- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Купувам Фейсбук Страници !
Здравейте!
Ако имате фейсбук страница, но нямате време или желание да се занимавате с нея, или просто искате да си спечелите някой друг лев, пишете тук, или на скайп m-i-h-o-v .
ЪП. Пращайте страниците, които имате и цената, която им търсите.
lol you`re insane man
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не разбрах какво имаше в предвид ?? Ако не си заинтерсован от обявата няма смисъл да пишеш, за да трупаш мнения.
Голям смях ... ами не съм тръгнал да ви флуудя форума, нито да си пиша със прости хлапета по теми: кой съм е*ал вчера и защо съм се разделил с бившата.
Искам 1 500 000 евро и ти давам моя профил.
Той се води като профил на човек от няколко секретни организации.
Профила има приятели доста световни и наши звезди,милиардери и мултимилионери,хора от тайните служби,масони,Билдерберги, секретни агенти (и агентки охаа),спортни легенди и лидери от тайни подземни извънземни съоръжения.
Може и да коментираш цената.Склонен съм малко да намаля.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Да ти кажа ти ми изглеждаш като хлапе спрямо мен, така че помисли пак преди да пишеш. Форумът е направен в някакъв смисъл, за да споделят хората и да намират съвети. В сравнение с това твоето търсене изглежда незначително спрямо целите на форума...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ей това са Балканите!
Ти му предлагаш-то те обижда.
Колко струва според теб
Профил с приятели като Карлос Хелу,Мукеш Амбани,Армансио Ортега,Бернард Арналт,Лауренс Елисън...???
Ти въобще знаеш ли кои са тези хора ?
Няма се занимавам повече с тебе.
Успех !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !