.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Сменял ги, влюбвал, отлюбвал и още го обичаш? Еми обичай го, но според мен не е за теб. Прекалено си емоционална, чувствителна, обичлива и всеотдайна и само би си изпатила от него. Може би ти наистина си усетила чувството любов, ама той едва ли. Онзи ден е обичал теб, вчера е бил влюбен в друга, днеска в трета - мислиш ли, че изобщо е обичал теб или която и да било от приятелките му? Далече е той от любовта и серизна връзка на вашите години.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ULTIMATE Виж мнението
    Сменял ги, влюбвал, отлюбвал и още го обичаш? Еми обичай го, но според мен не е за теб. Прекалено си емоционална, чувствителна, обичлива и всеотдайна и само би си изпатила от него. Може би ти наистина си усетила чувството любов, ама той едва ли. Онзи ден е обичал теб, вчера е бил влюбен в друга, днеска в трета - мислиш ли, че изобщо е обичал теб или която и да било от приятелките му? Далече е той от любовта и серизна връзка на вашите години.
    И аз така си мисля, честно казано. Или не знае какво иска, или просто му харесва това - да върти момичета една след друга, лъжейки ги, че е влюбен. И не, няма как да е така - това не е нещо, което изниква сутринта, а вечерта го няма. Може би трябва да го послушаш - не иска да те нарани, въпреки всичко все още му пука за теб. Излизайте си както досега, като приятели. Дай му време да помисли и да се изясни с чувствата си. Друго няма какво да правиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си