- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи номера от страна на приятелката ми
Трудно би я превъзпитал.Чудно ми е , че се занимваш още
Живота си е негов! Попита за съвет,дадохме му.Сега сам да си преценява![]()
Според мен тя не е за теб .. как може да се държи така и ти да я търпиш .. ? Аз никога не съм се държала така с някое от гаджетата ми и няма и да и да го направя .. :X
I <33 MYSELFF ` *
Вчера почна пък да твърди, че смс-а е бил преди водките.
Аз ѝ викам: ок, нали в понеделник каза, че те са те накарали да ми го напишеш. А сега казваш, че е преди тях.
Отговорът ѝ бе: оф, да бе, знам (един вид сбарана в лъжа)
Почна да разправя, че е била жадна и е пила на екс от чаша, която тя и приятелките ѝ подушили не им замирисало на алкохол. Сметнала го за вода, а се оказало водка.
Ок, да приемем, че е вярно, макар и звучащо малоумно - тогава кво дири тая чаша при тях ? Щом никоя не знае, че вътре е водка, значи никоя не я е викала. Нещо тук не се връзва.
Не искам от никой да става агент и да дава своята хипотеза - кога, какво е пила, а да ми дадете съвет: според вас дали наистина се е била нальокала или се прави на интересна, без да знам причината ?
п.п. ако на някой темата вече му е досадна, нека я прескача. Имам нужда от помощ и питам. Който иска, може да се опита да помогне
Не съм човек, който се отказва лесно от нещата, които иска.
Но това, разбира се, не значи, че нямам търпение и себеуважение.
Вече за себе си знам, че това е последният шанс, който давам на връзката между мен и нея. Пък тя да си мисли и прави, каквото иска в един момент. Рано или късно ще попадне на някой, който ще я прави на луда, ще я разплаква всеки ден, ще хойка с всяка курвентия, която му падне и ще се държи наистина зле с нея. Може би чак тогава ще осъзнае моето поведение, чувства и действия
Последно редактирано от r0073x : 05-30-2012 на 05:30
Ми накратко лъже те, пие си като мъж, беснее като кифла и съм 99%, че се сваля с разни други там. И понеже я тресе пубертета и си мисли, че това, което прави е зверски яко и готино, се чуди как по-точно да прави демонстрации и да ти го навре в очите, щото така е "мега яката". Ти не си и гадже. Не си и "любим". Ти си и заинтересованата публика, която реагира всеки път на демонстрациите и, качва и егото и после може да разказва на приятелките си (и гаджетата им) с насмешка за реакциите ти на загриженост.
Мислех, че главно жените се ловим по такива неща. Често виждам мазохистични наклонности у нас. Явно и при вас се срещат, авторе.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Именно идеята, че се забива с разни типчета там ме кара да мисля, че не иска да ме взима с нея.
Тази вечер би трябвало да се видим и ще се разбере, ще го бъде ли или не.
Момче, 100 човека ти казаха, че девойката само те разиграва и хич не й пука за теб, ама ти пак си държиш на твоето. Ами стой си тогава с нея и не се оплаквай поне.
И как я мислиш ти тая работа - консервативен баща, не й дава да спи у вас, обаче ще я пуска 17-годишна пикла по дискотеките до сутринта, че и всяка седмица.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Очевидно си мисли, че ще правиш каквото тя поиска... А не трябва! Покажи и, че нямаш намерение да и слугуваш вечно, трябва да разбере с кой си има работа. Просто спри и се дръж като мъж. Скарай и се ако трябва. Нека знае с кой си има работа. Сигурна съм, че след това, ще престане.
Честно ти казвам авторе,като ти чета мненията,чак аз се ядосвам!Как може да и позволяваш да те
разиграва по този начин?!Това е супер унизително...Винаги съм се чудила как може човек да е чак
толкова влюбен,че да не осъзнава когато някой се гаври с него.Или още по-лошото,да осъзнава,
ама да не предприемеш нищо,защото едва ли не,не може да живее без този човек.Напротив-може!
Както и ти.Повярвай ми супер много ще ти олекне ,като я зарежеш тая.
Има тоолкова много момичета,които ще те оценят.За какво ти е няква тъпа лигла,която те върти на
малкия си пръст?Казваш,че имаш себеуважение,ама си в грешка.Щом търпиш такова поведение
от нейна страна-нямаш.Най-вероятно единственото нещо,което те държи при нея е химията.Замисли се
заслужава ли си заради едното привличане да си тровиш нервите по тоя начин!
аз му казах на него. Бил съм при подобни обстоятелства, само че аз доста бързо се усехих и натирих момата, дето се пробваше да ме прави на маймуна. Интересно ми е дали има развитие по неговия случай, доста време мина, откакто я има темата, мина бая време, той ако за него не е направил нищо, няма и да направи![]()