.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Останала съм с впечатление, че в Кингс приемат всички (с парички).
    доста ти е грешно впечатлението
    искат ми и на двете матури над 5.50 за разлика от други университети където искат диплома 4 или 5
    а таксата е както на другите университети

Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    В такъв случай изобщо не ти трябва висше...
    Прав си, но все пак не искам единствената ми подготовка да е Zoo Tycon.

Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    доста ти е грешно впечатлението
    искат ми и на двете матури над 5.50 за разлика от други университети където искат диплома 4 или 5
    а таксата е както на другите университети
    А знаеш ли какви други оферти са пращали и за каква специалност си. На сайта им имаше изискване към българите да имат 5,50 по ПОВЕЧЕТО предмети, което не знам какво ще означава. Дали това включва ЗИП-овете... Иначе да има изискване само за матурите ми звучи много добре

И ти като вече кандидатствал можеш ли да поясниш как стои въпроса с извънкласните дейности, който зададох горе?

Супер фен Аватара на kindergarden
    ами мисля, че офертата им е тази повечето предмети с 5.50 (аз съм кандидатствала за mathematics with management & finance)
    консултантката ми от интеграл каза,че имали предвид 70% от оценките в дипломата да са с над 5.50
    но при нас дипломата се образува от три групи предмети: общообразователните, профилиращите и матурите... като не е ясно какво разбират под 70% от предметите... но аз от училище имам по всичко 6 и ми остават само матурите

за извънкласните дейности и аз си мислех,че са много важни, но се оказа, че не са чак толкова жизненоважни когато си пишеш мотивационното писмо, се споменават тези неща, но е хубаво да не се оливаш много,защото има строги изисквания за дължината.... набляга се на това, защо искаш да учиш това, което искаш, и защо в този университет

значи може да пиша че съм работил дълги години за червения кръст, без това да е вярно?!
    Това отнася ли се и за препоръката, тоест отдават ли му голямо значение или е само формалност?
    А иелтс/тоефл кога е най-добре да се карат.. колко време е нужно г/д за да се подготвиш и кой е по-добрия вариант?
    А иначе аз се интересувам най-вече за Бизнес и Мениджмънт курса, ако има значение..

И един по-личен въпрос... Ако всичко мине успешно и заминеш как мислиш да се издържаш там.. все пак Лондон е един от най-скъпите градове.. ще имаш ли осигурено общежитие и знаеш ли колко би ти стурало една година там (само разходи за живот)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си