- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много е важно моля ви помогнете :) !!
мойкаа 50 точки са добре :Д .. де да имах и аз толкова
Момиче съм!!!
Само, че ти заминаваш в Германия, а аз си оставам тук и трябва да се боря с кандидатстването.. :// Ти кандидатствала ли си в някое немско училище?
^
Ние съвсем основателно смятаме, че не е седнала и не е учила. ;]] Честно казано съдя по мненията и и по темите, които пуска.Никакво хейтване няма тук. Извинявай, но ако само слушаше в час и си пишеше домашните редовно щеше да изкараш поне 4 на изпита по математика. Както и да е. Да приемем, че станалото станало и няма връщане назад. В Германия ще те приемат все някъде. Там ще се стегнеш и няма да допускаш повече такива безобразия! Успех. ;]]
П.П. Предлагам ти още сега да седнеш да учиш.
И думата е "удава", а не "отдава". Смисълът на двете думи е съвсем различен.
Последно редактирано от dreamwalker : 05-27-2012 на 18:37
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
бахти тъпата лек
Ако казва, че е учила, значи явно не й е качествено обяснено.. ;д
П.С. Мерси за поправката)
Да, но има нещо наречено учебник. Тя и на частни уроци е ходела, доколкото разбрах.
П.П. Обърках се. Не е ходела.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аве за мен е важно кво ме нападате? бахти тъпия сайт ;х .. училаа съм виие били ли сте до мен следите ли ме? ако е така тогава казвайте че не съм учила !!.. ходила съм и на уроци и то спец. за математиката !! И СЕ ПИШЕ ОТДАВА !!
АЙДЕ НЕ ПОПРАВЯЙ ГРЕШНО СТАВА ЛИ
.. а тии uaredeadlol не ми се прави на много умен .. тва че ти си зубър не означава че всички трябва да сме и че на всички им е ОТДАВА математиката !!
Момиче съм!!!
Това последното ме разби!Много ми е любопитно да чуя (да прочета) дефиницията ти за зубър. ;]] Ти откъде знаеш, че е "зубър"? Да не си била до него? Да не си го следяла?
Можеше в речника да провериш преди да пишеш. Ето:
http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0
http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%...B0%D0%B2%D0%B0
Пак сайта ти е виновен. И ще те информирам, че писането с главни букви се приема за викане.
Последно редактирано от dreamwalker : 05-28-2012 на 18:00
Къде ще ходиш в Германия бе, стой си тук у Варна, най-добре !![]()