- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложен Проблем .... ! ! !
Добре ще ти се отрази нова тръпка и страст с ново момиче, което да искаш да опознаеш, с което да искаш да бъдеш. Ще внесе малко разнообразие пък и щастие в живота ти. Щом като работата не можеш да промениш, я остави засега на заден план, и давай смело към другия въпрос.![]()
^ Айде, моля ти се. Не всички момичета ще мрънкат само защото тяхната изгора няма пари, за да им купува дрешки.
Ай пак.. дрешки, простотии, може пък да не е за дрешки. Не я отваряйте тая тема, че се изприщвам..
Първоначално написано от antifashionshit
Пистолет имам това да ми е проблема - хаха ама едно разбиране само, няма значение. Материалноти ми допринася 80% простутий в жовота, ДА но истинският проблем не ми е там за съжаление. Толкова малко искам от тоя скапан свят и пак не го ми дава - лелеее егати ината е тоя живот, как да не му опреш ютията в главата. Това начинание за нов живот или ще ми бъде най-успешното или ще ми бъде последното. Това е само до тук ми стига енергията да маневрирам стратегически м/у емоционалните армагедони на изгнилата ми душа. Пари се губят и печелят, но да задържиш някой истински до себеси за цял живот е на това му казвам аз да се вкараш в "приключения". Не е странно, че само жените могат да ни разберат при положение, че мързелът е на 97% от мъжете да положат усиля да поразучат женското поведение и психика се развняват на нула. А от друга страна, колкото повече знаеш за тях, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш ! И после науката, можела да обясни всичко - хаха. Супер малко трябва да се вложи за да можеш да разбираш човека до теб, преди да си изпуснал юздите, защото после трудно ще ги хванеш отново. Очите са ми отворени и осъзнавам, че четири години съм спал, сладко сладко и тъпо. И за всичко е виновна надеждата ми за промяна !
Защо най-добрите и търсени качества у един мъж могат да пречат толкова силно в живота - защо ?
Колкото повече си женкар, мачо, кретенойд и там какво ли още не от нискоинтелектуалната паплач нещата вървят, а при истинските не само че се сриват, а и потъват даже. Ако това е новият световен български ред за мъжете, ще предпочета да си замина с мойте набори от 85-та преди Христа, малко по-рано за да резервирам маса за 10 добри човечета.
Убидни и некомпетентоспособни хора да не ми пишат повече моля !
djipsito ---- За съжаление повечето са така гледат външноста джоба и най-накрая съдържанието, нали ако се сетятВсе едно да си купиш най-красивата книга в която има само една дума на първа страница и тя да е убидна за теб !
Написах 10 реда. Изтрих ги. Написах нови 10. Пак ги истрих. Думите ми звучат абсурдно. Защо лии ? Ми по-простата причина, че преди време бях готов на същото само и само да спра болката от разбитото сърце, проблемите с родителите и с приятелите. Както сам виждаш съм си жив още и не защото нещата са се променили толкова, отколкото че нямам смелост.
А ти имаш ли смелост ? Защото връщане назад няма. Много неща могат да бъдат поправени, отношението с хората, парите, любовта и почти всичко освен живота... Когато загубиш абсолютно всичко, което имаш ще разбереш, че тези неща и хора всъщност не са ти трябвали.. И ще си сам , сам сега, утре, завинаги ... всички сме такаИ все пак живота е един всичко си върви и никой не дава пукната пара за теб освен самия ти ..
П.С. А коментарите за това колко съм тъп си ги запазете за себе си![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Ихааа отбор юнаци се събраха като мои опоненти. Авторче Убидни хора няма, Обидни също. Има хора, които обиждат и хора които се засягат. Изясни какво искаш да кажеш. Некомпетентноспособни хора също няма. Даже и такъв термин няма. Вземи като начало да се научиш да пишеш, после се изразявай.
По темата:
На никой от нас не му пука колко болка си изтърпял. По простата причина че не те познаваме, нямаме емоционална връзка с теб и в нашия живот ти не присъстваш. Съпричстността е хубаво нещо само по себе си. Но то не ти помага с нищо да си решш проблемите. Хората са съпричастни само когато няма какво друго да направят за да ти помогнат. Което пак не е лошо, но само се убеждаваш колко гаден е света, без да си решиш дивотиите. Цялата идея в случая е че едното съпричастие не те топли изобщо. Освен ако целта ти не е да мрънкаш и да се жалваш. Което обезсмисля сериозните хора да пишат. Дадени са ти милион съвети, но ти пак си пишеш колко гаден е живота.
