- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Деца по на 13 - 14 - 15г., НЕ ПАЗЕТЕ ДИЕТИ, пазете се!
Всеки си има право да си прави с тялото каквото иска . Някои да спазват диети , дори и да искат , който и да има казва какво да правят , те не слушат ! xD Аз няма да се подложа на диета , защото съм и слаба , не мога да се лишавам от храна и ям каквото си искам ..47 кг. съмНе мога да надебелея ,дори и да искам . Аз не съм съгласна на тази крехка възраст да се спазват диети ... Та това тяло още не се е развило o.O
Всеки решава сам за себе си дали да яде тортички или да припада по улиците от глад!
Не защитавам тортите и вредните храни,но подкрепям идеята,13-14 и 15 годишните да не спазват диети.Все пак са и в пубертет,от който повечето пълнеят.И никой не говори,че трябва да се гладува,а просто леко да се ограничаваме от храната.Трябва да я ядеш с удоволствие и мярка,в рамките на нормалното и здравословното.![]()
Последно редактирано от titinkaa : 05-31-2012 на 18:55
Не си ми разбрала смисъла на изречението!Изобщо не е така,както ти си го разбрала!
досега винаги съм си била на принципа "яж каквото ти се яде и когато ти се яде!" ..и никога не съм се ограничавала относно храната или количеството и.. организма си знае какво иска и кога го иска, а и как да не си вземеш онова кексче, което те вика от витрината на сладкарницата... тези простотии с диетите изобщо не трябва да се практикуват..
screw the diets and eat this fuckin' hot dog![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ванко няма да говориш против това мнение !..и аз съм на него...:х...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ех , ама моля ти се !..![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ами сега ще си взема свогето с лешници като 2-ри десерт .....Все си мисля ,че трябва да се оженя за някой мазен магнат със завод за храна !!!...(по-добре мазничка :3..че някои ''здравословни'' нещица ми идват сухи)
ps: бРАТ , МОМИчЕ СЪМ !!!...XD
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
И кво? Тука излиза, че или не се яде, или хората се тъпчат като за последно, понеже нямат воля да не нагъват пастички и картофи? Средно положение на нормален човек, който яде нормални неща и защото е гладен,а не просто лаком няма? И като лапето е малко (13-14) след като е дебело трябва да се сложи на диета, защото единственото, което ще стане е да стане още по-дебело. Ама трябва да има родители, които да го огледат това, а не само да му дават пари да се тъпче. Гадното е, че дебелите винаги имат по-голямо самочувствие и не мислят, че имат проблеми за оправяне, докато тия с по-хубава фигура си обръщат внимание и се терзаят.
^Да, да, ше знаеш какво самочувствие имали. Точно един от най- големите проблеми дори само на по- пълните, е със суупер ниското самочувствие, комплекси и терзания. И когато не съумяват да влязат във форма могат направо да се депресират. От което някои ядат дори повече...
always late but worth the wait!
Значи ще ти дам пример с моето обкръжение - имам откровено дебели познати, момичета към 90 кила, момчета още по-тлъсти. За разлика от приятелките ми, които имат по 2 кила за сваляне и се притесняват как ще изглеждат на плаж, тия тресат гордо сланини, казват, че така са си добре, измислили са си цял набор пречки да спортуват и пазят диета (болести, настройки), ходят облечени както си искат, въпреки че изпод дрехите им висят меса, казват, че изглеждат добре, казват, че "има два вида жени - красиви или слаби" и не спират да се тъпчат. Изобщо няма толкова изобретателен ум като този на дебелия човек, когато иска да се изкара, че е прав и да защити правото си на преяждане. За мене това не са хора, а прасета.
^+1
А мисля, че темата е напълно излишна. Тия със свръхзвуковия метаболизъм ги знаеме, дето ядат в промишлени количества и са 45 кила щеки. Това, че имате предимство да хапвате каквото ви душа иска и да сте с перфектно телесложение, не значи, че всики сме така. Баналното изречение "аз съм против диетите" може да го чуете само от такива хора. И е супер безсмислено да го повтаряте, никой не говори за диети между другото. Нищо лично към вас, ама като не знаете какво е да ви се лепи абсолютно всеки грам, който поглъщате, по-добре си дръжте езика зад зъбите и си се кефете на хубавата фигура.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ама от далеч изглежда смешно и води до подигравки,според зависи винаги..