- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
какъв е смисал да давам факти , които вие не разбирате? Само да се дразня?
СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО ЗА БЯЛАТА РАСА 17/21 !
n00bs
По-успешен след 15 години кариера , дори сега залязва. Тупак е това , което днес само за 5 години на сцената.
Хайл СПЕЛЧЕК!
![]()
значи който не харесва 2пак е глупав
добра логика наистина
Редно ли е да е толкова зле и да не е на 13? :Д
Аман от бели негри... смрт
Ако искаш го харесвай , просто го уважавай.
Niggas talk a lot of shit but that's after I'm gone
Cause they fear me in physical form let it be known
I'm troublesome - Tupac
Последно редактирано от NightGuardian : 05-25-2012 на 04:40
хахахах човека е умрял да каже истината , обаче истината не може да бъде скрита , защото ако тя бъде скрита тя се превръща в ЛЪЖА! Времето единствено може да скрие всяка лъжа и да разкрие всяка истина. Само че малко искат да я познаят и много се плашат от нея. Дори ми е смешно , сега като ви гледам реакцията.Но помните това за времето нали , е след време Тупак ще е нещо много уважавано , колкото и лудо да ви звучи
Последно редактирано от NightGuardian : 05-25-2012 на 07:00
Найт, уважение.. добре.
Ама осъзнаваш ли колко си се вкарал във филма и как се обясняваш [и по-смешното наричаш другите филмари].. при положение, че всеки си има мнение и квото и да кажеш/напишеш няма да го промениш. И плюс това 99% от написаното от теб са само някви твърдения "той е такъв, той е онакъв и е казал толкова много истини и ще го разберете еди-кога-си" ..
Няма нужда да пишеш повече по тая тема щото обясненията ти никой не трогват и едва ли ще промениш нечие мнение относно Тупак.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
прави сте няма смисъл човек няма да се заинтересува от нещо освен , ако сам не го пожелае.Но , ако аз не покажа тоя човек може и никога да не знаете за него.
Това което виждате тук , хората които ме познават знаят ,че не съм това , което вие виждате. Не се залъгавaйте.Това е един форум.
![]()
и тя тоя е луд , тоя е един какъв , щот вижда само форума и тя като всички останали.
Но ако се запозанем , ще си промени мнението коренно , дори ще иска да продължим да излизаме , обеден съм.Щото познавам достатъчно хората , познавам и себе сиА вие тук някой още не познавате себе си , камоли хората.
![]()
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...42055174_n.jpg hover hand-a на един познат![]()
Половината са неграмотни и пишат пълни глупости, единият даже се взе за Исус...а стига бе! Тази кофа се чална съвсем!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...09720155_n.jpg
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Тоз пък се опита да свали половината момчета във форума....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...