- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
ами примерно ако на 1 модул имаме пълен брой точки,а на 2 модул към 15..знаете ли колко ще е горе-долу оценката![]()
5.2^^
Смятам - (68+брой т.) / 28
-----------------------------
Аз имам 5,3..
Последно редактирано от Xriis.. : 05-23-2012 на 14:03
Ох, ами никога не се изкарва предварително скалата за оценяване. Първо се гледат и резултатите и тогава скалата се нагажда така, че да има възможно най-малко скъсани. Така че не може да се каже със сигурност.
Аз сега отивам да гледам какво съм направила. Страх ме е. ><
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
уауу по вашата формула имам 4.60 което за мен е повече от добре.. аз знам една друга : (броя точки*6)/общия брой точки
и при мен се получава 3.66
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
98 ^.^ Може и 99 да са, защото на последната задача едно нещо съм го написала на чернова, но го нямам на белова. Но е малко вероятно, понеже го задраскахСмисъл чете се, ама, да... На 23 решението ми е абсолютно различно, но е 100% правилно и нямат никакво право да не ми дадат точките. Решавала съм го с няколко уравнения и пропорция... мда. На първи модул нямам грешки, както и очаквах, де. Та така. Между другото, още като излязох, госпожата ми каза, че ще имам 98 точки. Тя е пророк о.о
![]()
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
амии нали оценката се смята от двата модула общо? смисъл събират се точките от първия и от втория и с някаква формула се получава оценката, а не 2 оценки и после средно аритметично??
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Аз ще изчакам 4ти юниЧе нещо не мога да ги докарам точно.
Счита ли се за знак,че съм сложила две чертички,за да отделя стойността на а и на х?
Аз имам грешка на невероятно елементарната 8-ма задача. Също така, не знам колко точки ще ми дадат на 24 и 23. Всички са тръгнали да се хвалят къде учат ли? ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз имам 4,90 или там някъде...,доволна съм!Някой може ли да ми каже минималния бал за прием в 4ег Варна за 2012г?Търсих,но не успях да намеря...
![]()
^
Аз също. ;]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ох,притеснявам се,че може да счетат това за знак,а то не е...просто съм ги отделила.
Охх хорица...някой може ли да ми каже колко точки е за 3??? Простооооо съм се побъркала..един път го искарах 22т. после 10..накрая 30!?:@@@ Много съм притеснена не съм спряла да плача и тка.
Скалата за оценяване е неизвестна. Както казаха по-горе, нагаждат я към резултатите на учениците. И Рали, не мисля че ще го приемат за знак.
Сега следват матурите по история и география, английски, химия, физика и биология. Успех. Да не забравите да преговаряте през почивните дни. ;]]
формулката е (броя т. + 6/ 28
Аз имам 4.571 ... еее ужас .. исках 4.80 ... нищо , дано ме приемат ! Сладури желая ви късмет !
( броя т. + 68 ) / 28 *
Последно редактирано от MoulinRouge : 05-23-2012 на 15:15
Ми 64 точки имам ..
Що не си гледам в листа :@:@:@ Що съм толкова тъпа? Един път ще реша да препиша и .. :@:@:@ Хем първия път си ми беше вярно.
Ама все тая, стига ми да е над 4.
По тая формула която сте пуснали имам 4,71..
Моята 24 е съвсеееем различна от тази в отговорите и даже не ми е излезнало вярно. При мен се получава 1..
Преписаните ми задачи са 2 и 6. И са ГРЕШНИ. Уж т'ва момиче беше добре по математика. (не за 6, ама пак.. ;д)
А съм объркала простата 7ма задача. Направила съм го правилно изчислението, в смисъл вярно, но съм се объркала и съм писала 60 вместо 70. Но не съм сигурна.
11 не знаех как да я направя щото ми се получаваше 1 и 4, за това си я оградих просто така. И съм сгрешила.
14 въобще не е решена, нямам си на представа как.
И това са ми грешните задачи.
На 22 не съм писала В) (0;-2) и (4;4). Моето е много дълго. Не знаех, че само крайния отговор се иска и почнах да си разсъждавам върху беловата.
За 23 не ми остана време. 20 и 21 са ми верни като по чудо..
И това е. Горе-долу съм доволна. Можеше и по - добре, но това според моите оценки по математика е добре.