.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз ще започна да пия Герикапс.
    Последно редактирано от lqlq89 : 05-23-2012 на 19:16
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Първите 10 дни от месечния цикъл /моля те, кажи ми, че не го бъркаш с менструация и знаеш как се изчислява / по време или след хранене.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Чесно да ти кажа несъм доволна от тази хининова вода.Косата ми взе да се омазнява много бързо.Толкова много време я ползвах и никакъв ефект...Но наскоро,наскоро г/д преди 3-4 месеца си взех тоя прочут "Стимулант на Икаров"..Има го по аптеките в кауфланд струва околко 5 лева поне аз за толкова си го взех..,,Прекрасен е много съм доволна от него косата ми стана толкова жива и мека и порасна изключително много.Но ако я изправяш няма как да постигнеш ефекта който искаш..Аз спрях да се изправям и ефекта дойде мигновенно.Все пак успех.Дано намериш продукта с който да постигнеш желаното от теб..!!
    Последно редактирано от lqlq_ : 05-25-2012 на 19:11

Град
    България,Варна
    Да ви предупредя-внимавайте с честата употреба на стимуланти за растеж и сгъстяване на косата,защото настъпва един обратен ефект-запушват се каналчетата на косъмчетата и вместо да расте,косата "замира",казвам го защото наскоро имаше подобен случай с моя приятелка.Докторът _май на дерматолог ходи№ и изписа маска,която да "отпуши" каналчетата и и препоръча такива мазила в корените 1-2 пъти месечно
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Аз използвам хининова вода уж, ама от дъжд на вятър.
    По-добре си купи маслото на Икаров, във всички аптеки/козметики имат неговите продукти, не съм чела останалите мнения, затова направо ти казвам моето. Казвали са ми, че и тривитаминола много помага, това са 3 витамина.
    С хининовата вода така да се каже спрях, откакто използвам маслото, иначе преди я ползвах всеки ден в корените и си стоях така, независимо дали съм вкъщи пред компютъра - слагах си и тя с времето изсъхваше в корените, след къпане пак си слагах, обаче ми казаха, че ефектът, така да кажа, изчезвал заради сешоара, но определено мога да ти кажа, че косопада ми спря значително много, преди като се къпех, в банята си оставях цели кичури и сега пак е започнала да пада, сигурно защото спрях да използвам хининовата вода. Можеш да си купиш и хининов шампоан. Въпреки че не на всеки хининовата вода се отразява толкова много. Дано съм била полезна.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от justdie Виж мнението
    Да ви предупредя-внимавайте с честата употреба на стимуланти за растеж и сгъстяване на косата,защото настъпва един обратен ефект-запушват се каналчетата на косъмчетата и вместо да расте,косата "замира",казвам го защото наскоро имаше подобен случай с моя приятелка.Докторът _май на дерматолог ходи№ и изписа маска,която да "отпуши" каналчетата и и препоръча такива мазила в корените 1-2 пъти месечно
    Каква маска и изписа?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    България,Варна
    Не знам точно,но беше на билкова основа и се слагаше 2 месеца след всяко миене на косата,защо и ти ли имаш такъв проблем?
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си