Хубавото е , че е просто приятелка , а не "приятелката".Не че и горното не се е случвало , не че това ме кара да се чувствам по-добре.Изпуснах си нервите отново.Което ме връща към година назад и нещата стават по-зле и издивявам като си припомня въпросната случка.
Историята просто се повтори.Днес имах много важна работа , нека я наречем бизнес среща.И там нещата не станаха както исках.Като прибавим и историята от 24ти този месец..гадна история.Отново резултатът не беше такъв какъвто исках.Не съм свикнал нещата да се развиват така.Като прибавим към това факта , че получих чиститка за 80 лв. от Тотев и камерата пред нас , че съм застъпил пешеходната пътека , картината става ясна.Бях в много кисело настроение. Единствената ми надежда сега е един от познат ,който е един омалкото хора , които мога да броя на пръстите на едната си ръка , на които мога да разчитам.С него трябва да се виждам евентуално след седмица.
Както и да е.Бях в отвратително настроение.Така се стекоха нещата , че точно след неуспешния завършек на обяда , трябваше да се видя с 2 момичета да обсъдим една работа.Тогава ми звънна тя.Хаха , надявях се да е тя , А.Обаче не познах - беше Йоана.Единственото момиче , което може да се похвали , че се радва на доброто ми отношение в момента.Тя е и единствентата , с която си прекараме времето забавно и причината да спра определени порочни практики.Милото момиче ми се обади , че на нейна приятелка родилтие и са в Пловдив на сватба и тя е дошла с тях , но се "надявам да може да се видим за по-дълго докато съм тук".Йоана е от София , да няма неразбирателство.Хич не ми беше до никого , опасявах се тя да не отнесе пешкира , но тя е свикнала с настроенията ми , би се справила.Давам малко повече информация , за да добиете представа за случващото се.Нещата се получиха така , че тя дойде специално до Пловдив за мен , а пък аз вместо да я разведа , я заведох в кафе на центъра с 2 непознати за нея момичета.Доста ми се разсърди май , макар , че се опитваше да не го покаже.Тогава ми се обадиха , че имам изпит утре и трябва да си пътувам.Поканих я да я върна заедно с мен вечерта и тя се съгласи.По този начин се издаде доста, зашото сватбата още не беше минала.
На този свят имаше само 1 момиче , с което се съобразявах .Познахте , карах на магистралата с обикновената за човек на моите години скорост - 50-60 над превишената.За да бъде шоуто пълно заваля дъжд и Йоана съвсем се притесни за карането ми.Тогава по тъпото радио пуснаха моята и на едно определено момиче песен и всичко стана разкошно.Имаше някаква тъпа кифла пред мен , която караше през цялото време с 120 и не се махаше от лентата за изпреварване - не ебаваше на присвяткане , клаксон и приближаване към нея.Е , заради градското движение по магистралата изпреварих от най-дясна лента , за да сблъскам почти с друго Ауди в лявата.Тук тя не издържа и се разписка.Много мразя да ми мрънкат , още повече , че тя каза нещо от сорта на " Това , че момичето те е зарязало , не значи , че трябва да не ти пука за никого другиго около теб".Ще подмина поздравите на майка и , които и пратих.Няколко километра след това я оставих на Църна Маца да се оправя , а тя беше в сълзи.
Мамка му , не разочаровах себе си - пак си изпуснах нервите с момиче , на което държа.Беше мила , красива , забавна и умна.Най-важното - държеше се добре с мен и не ме ядосваше и сега всичко отиде по дяволите.Историята се повтаря мамка му.