.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Повече от фен Аватара на autumn666
    fifito19, аз нещо не се сещам да те познавам в реалния живот, че да ми кажеш мишка. Всъщност смятам, че е глупаво да си променяш характера в онлайн пространството. Никога не ме е било страх свободно да си изкажа мнението за каквото и да е, независимо къде и как.
    Изобщо не съм агресивна и никого не нападам.
    Както вече казах, изразявам мнението си, за това е писана тая тема.
    Та окей права си, на всеки му се случва да направи по някоя грешка. Но авторът е 27 годишен мъж, който вече има работа, а прави всевъзможни правописни и пунктуационни грешки, не знае да членува, бърка "и" с "й" и кво ли още не...
    Как може един "зрял" мъж да смята за съвсем нормално това да не можеш да пишеш на родния си език? Пък и на английски тръгва да говори.
    А да, авторе, и ми е много странно как до преди един ден мръкнаше в километрични постове за това колко си депресиран, колко ужасен е живота ти, как няма смисъл от него и как обмисляш самоубийство, а сега изведнъж всичко се е наредило и си намерил нещо, което да те извади от калта. Яко.
    Се тая. Оправяй се.

На човек да му потръгне малко и край, много лошо ... хах ! И на грамотността ми и на останалите дреболийки, ще им дойде времето не ме съдете така строго. Все пак и на всеки от вас нещо му куца при мен са тези неща ОК.

Be good

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Ще си позволя да съм вулгарен, ама си ебати путката!

хахах хахаха

Цитирай Първоначално написано от meso Виж мнението
    хахах хахаха
    Нали знаеш че това за путката беше за теб? Що се смееш rofllrofll

А вярно човек, на 27 си земи да се стегнеш! Стенкянето по форумите няма да ти помогне

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Тъй,принципно винаги когато видя километрично мнение във форума очаквам или да е хленчене или нещо сериозно,което ще си струва отделеното време за прочитането му.Авторе във твоето има от двете по-много.И тъй като видях,че четири страници общо взето хората ти пишат верни неща,а ти продължаваш да се чудиш влизаш в някакви спорове и тн направо ти пиша,че мрънкането буди почти винаги съжаление,а за да те съжаляват хората значи си стигнал дъното.Предполагам,че за всичките ти проблеми стоят твоие грешки,така че най-мъдрото е направи си един анализ за себе си(щото ако тук напишеш къде си сбъркал,нито мен нито някой от потребителите ще му дреме) и се опитай да поправиш доколкото е възможно старите грешки.

Що се касае до любовта и проблемитети там.Ако бях момиче и твое гадже те зарязвах и не само затова,че нямаш пари,не излизаш по заведения,ами точно защото не показваш признак как да излезеш от положението в което си.Няма девойка била тя и на 19 или 23 с мислене за ходене по клубове и пилеене на пари,която да иска да е човек,който пробва дали руската рулетка действа или би опитал влиянието на лексотан и алкохол в комбинация.

Абе хора не разбрахте ли нещата ми се подреждат, вече стига давахте газ, ще свърши бензина
    Форумът е за споделяне нали .. грешката ми е че в момент на отчаяние взех та писах тук, което показа 150 резултата от които само може би малко бяха полезни за мен. Стегнал съм се здраво, хайде ББ на всички, че имам живот за гонене, а не да вися в някакъв форум - хахах

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аргумента на всички, които биват обидени тук - вие нямате живот. Хей, guess what, имаме живот, че дори и успяваме да влеем малко акъл на глупаци като тебе.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Успех и късмет в гоненето, като се умориш - ела пак, ние ще те чакаме

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде стига панаири вече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си