той отива и почва да го рита. Ако това ви е идола в живота...
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
за да те бият , трябва си напрвил нещо нали знаеш? Или май не знаеш. И направо и ти си толкова смешен ,че нямам думи. С тъпите си расъждения.
Този , който го бият е направил много по-лошо нещо на човек на Pac , като не знаеш нещо по-добре не говори.![]()
Не си наясно защо са легнали на земята нали?
Ако я нямаше куката, нямаше да има нищо интересно в снимката.
Снимката е направена по време на протест във Ванкувър преди година, момичето е ударено и повалено на земята от полицай, приятелят й се е навел и я е целунал, понеже е плакала.
Най-малкото за което са мислили в момента са парите.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Това не винаги е така, от утрепки може да очакваш всичко. + като е голям мъж да го беше пребил сам???
Предлагам да спираме с темата
той като е излезнал ,вече са го налагали тъпак.
Няма значение. Може и да си го е заслужавал. В никакъв случай не твърдя че е заслужавал да му се случи нещо(на 2пак), особено да го убият... Но ако му беше чиста работата малко вероятно да се случи нали се сещаш![]()
Мнението си за него не съм го изградил от медиите а от песните и клиповете му.
Се едно да ми кажеш че Ванко 1 и килата всичко им е чисто-еми не е.
Добре бе професоре, кажи каква е причината да лежат на земята, щом си бил там и си свидетел на случката?
Мишинка
BrainDamage
медиите си правят материал като платят да легнат там и на полиция. Как така ще се падне да са легнали , пред тях да е полиция и чак да снимат в този момент. В Тези големи размирици на протест. Не всичко е случайно , нали знаеш![]()
тоя килата е някакъв мазен аксаковски мангал![]()
n00bs
За теб случайност няма, винаги задължително трябва да има пари... :С
Или може би и за тази снимка са ми дали пари и съм извадил един кадър от видео клип...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._7251654_n.jpg
Мишинка
BrainDamage
http://www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44 какво мислиш за тази песен ? прочети коментарите ако не си
n00bs
Между другото НощниПазителю логиката ти е доста ограничена. Мене никой няма да ме застреля, защото не съм "велик"?
Еминем си е велик и никой не му е посегнал, а в студентски град убиват млади невинни момчета които никои не ги знае и не са "велики" !?