.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мило момиче! На света има хиляди по - важни неща от това как изглеждаме. Жалко наистина за хората на днешно време, които се вглеждат само във "обвивката", а не съумяват да вникнат в същността на човека - неговата душевност. Все пак не бива да забравяш, че за всеки е индивидуално, за определен човек от обкръжението може да си хубава за друг - не... Не се вслушвай обаче в чуждото мнение, защото важното е как се чувстваш ти самата и доколко си уверена в себе си. Аз често пъти съм се влияла от чуждото мнение, сега разбирам, че това е било лошо за мене. Помоему всички, които обиждат хората безпочвено са злобни комплексари - срещала съм много такива. Не обръщай никакво внимание и върви с гордо вдигната глава - ти не живееш за околните. За мен лично си сладка, щом искаш да имаш чуждо мнение.. а, и си естествена!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами аз само ще кажа, че не е важно какво ти казват, а кой ти го казва. А за да го изръси това току- така, значи е много проста. От там нататък мнението й е нерелевантно. Точка.

Много странна тема.Но ми е интересно защо някой/я ще те нарече грозна ей така като гръм от ясно небе?
    И то още повече безпочвено (по снимката се вижда ,че не си грозна) сега ако на нея си и НЕПРИЯТНА или тем подобни добре разбирам , може и да ти завижда,но не си грозна.
    Не позволявай това да ти стане комплекс и като станеш на 19-20 да си няк'ва съвсем естествена и свита на топка от притеснения.
    Другото което искам да кажа е ,че ако искаш може да питаш разни момчета било то от скайп/фб или други (на твоите години) те какво мислят.Защото в крайна сметка не е важно момичетата за каква те виждат а момчетата (и ти самата).

нито си грозна нито си красива тВа е... и винаги ще бъде

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Съгласна съм с therichbitch. Не е важно какво се казва, а кой го казва. ;]] Човек не може да се хареса на всички. Повярвай ми, хората са толкова погълнати от собственото си величие, че почти не забелязват околните. ;]]
    П.П. Не си грозна, според мен.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от wdas Виж мнението
    Много странна тема.Но ми е интересно защо някой/я ще те нарече грозна ей така като гръм от ясно небе?
    И то още повече безпочвено (по снимката се вижда ,че не си грозна) сега ако на нея си и НЕПРИЯТНА или тем подобни добре разбирам , може и да ти завижда,но не си грозна.
    Не позволявай това да ти стане комплекс и като станеш на 19-20 да си няк'ва съвсем естествена и свита на топка от притеснения.
    Другото което искам да кажа е ,че ако искаш може да питаш разни момчета било то от скайп/фб или други (на твоите години) те какво мислят.Защото в крайна сметка не е важно момичетата за каква те виждат а момчетата (и ти самата).
    Колкото за момичето на истина не ме познава,не знам може да е виждала моя снимка във facebook,честно не знам.М да съмнявам се че на 19-20 години ще бъда свита на топка от притеснения.Въпроса е там,че някой като ми го каже ИЗОБЩО НЕ МИ Е ПРИЯТНО,е да де съмнявам се да има нормален човек,на който като му кажат че е грозен да му стане готино.Аз лично не се възприемам като грозна,обаче не мога да си бъда сама гадже на себе си примерно.На моите години всичките са някви или супер пъпчиви и доста прости или само прости ..Не че очаквам най-интилигентното и красиво момче дам и се появи ей така де..ама момчетата с,които съм била винаги сам по-големи от мен с 1-2 години.Не че са стотици тези момчета ходила съм с 2-ма.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    Не че очаквам най-интилигентното и красиво момче дам и се появи ей така де..ама момчетата с,които съм била винаги сам по-големи от мен с 1-2 години.Не че са стотици тези момчета ходила съм с 2-ма.
    Хаха. Интелигентните са на свършване. :]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Хаха. Интелигентните са на свършване. :]
    Намират се много затворени

Град
    Dreamland
    Тези въпроси от типа на: "Защо си толкова грозна?", "Защо си руса?", "Защо имаш такъв нос?", "Защо си толкова висока?", "Защо си толкова ниска?" винаги са ме разсмивали.
    Аз откъде да знам защо! ;]]
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-26-2012 на 21:17

Важното е ти да се харесваш ! Винаги ще има недоволни-не можеш да угодиш на всички..

Повече от фен
    Нали знаеш? HATERS GONNA HATE. Не им обръщай внимание, щом те обсъждат красива ли си или не , значи си мноогоооо повече от тях ! Майната им , хубава си

Да,добре разбрах не съм грозна,важно е какво мисля аз Мисля,че вече темата може да бъде заключена!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си