Недей да се правиш на много благороден - като ти се псува, псувай ме. Нищо няма да промениш, само си намираш оправдания, за да защитиш малкия си измислен свят. Което показва че нямаш желание да го променяш. Искаш да се изкарваш жертва, щото знаеш че така ще предизвикаш внимание.
Казваш да питаме патило. Окей, най-подходящите хора за самоубийство, проблеми с бизнеса и девойка, на която и е писнало да мрънкаш щото си с голямо его са тийнейджърите, нали? Годините имат много общо с опита, и не толкова с мъдростта. Тук не е оферта да ми се репчиш. Тийновете нямат опит, те имат идеи и знания. В редките случаи, в темата където си получил адекватен коментар е било от човек, над 19 години. А много повече мъдрост и проверен опит ще намериш във всеки един форум, в който пишат порастнали хора. Тук е смешно. На мен ти си ми никакъв, дори не те и напдам. Все още културно коментирам постовете ти. Ако на това се засягаш и смяташ че има нещо лично срещу теб.. не знам. Аз тълкувам твоите действия и причините за тях, а моята оценка изобщо не съм я отразил. Не знам защо реши че има нещо лично. Обиди никъде не си получил още. Не ми трябва да те познавам за да ти кажа що за стока си. 3 реда от писанията ти са достатъчни за да ми дадат много ясна и пълна картинка колко струваш. А как да реагираш не мога да ти кажа. т.е. мога, но не искам.
Забелязваш ли отново колко мрънкаш и се жалваш, само щото някой непознат ти е казал малко по грубо очевадни истини. Ми ако е някой скъп за теб човек? Ще си теглиш ли ножа? Лаеш срещу успелите хора, и ги наричаш с всякакви имена. Защо? Какво ти пречи ти да си сред тях?
Не, не сме всички така за самоубийството. Който иска да се самоубива и е със сериозни такива намерения не приказва за това, а напротив. Старае се да не си личи изобщо. И просто го прави. Всичко останало е отчаян зов за внимание. Подчертавам - отчаян. Като имаш работа, що мрънкаш? Фустата щом не те е зарязала какъв ти е проблема?
Всъщност на теб ти пука за хорското одобрение. Жаден си за внимание затова и пишеш километри безсмислици и сълзливи романчета. Спокойно се събира всичко това в 10 реда писане с ясно изразен проблем. Ама не, дай всички да видят колко ми е гадно, как ми е отруден живота и колко много ме мързи да си седна на Д-то и да си оправя хаоса.
Все си мисля че си спукал прешлЕн. И какво като си бил парализиран за 6 месеца? Имам приятел, който беше една година в гипсово корито, а в момента си пердаши американски футбол като пич. Не само ти си преживявал кофти период. Да не споменавам милионите мотористи и състезатели от Ф1, по които здраво място няма. Тореадорите, скиорите, футболистите и прочее и прочее. Стига си мрънкал.
Аз няма да се гръмна, по простата причина че си ценя живота. Хубав, лош, мизерен, охолен няма значение. Ценя факта че някой ми е дал живот. Ти ако не го цениш си е твой проблем. Или стой на място в тоя свят или го напускай. Само недей да се жалваш и да очакваш че някой все ще ходи след теб да ти бърше задника. Особено в тийн форум.
Ако искаш решение - натягай си парцалите, отивай при специалист и почвай да слушаш и работиш по въпроса. Не е скъпо за резултата, който ще получиш. Ако не ти изнася започни да пишеш дневниче.
Друго което забелязвам. Ти искаш от живота нещо, и се сърдиш като не го получаваш. И що смяташ че с нещо си заслужил за да ти се даде? ей така, щото си тук и щото си много отруден. Само с искане не става, дори и просяците навън се опитвта да те спечелят по някакъв начин за да им дадеш пари. Приказката за неволята знаеш ли я? Да не си принц или нещо такова че да искаш? Никой не ти е виновен че си мързеливец, който си намира случайни извинения за да не си хване живота в ръце. Или всъщност има виновни - родителите ти така са те научили, макар че се съмнявам да е било умишлено.
