- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво мислите за момичетата които пушат?
Аз съм нервачка от толкова... 16-17 годишна, получавах пристъпи на истерия, ама ги оправих. Не с цигари, ама цигарите ме успокояваха. Сега не се успокоявам с цигари, а си пренастройвам мислите. Цигарите не ме успокояват, ама ги обожавам. Харесва ми да пуша, харесва ми да усещам дима.
Друго, водя застоял начин на живот, не спортувам, ям квото ми падне, газирани лайна не пия, пуша, като изляза и с алкохол се наливам, а ако ми видиш изследванията и ги сравниш с някой "здрав непушач", ще се учудиш. Няма нужда да гледаш и изследвания де, стига да познаваш няколко пушачи/непушачи и да си направиш едно сравнение измежду тях кой колко често боледува. Щото аз съм си правила.. И точно пък ей тия дето са ме критикували и са ми пускали коментари "колко съм слаба, пък и цигари пуфтя" през месец са в болницата или при личния.
Сигурно сега ще се намери някой да ми се захване с тва, че няма вечно да съм на 20... че един ден не знам си кво, ама един ден ще се стигне до там и да мрЪ, а все трябва да умра от нещо, няма да умра здрава. И ако мисля така, по-добре сега да си тегля чертата, щото така и така ще се мре нали, ама за кво да чакам рака.
draid, аутопсии съм виждала, и ? Купувала съм си филтри, които се слагат на цигарата, за да е по-лека и после се вижда цялата чернилка, която е трябвала да е в дробовете ми, и ? Тук на всяка кутия цигари има сложена картинка с, повярвай ми, ОТВРАТИТЕЛНИ СНИМКИ на пушачи без цензура (ченета, изпадали зъби, отворени гръкляни, труп, бебе в утроба, дробове и т.н) И ? Да, отвратително е, да тръпки ме побиват като гледам, ама тва не ме е спряло да пуша.![]()
Първоначално написано от antifashionshit