- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Знаете ли, че когато правите 1 час секс вие изгарята 360 калории?
Знаете ли, че когато правите 1 час секс вие изгарята 360 калории?
Знаеш ли, че като пуснеш бойлера водата става топла![]()
Не , не знаехме.
Мерси,че ни просветли!
maDamn
Ем дъъъ, ти с ходене само гориш калории, какво остава за чукане?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Почвам да се праскам по-често, че нещо съм напълняла ^
Кой издържа по 1 час бе![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Какво тряя да се прави за да се качват калории, освен ядене
дори като се спи се губят калории, а аз искам да напълнея с 15-20кг
Какъв протеин бе..Като за начало си вземи гейнър, чак после си вземи протеин, за да можеш качените килограми от гейнъра да ги направиш на мускулна маса.
това нещо протеин или гейнър хапчета ли кво е-може ли да се пие/яде без да тренираш ще има ли ефект?-просто няям време за фитнеси и тренировки-единственото с което разполагам е 2 гири по 2,5кг, а пък искам поне няколко кг да кача, не ми тряят мускули, с ядене не става, просто нищо не се задържа в мен-бърз метаболизъм може би-аз от 7-ми клас си стоя едни и същи кг и не мога да наддам-тъпча се с висококалорични храни, меса и тнт и няма ефект
Току що погълнах точно толкова, ако не и повече. Веднага ще се заема със свалянето!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Можеш да си вземеш гейнър но да знаеш, че не прави чудеса. 2 3 кг може да качиш зависи ако увеличиш храна може повече. Но при теб с бърз метаболизъм всичко което приемеш после отива в тоалетната нищо не се лепи по теб. Редовното хранене и тренировките ще те вкарат в час това да го знаеш.![]()
Айде заключвайте я тая тема, че тука се развихриха хрониките на стероида![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"