Последно редактирано от valdesbg : 05-30-2012 на 15:21
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не си тъп (Torn) - има много голям процент истина в думите ти. Показва че имаш и доста опит, което ме радва, обичам хората с опит и интелект. Така е прав си за всичко в този аспект. Всеки ми дава парче от пъзела и ако гледам внимателно мога да го наредя отново също и живота си като в магичен трик на сцена. Само където публиката ще съм си аз! Говориш за смелост интересно . . . чак ме накара да се поровичкам в себе си и да видя дали ме е страх да остана сам ... хмммм .. май да НО не точно от самата самота ме е страх. Всъщност когато споделяш с някой четири години и половина близо, по едно време не се понасяте много много и започвате да си омръзвате. Има един много тънък момент който съм изпуснал и видял много късно но все тая това е друга тема. Колкото и да си омръзвате сякаш не можете един без друг в същото време (ето това е тънкият момент) и незнам на какво се дължи. Като се опитаме да се доближим и сякаш се изпарява чувството за желание на другият, но при отдалечаване се засилва.(Почти ме сразяват по сложнот динамичните човешки психопроцеси малко на магнити ми приличат). Незнам осъзнавам все повече че човекът и компютъра са почти едно и също устройство в определени аспекти като работа и процеси. Човек без психика рухва, нали когато няма цел - целта се описва за мен като стойностен човек до мен в живота(безценно) - при компютъра е захранването. Дръпнете ли на настолният ви комп щепсела ще изгасне, но при хората не е точно така. Все едно да убиеш някой и после да се съживи отново - шантаво. При нас когато психиката залезе тялото чувства недостиг на нежност, любов (ток за компа) и е в латентно състояние, ако може така да го напиша изобщо. Не ме упреквайте, че пиша с грешки от всякакъв аспект, просто в училище не ми беше интересен българският
на кой ли му е все тая и това е др. тема. Докато сме в това умряло състояние сме подвластни на всяко външно влияние което може и да не е толкова хубаво за нас понякога. За това има една поговорка - Клин клин избива, НО винаги един остава -- защо ли трябва да остава винаги един ? Ами просто си го обяснявам на себе си така: Ако нямаш цел както компа ТОК няма за какво да съществуваш, което на практика тук вече може да се отвори толкова дълга тема че да си потроша пръстите и да изнервя всички.
Чувствам се по-добре благодарение на вас всички ви с изключение на един (изнервящ ме) той си знае кой е![]()
Да се почуди човек колко малко ми трябвало за да живна отново - WoW ! Im all moust happy !
Трябва ми време за възстановяване от рязката промяна както на компа време след рестарт да зареди Уиндоус отново.
Тук идва въпроса в това състояние може ли да направя отново прибързан извод ? Вероятно 60%/40% ДА но да се надявам че няма да се развият така нещата.
Последно редактирано от meso : 05-30-2012 на 20:27
Ще ви напиша малко вицове като затваряне на темата да я отбележа като приключена.
Един селянин си седи на тротоара и се чеша по К..ра
Минава един полицай и го вижда приближава се и казва:
Хей какво седиш на тоя тротоар и се чешаш по К..ра бе
Селянина отговорил почти мигновенно:
Ем кво да правя бе да си седна на К..ра и да чешам тротоара ли бе.
Знаете ли как БОГ направил жената, ами позвънил в бъдещето
и поръчал силиконов модел от Японската фирма - HONDA FUTURE
(Оригинално, а само го измислих) !
