.
Отговор в тема
Страница 110 от 134 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 3345
    anonymousx къде ще кандидатстваш?

Драги приятели, по мой последни данни скалата е тази, която казах и ония ден : 1/28.( k+68 ) k=броя точки. Но ако не е такава се МОЛЕТЕ ДА ИМА МАКСИМАЛНО ПОВЕЧЕ ДВОЙКИ, защото тогава ще се занижи скалата. А ако има много шестици скалата ще се увеличи. И тогава ако имаш 86 точки няма да е за 5.50 ми ще е примерно за 5.20. А относно онова момиче, дето се притеснява за знака. Не искам да те плаша, но в моята стая имаше едно момче което си беше отделило решенията на 23 и 24 задача с ============== . Квесторката му взе работата и му даде да си я препише, защото можело да се счете за знак

В наща зала един фр се извика... уж на шепот... "КВО ПИСА НА 15-ти" квесторите го погледнаха, отидоха до него и му казаха верният отговор - тва по бг а пък днес по математика след като тримата ни отличници свършиха с работата си, напълно сериозно без лъжа... квестора им каза "я помогнете на този който се затруднява" целият клас буквално правихме банкет след матурата е такъв късмет просто...

Аз имам 92/93 точки по математика ^^, а баба ми започна да ми опява, че нямало да ме приемат по първо желание (аз искам в ПМГ Бургас с английски и информационни). Само ми развали настроението. |(

И мойта баба е така.... понеже братовчедка ми е 7 клас, набор 99 и тя прави изпит. И баба само " Браво Нина, сигурно ще имаш 6", а на мен "Еми да се надяваме, че не искат много висок бал тази година" . Понякога си мисля, че тая жена просто ме мрази. Тя си отгледа Нинчиту , а мен ме вижда рядко. Само се хвали, че направила това, направила онова. Знам, че една година по - малка, но като знания е гола вода. Не знам как й пишат шестици, след като тройкаджиите от моя клас знаят повече от нея. Явно такива са учителите в нейното даскало.

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    Драги приятели, по мой последни данни скалата е тази, която казах и ония ден : 1/28.( k+68 ) k=броя точки. Но ако не е такава се МОЛЕТЕ ДА ИМА МАКСИМАЛНО ПОВЕЧЕ ДВОЙКИ, защото тогава ще се занижи скалата. А ако има много шестици скалата ще се увеличи. И тогава ако имаш 86 точки няма да е за 5.50 ми ще е примерно за 5.20. А относно онова момиче, дето се притеснява за знака. Не искам да те плаша, но в моята стая имаше едно момче което си беше отделило решенията на 23 и 24 задача с ============== . Квесторката му взе работата и му даде да си я препише, защото можело да се счете за знак
    Аз питах квесторите,казаха ми,че тези две линии не са проблем.
    ПП.Практически невъзможно е да отдели така задачите. Та те си имат номерация отпред.

Теста не беше труден, но имам една супер елементарна грешка от недочитане на задачата от първи модул ;@ На втори модул почти всичко ми е вярно. Не съм сигурна колко точки ще ми дадът за разсъжденията.

Аз мисля,че ще имам 5,96
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

9ФЕГ

Всички седмокласници и родители, които се интересуват от обучението в 9ФЕГ и училищния живот, биха могли да посетят "Ден на отворените врати в 9ФЕГ" на 2 юни от 16:00ч. в сградата на училището.

Ееее, мина се всичко! Все едно преди 1-2 седмици бяхме 6 клас, минахме през този период, остава да мине и кандидатстването иииии лято!!! : ) Надявам се всички да ни приемат там където искаме!

Да, дано ) Наистина сякаш вчера беше априлската ваканция и се стресирах как по дяволите ще изкарам по математика.. а ето че имам 5ца и всичко е наред

ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ наредихте ли си вече желанията?
    Последно редактирано от SunT : 05-23-2012 на 19:43

Голям фен
    1. 164 ГПИЕ
    2. 22 СОУ
    3. 157 СОУ

Xriis 22 и 157 соу какво ще учиш там?

Аз много се натъжих след като гледах някакво японско аниме...и сега щастието от резултатите ми изчезна. Иначе започвам яко да уча по другите предмети от утре.

Голям фен
    22 с Испански ,АЕ ,БЕЛ и ПИ
    157 се води 2-ра испанска .. тя е близо до нас ,а и бала отдавна съм го изкарала ;дд - в паралелка с АЕ , М и Г

1.НЕГ
    2.ФЕГ
    3.2АЕГ
    4.НТБГ

Като ти гледам резултатите, сигурно ще влезеш в НЕГ. Иначе аз не се справих кой знае колко добре и май ще си остана в моето СОУ.

shakalaka- благодаря ти.Иначе не се отчайвай ! Не се води от бала,а от желанията ти,защото балът всяка година се променя.Ще влезеш в хубаво училище.

Здравейте..някой знае ли точно,кога ще са излезли резултатите?

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    До 4 юни мисля, че трябва да са излезли.

Да, до 4 са.

1. НФСГ
    ии това е моя списък не ми се ходи в никоя от английските и просто си искам там.

Повече от фен Аватара на bwef
    ОФФФ :@ Много яко съм се изложилаааа :@@ яд ме е на себе си, сега като видях задачите по-обстойно, та те са били толкова леесниии :X имам 75т ;(

Град
    Бургас
    ^ 75 точки не са ли 5 и нещо?

Повече от фен Аватара на bwef
    Еее де да бяха, то ако беше така 89 например за колко ще са ?

Град
    Бургас
    Някъде 6 без малко Обаче не съм сигурна. Аз се надявах със 75 т. да вържа петицата някакси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си