- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Радина :P
Човека, на кoгото се възхищаваш?
Последно редактирано от FunNn : 05-25-2012 на 15:51
Сестра ми.
а ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
също сестра ми...
човека, който смяташ за пример от типа на "какво да НЕ правя" ?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
не знам.. може би Linsey Lohan.. Whitney Huston тея с тежките дроги и т.н.
а ти?
Поведението на днешните така наречени кифли.
Беше ли на абитуриентска тази година?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ооо, всичко сладко ми е любимо. Напоследък ям вафла "Морени", еклери обичам много.
а твоето?
черешов пай.. има и още много естествено :д
какво сънува последно?
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Оле... не помня хаха
а ти?
вааааааахх какъв филм ми бешеееСънувам аз, че съм в някав парк и се запознавам с тия Wosh, Yoko.. тея The Top Stoppers (не знам защо, попринцип не слушам такава музика) и с тази Yoko отиваме в някаква изоставена болница и се почват някакви гърмежи и разбирам, че е започнала война и ни обстрелваат.. и бягаме и после се срещнахме с другите и така..
кой филм гледахте последно?
мм днес гледах Wirrors.
а ти?
Да.
Преди да заспиш предпочиташ да гледаш филм/телевизия или да слушаш музика?
предпочитам да се радвам на тишината и собствените си мисли.
а ти?
Всяка вечер си пускам филмче.. Ако съм сам де..
Абе майна ся ако ми помогнеш ше съм ти много задължен които и да си.. Неква регистрация в замунда да ми метнеш? Че немога да се сдобия с такава от половин час.. Попитах целия свят и всеки се прави на луд.. Пък ми е много нужна![]()
Така или иначе се задават въпроси.. Ся да пускам теми не ми се занимава.. Айде помогнете на батко си..
Повечето пъти музика.
Какво мислиш да правиш днес?
да ходя на бала на братовчеда.. и да пия, за да понеса по-леко ситуацията :д
има ли нещо, което винаги си искал/а да правиш, а не можеш?
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
да карам самолет
искал ли си някога да станеш политик?![]()
имаше един виц - искам да стана боклукджия, за да се возя на камионаа иначе - искам да се занимавам с ток
можеш ли да готвиш?![]()
не само мога, но и ми е много любимо занимание и ми се отдава
склонен/на ли си към простотии и излагане на обществени места?![]()
Ммм зависи според настроението, но по-скоро не
Какво правиш през свободното време ?