Какво вижда един обикновен човек в рейс пълен с хора:
Ами рейс пълен с хора;
Какво вижда един контрольор в рейс пълен с хора:
Заплатата си;
Какво вижда един полицай в рейс пълен с хора:
Ами рейс пълен с хора които му носят неговите телефони
дрехи и некакъв му кара рейса егати човека;
Малко признаци че ставате геймър:
Ако играете по 24/7 фейсбук игри;
Ако се качите в рейса и виждате само Плеари и на някои им лагва;
Някой изпусне нещо и вие отидете да видите какво е дропнал;
Сутрин като се будите поглеждате дали не ви е изплюло от сървъра на земята;
Като се качите в кола сте в сейф зона до пристигане на позиция за новото ниво;
Като стане мрак значи лоадва следващият мап;
Когато ви глоби катаджия или контрола значи ви е хванал античийта на сървъра и сте загубили ресурс - $;
Като си купувате дрехи ги преценявате на колко хита са преди да ходят при ковача за ремонт, все пак сте пестеливи;
Като видите адвокат вие всъщност, започвате да бягате защото той може всеки момент да стане мистър СМИТ;
Ако видите телефонна кабинка значи това е изхода от сървъра;
Някой ви казва какво да правите но вие изтривате куеста;
Чакайки превозното средство да дойде вие пълните кръвта и маната;
Влезнете ли в магазин виждате всъщност маса NPC-та и Seller-и;
Стройкото и всяка изложба на НДК е Евънт за вас и дава бонус пари и експириънс при преминаване на ден;
Ако ви се замае главата и ви стане лошо значи има проблем в нета и вързката може да прекъсне и за това сейвате;
Отивате на лекар за редовен преглед - леле антивирусната ви е изпуснала някой вирус в системите ви;
Ако ви се развали компа - малееееее всичко замина отекохте ами ся, може да изпуснете гилда си и некой Евант;
Целият ви живот е изпълнен с успешни и неуспешни куестове за които се мразите че ако сте ги минали сега щяхте
да сте на 120-ти левел и с много висок скил;
Като се научите на нещо ново, значи имате нова професия и скила ви е ъпнат + 1;
Ако можете да говорите на майчин език и на английски значи можете да говорите български и елфически;
Ако припаднете значи ви е изплюло от сървъра и се молите някой да не ви е събрал итемите че са ъпгрейднати.
Последно редактирано от meso : 05-30-2012 на 20:33
Виж, пич, положението при теб не е лесно. Не знам как успяваш дори, ако напишеш филм с подобен сценарий, навярно ще си уредиш живота. Така де, едва ли ще ти е до мнението на един 17-годишен обикновен хлапак от простолюдието, който не си е намерил още майстора, но нека споделя и аз нещо - животът тества хората - за да види кои са силните. Виж, пич, аз имам проблем с кръста и колената , ЗНАМ го от опит - това обаче не ме възпира да спортувам. Правя го с удоволствие. Не ми пука дали един ден ще ми е добре, всички умираме, искам да знам, че поне съм живял, че нищо не ме е ограничавало. Когато съм поискал нещо в живота, много често не съм го получавал не защото не съм можел, а защото не съм дал всичко от себе си за него, но когато трябваше да се напъна до краен предел, успявах винаги. И моят живот не е лесен - баща ми не е Рокфелер и не мога да разчитам той да оправи живота ми. Не мисля, че живея в най-хубавото време на най-хубавото място на света, но това ми харесва - щастлив съм! И знаеш ли защо - защото ценя това, което имам. Радвам се на него. Опитвам се да бъда себе си и навярно го постигам. Опитвам се да ставам все по-добър и по-добър, да не се оплаквам, да успея в кариерата и да създам добро семейство. Не знам дали ще се получи, всичко ми е голяма въпросителна - знам само едно - каквото зависи от мен, ще го направя. Няма да се предам никога! Когато понякога ми е трудно даже да вървя, аз се усмихвам - смятам, че така успявам да се издигна нагоре в своите мечти. Знам обаче и още едно нещо - че съм Някой. И ти си Някой, просто повярвай в себе си. Не се самоубивай - бъди сигурен, че когато умираш, ще си спомниш хубавите моменти от живота - ще ти е приятно, ще затвориш очи с чест и гордост, че не си живял напразно! Животът може и да те тъпче, може и да не ти остава въздух, но понякога е за добро. Просто дай най-доброто от себе си, можеш го! Но не забравяй - простичките неща в живота са най-трудни. Успех, приятелю!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
valdes сигурно си много горд, че успя да нахраниш човек на дъното. Велик си майкаТочно ей такива като теб са най-жалките, на умряло куче нож вадиш. Докато силните се*ат в твоята уста, ти гледаш да не останеш назад и се*еш в устата на слабите паднали хора. Висиш като сопол по цял ден във форума и си мериш пишката или с 14 годишни деца или с емоционално нестабилни хора. Достатъчно говори за теб. Do ya feel me ?!
