.
Затворена тема
Страница 14 от 113 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2802
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Goddess,точно такова искам.Ммм случайно да ми кажеш дали се продава в по-големите магазини,като ДМ например,че не съм го виждала.. ^^
    Мм, от Lilly съм си го взимала аз, в ДМ не съм сигурна дали има щанд на Catrice.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Мм, от Lilly съм си го взимала аз, в ДМ не съм сигурна дали има щанд на Catrice.

Няма в ДМ. Само в Лили съм ги виждала и аз.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    http://zachoveka.com/userfiles/produ...oduct_1369.jpg - Препоръчвам на всички момичета които имат тъмни кръгове Това е нещото,което ме спаси!!
    Може ли да попитам,защото от много време търся 3in1 conсealer,онези коректорчета с по 3 цвята - жълт,зелен и оранжев май бяха....не съм сигурна,но искам такъв и не знам от къдe..?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от sladurcheto19 Виж мнението
    Дълго време се чудих дали да си взема такъв от еди сайт.. би ли ми казала дали е хубав и от къде си го взе ?
    Взех си го от магазин Енди. Да,много ми харесва.
    ZaicheNaXeroin,Есенс имат такъв коректор.

Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin Виж мнението
    http://zachoveka.com/userfiles/produ...oduct_1369.jpg - Препоръчвам на всички момичета които имат тъмни кръгове Това е нещото,което ме спаси!!
    Може ли да попитам,защото от много време търся 3in1 conсealer,онези коректорчета с по 3 цвята - жълт,зелен и оранжев май бяха....не съм сигурна,но искам такъв и не знам от къдe..?

Essence мисля че имат такива .. също аз съм си взимала и на алверде, но пигментацията им не е толкова силна

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от ayaska Виж мнението
    Essence мисля че имат такива .. също аз съм си взимала и на алверде, но пигментацията им не е толкова силна
    да, но аз не съм виждала.. знаеш ли къде ги има всичките продукти на essence, че по моловете са доста слабо заредени хорицата..

^DM
    .....

http://www.krasa.cz/photos/k/v/AV/os...tion-75-ml.jpg Много е свеж
    А да ви попитам лосионите за тяло на fruttini,доволни ли сте от тях? какво мислите за тях?

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^DM
    .....
    e там не са всичките..

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    да, но аз не съм виждала.. знаеш ли къде ги има всичките продукти на essence, че по моловете са доста слабо заредени хорицата..

В DM ги има на щандовете на двете марки.

този на essence изглежда така ^

и този е на alverde
    Само ако имат тестер на място е хубаво да провериш дали телесния цвят ще ти пасне на кожата

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Коректора на Есенс 3в1 е хубав, вярно телесния цвят е малко светличък, но пък те прави да изглеждаш по будна и свежа Аз съм със сравнително тъмен цвят на кожата, но ми вършеше работа (казвам го в минало време, защото свърши )

едит: Момичета, търся си фон дьо тен, бихте ли ми препоръчали някакъв хубав, но и да не е много скъп? Кожата ми си пада мазна, но не търся нещо много тежко, просто за изравняване на тена Ще съм ви благодарна и ако някоя има отзиви за фдт на Есенс, че съм хвърлила око на един мус
    Последно редактирано от Djenka : 05-30-2012 на 19:24

Този мус го пробвах преди няколко дни, но честно казано не ми хареса. Не е точно мус а по скоро cream to powder и като го сложих лицето ми изглеждаше много набрашнено. Аз имам смесена кожа и съм доволна от ФДТ на импала. Въпреки ниската им цена, качеството е доста добро. Мисля че имаше два вида: за нормална и суха кожа на водно-маслена основа и за мазна кожа- на водна основа. Мисля че цената им е към 5 лв. Ако искаш провери в някое квартално магазинче

жълтата

От писалката не съм доволна защото когато се прибрах и я отворих видях, че единият накрайник беше използван доста :@

Голям фен Аватара на cheburashka
    ква е тая писалка?

Служи за изтриване на следите от лак извън нокътя. Лошото е самият лакочистител е вътре в писалката и когато свърши няма как да се напълни отново. Но бях чела ,че тези писалки могат да се използват и като топнеш връхчето в обикновен лакочистител Ще пробвам по- нататък.

Голям фен Аватара на cheburashka
    аххх, точно такова чудо си търся от доста време wohooo, иначе добре ли почиства?
    ако някой друг е ползвал такава писалчица на друга марка, нека споделиии

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз знам,че Есенс имат такава писалка-лакочистител,в ДМ съм виждала,но винаги са използвани..
    Иначе някой да ми препоръча медицински крем за околоочния контур..на почти 14 съм,ако има за толкова годишни,добре
    и ако някой знае Алое Вера на течност от къде мога да си купя и ценичка,да сподели

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Новата серия на Елсев,но без балсама,защото беше свършил,а не ми се търсеше в друг магазин

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на babity

Бях много скептична, предвид цената, но се оказа хубава.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Новата серия на Елсев,но без балсама,защото беше свършил,а не ми се търсеше в друг магазин

Ще чакаме отзиви за цялата серия!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ето отзиви след първото изпробване:
    Косата ми е супер мекичка,"жива" и с блясък.За сега определено ми харесва,но дали ще ми заздрави косата - не знам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    и ако някой знае Алое Вера на течност от къде мога да си купя и ценичка,да сподели
    В аптеките има алое вера...сок за пиене съм виждала на Nature's way за около 40 лева 1 литър.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В аптеките има алое вера...сок за пиене съм виждала на Nature's way за около 40 лева 1 литър.
    Аха,ще поразуча малко относно него.Благодаря!

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си