- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
до нас има зала в атагена... много е яка, ама ходят само някви с 50 ръка, почти винаги е пълна а и е скъпа. В меден руднишката оная има всичко, а и почти всеки пък като ходя има по 1-2ма човека.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вечер да ходиш е най-добре... след 11, даже 12..
8АМ - 7ПМ?
Тука попринцип е лудница до 9 часа, така, че след това има много малко хора. + за хора като мене които са нощни птици ни се отразява много по-добре ако правиме нещо късно вечер/ранно сутрин...
Ти иначе сега какво точно правиш?
ръцете ми са в пришки и мазоли... :@
И мойте бяха преди като ходех на фитнес... Някой хора използват ракавици, но на мене са ми супер неудобно...
да аз все се каня да взимам и все забравяме да за има няма месец доста си увеличих силата, и леко външния вид
аз отивам да гледам Ghost Rider 2
ами пребрах се в 5 :д иначе съм добре като изключим главоболието и че се чувствам разглобена ...
иначе снощи ми беше супер добре :Д
http://prikachi.com/images/173/4811173f.jpg
Купонясвала си добре :Д А главата от пиенето те цепи.. , другия път по-малко ще пиеш![]()
тряя пийш мн вода ся
в тоя дъж ма карат да хоа в мола :@
;;д то като си пиян , изтрезнееш и пиеш вода , пак се напиваш :д;дд даже по-лошо става ;х аз пък чакам пържолите да се опекат и ще ям като гладен вълк :Д