Знам какво ти е. Всеки рано или късно се сблъсква с проблеми и те го преследват докато не изцедят психиката му до последната капка. Сам аз преди време щях да се пребия жестоко с мотор в гората, заради подобно състояние. Хич не е леко да те преследва миналото, а и лошото е че няма какво да се направи, винаги ще ти тежи. Най-разумното в момента е да разкараш пистолета и всичко към което може да посегнеш в миг на отчаяние. Казваш, че не може да се отървеш от работата и т.н. но в крайна сметка разбери, че парите не са най-важното, кажи си: "ебал съм му майката" и направи това което би ти харесало и би те разведрило. Знам, че не е толкова лесно колкото звучи, защото съм го изпитал, но помага. Посягането на живота няма да оправи нищо, не се предавай, рано или късно нещо ще се промени. Всички хора страдат, някой повече от други, някой по-заслужено, но живота е шит работа и трябва непрекъснато да се бориш с него както се казва като свиня с тиква. А относно падането, то почти винаги падаш сам и се изправяш сам, по простата причина, че всичко е в главата. Успех ти пожелавам и горе главата.
Последно редактирано от draid : 05-30-2012 на 21:53
Никой не скача в дълбокото без да е плувал на плиткото. Ако имаш някви цели, нека на първо време да са цели, които зависят изцяло и единствено от теб, без да се намесени други хора (с техните си настроения, начин на мислене..)
Когато даваш щастието си на друг, сам си виновен, защото другия не е длъжен да го пази. Целта ти към тва може да не е нещо грандиозно, а нещо простичко, обикновено. Нещо, което знаеш, че можеш да постигнеш, нещо, което искаш, а когато го постигнеш да се възнаградиш - да отидеш някъде, където винаги си искал да отидеш, а все си отлагал; да си сготвиш любимото ядене, което все не ти остава време да забъркаш; да се излежаваш на някоя поляна без да мислиш за нищо.. квото си избереш.
Като почнеш от тези дребните неща и виждаш, че ги постигаш, качваш едно стъпало, а и вече ще си по-мотивиран. И след всеки успех се награждавай с нещо, което те кара да се чувстваш добре.
Тва, че има неща, които не стават както ги искаме е защото не зависят изцяло и единствено от нас, а и от други хора или обстоятелства... и все пак трябва да се гледа по-повърхностно на тия неща, да не се вглъбяваш толкова и да мислиш "Ето, пак ми се случва.. за кво все на мен... "
Твоите мисли само ти можеш да ги контролираш, ако искаш. Просто бъди смел и се нахъсвай сам. Ти най-добре знаеш кое те мотивира..
Първоначално написано от antifashionshit
Freddie Мерси за подкрепата накрая, ще творя тема със заглавието - ТЕМА БЕЗ ValdesBG - хахах !![]()
djipsito - При мен нямаше време за плиткото направо се сабудих давейки се в собствените си сълзи и недостатъци на оскъдно малкото останала част останала от душата ми и осъзнах чак на 22 , че света е място за Тигри и от тогава това ми стана любимото Животно. Бял тигър с тези черни раета около 200 кила мускули, достатъчно силно да те убие с един замах на лапата си, подвижно, бързо, хитро и доста умно, но и меко гальовно и поддаващо се на дресировка повече от ValdesBG !
Не мога да повярвам, че отново бях в такава скапана емоционална дупка и все по-начесто идват като земетресенията последно време. Това не се търпи трябва ми решение и то бързо и само аз знам както всички казаха какво да направя, каквото един от последните добри и истински мъже трябва да направи. Да стане да се изтупа да си сложи сакото да си оправи вратовръзката и там където погледне огън да се пали от страст. James Brown - I Feel Good !
Ако бях от повечето щях да каже: Да стане да се облече и да се прибере в къщи при жена си !Само където аз съм от старата генерация от тези тъпите които са постоянни и лоялни до изпростяване. Жалко че не мога да се променя. Не ми се отдава не че не съм го искал и не съм се пробвал просто не става. Чувствам се зле като се правя на нещо друго, което не съм аз и не ми подхожда да бъда, пък и най-малкото заради някоя си личност.
Тоя свят е гад:
Може ли на нас децата да ни дадът да си играем с двустранно наточени лазерно ножове (Любовта)
Еми все някога някое дете, ще се пореже или друго ще го пореже и пак ще има кръв и акулите ще дойдат.
Живота го описвам като най-лошата майка ку...ка на която не й пука все едно е забременяла по погрешка.
Айде пак старата песен - живота е гаден, вие ме подкрепяте много ви благодаря, ама нищо няма да променям. Така кажи бе. Кажи че искаш да те съжаляват хората.
Купища оправдания си намираш за да си седиш същия сульо. Действай де. Няма начин да спра да пиша по темите ти.
