- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- [ТЕСТ] Бихте ли опънали тая?
ОСВЕН ТОВА И ЩЕ СЕ СПРИЯТЕЛЯВАМ С ТЯХ, ЩЕ ИМ ГОВОРЯ МИЛИ НЕЩА И ЩЕ ИМ КУПУВАМ БАНИЧКИ И ЩЕ ИМ КАЗВАМ "БРАВО! ПОСЛУШНИ ТУРКИНИ, ПОСЛУШНИ!" ДОКАТО ГИ ГАЛЯ ПО ГЛАВАТА
Ю МАД?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Братовчед ми се ожени преди .. 10г за туркиня в началото имаше проблеми от тяхна страна признавам си, но с времето (1 година) всичко си дойде на мястото имат прекарасна дъщеричка да е жива и здрава .. наистина не намирам нищо лошо странно и предателско в това .. продължавам да пиша тука защото ми е любопитна същината на проблема .. може да поговорим на ЛС Левски и Ботев са се борили за освобождението ни, не за унищожението на Турция и техния народ .. има огромна разлика в двете неща ...
Идеята тръгва от там, че мастурбирането на рязана пишка ти оврежда мозъка.
(а и че от рязани пишки излизат овредени сперматозоиди)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Тука не става въпрос за Левски и Ботев аз изхождам от мои лични убеждения как дахлиите ни мразят и са против нас, не ми се обяснява, но мога да дам сумати примери, които съм видял с очите си или съм чул от приятели.
Как ще се женя за някой , който родата му ще ме нарича бугарин, бугарен или гяур , да не ме е ебал луд...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
На тая първата от километри й личи, че е туркиня.
Welcome to the Jungle...
Значи ти самия си предател, както и братовчед ти !
n00bs
А ти мики маус чел ли си ? Вие сте национални предатели, ако Живков беше жив, щяхте да държите за джоба мургавия си съкилийник Ахмед и да го питате дали тая вечер може да сте отгоре.
n00bs
На мен ми е по-интересно какво са ти направили момите толкова![]()
Отказваш ли се ? Ако руснаците се бяха отказали сега щеше да се казваш Ремзи !
n00bs
от първата нататък всички са ми евтини. първото момиче обаче ми е изключително симпатично. ако може някакви кординати . ще радваме