- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
събуждаме се , още със затворени очи ;D
Ще закусвате ли ?![]()
Да, сега уж закусвам. Много... депресиращо време. Искам да се раздвижа пък то...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
въй бахти раотата... станах в 7, ядах и легнах да спа, и час ся станах![]()
В Бургас вали ли?
То човек трудно се събужда от това времето .
о не знам, ама тука е много смотано. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Иване, по колко часа изкарваш в залата?
Еми то да ти кажа, повечето пъти по Черноморието е едно и също.![]()
и зимата не вали сняг ;(
Облачно е , но не вали. Аз исках на плаж да ходя, то слънце няма((
То и аз исках, ама ей на. Да, за снега е супер гадно като стане кишаво...
Тука започна да вали такова слабо.. пф. Вчера къв як плаж направих, днес мрак :@@ ;х
Да вали сега, пък утре дано пекне да става за плаж ;д Довечера трябва да е свежо за тренировка ^^
кво ще правиш довечера ?![]()
лостове ;п
http://vbox7.com/play:a051ab5dc7 ^^ релакс , някво яко местенце и се размазват ;д
бахахаха мен от моста ме е страх да скоча...![]()
Колко вдигаш на лежанка?
аз друго прая лежанка мн рядко ;d 50-55
аз само от платформата съм скачал ;д
на коя зала ходиш ;д уф аз на есен ще почна пак зала ;д
И аз от скоро почвам пак![]()
А и в МР ми е далече ;д някъде в центъра предпочитам :д