- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Opel Astra Twin Top
Продължи колкото искаш.На мен въобще не ми харесва на газ/бензин. Каквато и да е колата.
- Замръзва зимата
- Двигателя не е пригоден за газ
- Частите стават по скъпи за поддръжка
- Всеки си мисли, че харчи по-малко и че плаща по-евтино. За да усетиш някакво спестяване на пари трябва да караш днес над 500км. Тези два лева дето ги пестите.. няма смисъл.
- Нека я слагат на такива коли, които малка част от хората карат. И все пак, ако ще е такава кола.. поне да е на бензин. И аз съм виждал порше с газова. Еми това добре ли е? Хората на запад може да се издържат на каквото си поискат. Хората тук купуват такива коли и правят газови, за да се покажат, че я карат, но когато вдигнеш капака? К'во?
Плюс това - зимата в най-големия бахър -25 само аз и двама-трима съседи палехме дизеляците без проблем. Даже въобще не съм влизал в колата, а само съм врътнал ключа и съм я оставил да загрява. Всичко бензиново беше закъсало и беше на бутане.
Дизела е по-тромав, но на мен не ми трябва бързина и коне. Колата ми е 75 коня и плащам данък 10 лв и малко стотинки. Плюс това лятото ми харчи 5, а зимата 6. Двигателя е възможно най-простия за поддръжка. Дреме ми кура за цените на нафтата. Намира се и на 1.90 и на 2лв. На олио също става.
Това за мен е най-доброто, но в момента не споря и нямам намерени да споря. Ти караш на газ, а аз карам на друго. Всеки си има виждане на нещата.
![]()
Последно редактирано от Irti : 05-30-2012 на 06:58