Dr. Gregory House
Здравей пич.. аз съм едва на 15, най- добрата ми приятелка почина, случих на много неподходящо момче. наще са в криза, всичките ми баби и дядовци скорстрелно мрат. отчаяна съм като тебе. разбирам те, нищо че ще си речеш "ква е тая пикла"
ето как аз се справям-
сутрин първата ми работа е да се помоля не на Бог а на някого, без значение на кого.. за един хубав ден
усмихвам се
прилежно сгъвам скъсаните си завивки
грижа се за себе си
нещата които ме натъжават ги преодолявам с nickeblack
направих си блог, там често поствам проблемите си
пиша
снимам
рисувам
.. ще кажеш- от къде време?
винаги можеш да намериш.
ето го моя съвет
зарежи тая малоумна професия.. дори и най- лошите хора не заслужават компанията на машина и 4 стени по цял ден. зарежи и досадната си млада приятелка. не я обичаш, просто си привързан към нея.
не ти трябва гадже
не и на дереджето на което си
подай документи в бюрото по труда
намери работа
моли се
обещавам ти- нещата ти ще потръгнат
недей дори да помисляш за смърт
не си страхливец- само страхливците се самоубиват
първите мнения ти го казват- алкохола и хаповете само разходи ти носят
ако пушиш, просто спри
ако пиеш, просто спри
заеби тея хапове
продай пистолета си
купи си цвете и го поливай всеки ден
запознай се с нови хора
в началото ще ти е невъзможно трудно но после.. ще видиш.
знам че няма да ме послушаш, нали съм пикла. но се чувствах длъжна да ти кажа.
когато един ден от страх лапнеш пищова и свети петър ти превърти живота на лента, помоли го да го пусне в моята версия и ще видиш, че съм била права.
успех брат...
Всъщност, вече работя по осъществяването на първата крачка, наново все едно Нийл Армстронг си прави първата крачка на луната със своя 41 размер крак. Такам ти си прекрасна личност (fifito19) със придобит опит от бързият натиск на живота, явно и теб подготвя за нещо найстина ужасно, щом те тренира като мен. Не си представям найстина как натискам спусъка, а как всичко ми се сбъдва, всичко което съм желал. Ако си в криза можем да си помогнем и да си початим, ако имаш скайп може да го дадеш на абсолютно и лично съобщение до мен не тук в форумната ми тема. Ти си знаеш как става това , защото аз не знам не съм го разучил. Пък и знам от опит, че не години решават проблемите а опита. И за това виждам с по няколко хода напред, НО уви понякога не можем да променим нищо за това което ще дойде.Да се надяваме, че такива безконтролни моменти няма да има изобщо. ValdesBG, ще пусна съобщение за предупреждение на администраторите да знаеш. Хвани и си завържи пръстите за тази тема и не пиши като не познаваш проблема и особено като ти самият имаш някакъв проблем. Проблемите ми ще се решат и ще се чувствам по-добре, но ти ще си останеш все същият - българин. Повече няма да те обиждам мисля, че българин е предостатъчна обида за теб.
Не е нужно да го обиждаш. Той самия се вижда в огледалото и се мрази и това го изгаря отвътре. Затова си мери чурката с дечурлигата тука... Като не ти харесва начина на мислене на момчето, за къв чеп пишеш тука ?
Ах, айде сега българин било обида. А ти какъв си?
И валдес е прав - всеки един от нас има своите проблеми, просто не се оплакваме по форуми, казвайки колкоз много искаме да си теглим куршума. Ъ, няма нищо лошо да споделиш, както и правиш, и да поискаш съвет, но да хулиш другите, чиято гледна точка също е в правото си, само защото на теб не ти изнася, е грешно.
А иначе nickelback <33 ще ходя на техен концерт през семптември тази година![]()
Ако ще ме заплашваш.. поне качествено го прави. Моите проблеми не са достояние на целия форум. Можеш ли да кажеш едно изречение с факти за мен? Подчертавам факти. Щото аз мога да напиша роман с факти за теб. Оценките са като задника - всички си имаме. Ама не ги поднасяме в лицата на хората, нали?
Шапка ти свалям заради способността да изпишеш един тон неща и пак нищо да не кажеш. Това си е умение. Жалко само че това е едно от малкото неща с които ми направи впечатление.
Инак от къде знаеш че съм българин? А ти от кои си? Мургавите братя?
Dr. Gregory House