- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че не съм му изневерила ???
Не мисля, че съществува начин да го убедиш, че не си му изневерявала с никого по простата причина, че имаш връзка с индивид с безкрайни страхове, без самочувствие и достатъчно увереност, но трябва и да се замислиш да не би случайно да си му дала някакви повиди за подобни съмнения.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
изумявам се как си му позволила да те има за притежание-не го прави със следващия!
Можеш да го затапиш и някаква силна реплика, но я нагоди така че да няма какво да каже след нея.
И междодругото може наистина да се опитва да се отърве от теб по този тъп начин.
Може да го обичаш и да го искаш и да си свикнала с него, но забележи че ти се тормозиш заради него. Кого обичаш повече себе си или някакъв хлапак(извинявам се,просто гледам отстрани нещата)
+1 ;ддд
ми като не разбира от него го зарязваш и това е... още малко с GPS ще те следи.. като не ти вярва-негов си проблем.Прояви повече себеуважение, ти не си някфа вещ или нещо такова ... Казваш му че не си му изневерила... или го приема или се маха ...
Хахахахахах.
Искрено се извинявам за спама, ама просто не се сдържах.
Така де. Дрън дрън та пляс. Да не би да си била единствената? Тцтц.
Спам.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-25-2012 на 08:52
Кажи му най-накрая, че си изневерила, щом иска да чуе това.![]()
Последно редактирано от montana6 : 05-25-2012 на 10:47
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
От колко време ходите? Давала ли си му поводи, за да си го мисли? Случайно да си скрила част от историята и да си прикрила нещо?
Иначе трудно би успяла да му докажеш и да му спечелиш доверието. Супер е тъпо някой постоянно да ти повтаря разни глупости и да си мисли, че му изневеряваш - аз подобно отношение не бих търпяла. Точно, заради това, връзките без доверие не съществуват дълго.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
метафори, епитети, алегории, сравнения.. ебало си е майката. Какъв е смисълът от правенето на интересен, като авторката и половината няма да го разбере. Аз - бащата на знанието, го четох 2 пъти тоя коментар, докат го осмисля. Така и не хванах някво дълбоко проникновение.
темата; вкарай малко НАТФИЗ: сълзите, тва онова, ти ми нямаш доверие, пък аз толко те обичам, как може да не ми вярваш, та аз никога не бих ти изневерила, мислех, че ме обичаш, щото хората, които се обичат си имат доверие, но ти ми нямаш, значи не ме обичаш, как можах да съм толкова глупава и наивна, щом така ме обвиняваш, значи ти си ми изневерявал, щото само неверниците се съмняват толкова в НЕВИННИТЕ си половинки.. коя е, кажи ми коя е.. Пепа Общата или Димитринка от 8-мия етаж, КАЖИ!!!!
гарантирам успех.
Temet Nosce
벨야카
^ Разбрала е поста ми, ноу уорис. От блаб и jghjgjh трябва да се пази.
Пантерке, изчисти си входящата кутия.
Пфф като ти няма доверие може най-спокойно да си хване пътя... Мен ако някой постоянно ми го бутат тва в лицето щях да откача.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright