- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденки?
Мале мале ама в този форум човек наистина може да се забавлява много.![]()
И това ми било теен форум (теен е де,хормоните яко ви бият в главите)
Кога порастнаха малките,кога топнаха,и им го топнаха,кога започнаха да ебът квачките.
Е,поне има някаква полза от тази тема де.Научих кои са девствените мацки в тоя форум,че ги има и че не са започнали да се праскат от 14-15 годишни,защото великите капацитети били казали че така щяли да бъдят готЯни.
И върха на сладоледа...едно 16 годишно дИте дето проблема и бил че 16 годишният и набор бил девствен започна да ме поучава как да си формулирам въпросите нищо че когато съм бил на 10 тя е била на някое друго място.
И между другото в това едно 16 годишно момиче приятелко моя да е девствена няма нищо лошо.Но нали в днешно време е важно да са ти го натъманили на 13.
И между другото,въпреки съвпадението на годините (аз имам още малко до 26) автора на темата в раздел секс не съм аз.Но пък ако някои потребител е абсолютно сигурен че съм я писал аз нека да си каже и да си получи душевният оргазъм от това колко е велик.След това ако прецените да му повярвате може да ме линчувате или направо да ме убиете с камъни.
И да...честно казано предпочитам да съм с девствена отколкото с рзпоретина.Може да си направитв изводите.
Относно това дето ми го обяснявате за по красивата и по некрасивата.Не говоря за беззъба циганка.Красотата си е красота,но предпочитам да мога да си общувам с нея и да има някакво уважение.А не някоя, с която само си се боцкаме и не можем и пет думи на кръст да си кажем и само като ми види гърба да тича да се изчука с първият срещнат.
И като последно ще кажа.Евала на тези момичета дето са на 20 и са се удържали да не се ебнат с първият срещнат ебач,който иска да си попълни бройка въпреки критиките на "преуспялите в живота".![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 09:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Моралист ли го играеш ? Не мога да разбера. Да - не е нормално/морално/етично/етц, да се ебеш на 12/13/14/15/16... Но не е и нормално да си на 25 (примерно) и да НЕ си докосвал момиче. Капиш ? End of story..
Niakoitam, за теб съществуват само крайности.
Или ще е малка 'разпоретина', или ще е девствена.
Страшна логика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Violenza точно така.В днешно време се е напълнило с малки разпоретини.И не ме разбирайте погрешно.Не казвам че всички,които правят секс са такива. Е,има си и видни и прикрити де,но това е пък вече съвсем друга тема.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 10:01
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никой не натяква че тези 16 годишни момичета трябва да се проебали на 13 годишна възраст. Никой не казва че след като го направят на 13 ще бъдат готини. Това което обсъждаме в момента няма нищо общо с това дали си готин или не заради факта че все още имаш ципа. Разсъждаваме по следния въпрос - грешните представи на 16 годишни момичета. Това с колко са го правили също не играе никаква роля.
Не сме казали че има нещо лошо да си девствен на 16, напротив. Лошото е когато започнеш да разсъждаваш като путка, а си на цели 26 години.
След като не може да избегнеш аргументите ми, нито пък малката ти главица успя да ме обори, реши да нападнеш в личен план и да ме захапеш за възрастта. Хей, лигльо, не си познал. Може да съм само на 16 години, но поне съм благодарна че не разсъждавам като 12 годишно момиченце, когато в действителност трябва да съм 26 годишен зрял МЪЖ. Съмнявам се че въобще знаеш какво означава думата мъж. Не е само до кура.
Сега, колкото до изреченията ти:
Прочети си ги отново и ми кажи че разбираш нещо. Защото аз и понятие си нямам какво толкоз много се опитват да кажат сивите ти клети. Не ги напъвай много, ще се изтощят и вземат да изчезнат.
Има доста момичета които на 16 годишна възраст започват връзка, която продължава 9 месеца че дори и 2 години и повече. Е, кажи ми къде е лошото въпросните момичета да започнат полов живот с половинката си, при положение че са заедно и се обичат? Тук въобще не говорим за първия срещнат ебач, който да добави още едно девойче към бройката си. Защото аз го направих на 15 години, но с човек с когото бях заедно година и нещо, и въобще не беше първия срещнат ебач. И какво? Сега ще ме критикуваш че съм спала с приятеля си, когото обичам? Хаха, смешка.
Ето това ти е проблема - тесногърдието и грешните представи. Звучиш като всички останали потребители, които пускат теми, наричайки всички жени кучки, само защото една ги разочаровала и обидила. Жалък си.
Браво! Като си правила секс на 15 и си най-великата. Еваля Еваля.Между другото това с възрастта си е точно твои приом ама сега нещо ти е избягало от главицата май как обясняваш на 15 годишни момичета как били по тъпи от теб,защото били една година по-малки.Представи си. А хей лигльо ще викаш на баща ти.Много е лесно да обиждаш пред монитора обаче съм на 100% убеден че това на улицата и в очите няма да посмееш да ми го кажеш, а просто ще наведеш глава и ще си замълчиш.Не че ще се опитам да ти направя нещо,не че съм кой знае колко страшен.Просто няма да смееш. Лигла такава.А и между другото ако си търсиш патка да те опатка...съжалявам ама си ми много малка са критериите
Тука явно ме бъркаш с някой твой познат.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 10:58
Пич, не си интересен, сопри се. Ходи си пиши лекциите другаде. Нищо лично![]()
Отново избягваш въпросите ми, което хич не говори добре за тебКакво стана? Губиш спора срещу 16 годишно момиченце? Уау.
И пак не разбра. Тук не става въпрос за това колко някой е велик, защото си е разтворил крачката на 15.
Баща ми е далеч от твоята възраст пък и от твоя умопобъркан мозък. Колкото до това, че си 100% убеден как няма нищо да ти кажа и как ще сведа главане си познал. Аз съм точно човекът, който ще те гледа право в очите, очаквайки отговор, докато езика ти се заплита в поредната обида в опит да избягаш от въпросите, които ти задавам.
И така. Чакам отговор на следния въпрос:
Прекалено си устата да ти отговарям културно.
А на въпроса ти. Да, то голяма любов ще да е било като сте тръгнали и си била на 14 години.Да не говорим че ако гледаме законите на България това ти е АБСОЛЮТНО забранено до 18 години,но хайде да не изпадаме в крайности.А на който не му харесва темата ми не го задължавам да пише в нея.
Няма значение дали е било голяма любов или не. Решила съм да го направя, направила съм го. Ами човек на 20 години във връзка и загубва девствеността си, какво? Ще му заявиш ли, че не обича човекът с когото е? Че това въобще не е голяма любов? Разбира се, че не. Защото е на 20, нали. Хаха. Всъщност, дифинирай ми голяма любов![]()
Та, сега за законите:
Bulgaria
The age of consent in Bulgaria is 14, as specified by Articles 149 and 151 (1). However Article 151(2) has a provision for those who are over 14 and do "not understand the characteristics or the importance of the act."
Art. 151. (1) Who copulates with a person who has not accomplished 14 years of age, inasmuch as the act does not constitute a crime according to art. 152, shall be punished by imprisonment of two to five years.' [8]
Art. 149. (1) Who commits an act in order to arouse or satisfy a sexual desire without a copulation regarding a person who has not accomplished 14 years of age shall be punished for fornication by imprisonment of up to five years. [8]
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of...urope#Bulgaria
Демек, човек навършил 14 години в България може свободно да се чука с друго лице под 18 годишна възраст.В Швеция, закона е малко по-различен - тук на 15 години може. Никъде не пише, че на човек под 18 годишна възраст му е забранено да прави секс. Аз го направих на 15, което означава че въобще не ми е забранено нито в Б-я, нито пък в Швеция. Отново губиш.
Темата ти е булшит. И ти си такъв.
Не.аз с хора като теб не се занимавам, нито общувам. Отбягвам ви.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-06-2012 на 11:13
Не знам кой е по-зле - момичетата, с които ходиш на кафе, или ти, че си дал толкова малоумен отговор. Само си виж критериите - "да не ме прави на нищо и да не се държи с мен като боклук"? Така ли си свикнал, на такива ли си попадал? Това какво означава - че би бил с всяка, която не те прави на нищо ли? Еми, нямам думи. И съм сигурна, че и потенциалната ти приятелка би се възмутила.
Eто, Ирти ти го каза. Никой не се влюбва в характера ти на пръв поглед и той има минимално (или никакво) значение при секс. Сексът с любов е по-хубав, окей, защото знаеш, че човекът иска да ти го направи готино и т.н., но... пука ми, че отсреща ще е някакъв суперумен и чувствителен, ако е с три реда криви зъби, шкембе и по-тесни рамене от моите. Мерси.Какво, като на характер е готина? Аз характер не еба. Искам тяло, което да ме грабне и което да ми е кеф да барам.
Да не отклоняваме темата.
Не че има някаква полза от нея, след като ти задаваш въпрос не с идеята да получиш друга гледна точка, а да спориш, защото убежденията ти не съвпадат.
Да, поздравления за всяка 20-годишна, за която светът се изчерпва с ученето и понятие си няма от мъже. Супер. После що раждали на 40? Ми, като се сещат на 20, че съществуват мъже, правят секс на 20-25, преживяват първите си разочарования, започват да формират критерии, евентуално имат няколко връзки, докато намерят подходящия за тях и... 'Ма да. Браво.
Много зависи от човека, рядко е признак на недостъпност, често е признак на друга причина, която пък рядко е основателна ^.^
Няма задължителна възраст, няма да те вкарат в затвора, ако не си се проебал на 26, примерно, нито пък ще ти заврат оная работа някъде на сила...
супер лОзар трябва да си...или просто секса да те отвръщава (за психически отклонения говоря) !
кХурвеее мУрвеее...
май май си прав...до някъде
"Отблъсква" пишУеметата, дето са се проебали (и нЕмЪт спирачки)^^
Винаги е така, когато знаеш (или си мислиш, че знаеш) нещо, гледаш да го изтъкнеш, така сме устроени - кой е по-по-най !
that simple![]()
Сега няма и аз да започна да ти цитирам конституцията.
До 14 си МАЛОЛЕТНА,което ти забранява напълно секса
От 15 до 18 си НЕПЪЛНОЛЕТНА,което значи че трябва да искаш съгласието на мама и тати,което ти едва ли си направила.
А след това вече можеш да си трошиш главата както намериш за добре.
А ти пък си змия и ти предлагам ако искаш да не ми спамиш и отклоняваш темата.Тя е друга.А това че мозъчето ти иска да е таква,защото вече си много пораснала е друг въпрос.Ходи в детската градина да ги поучаваш как се прави секс на 15 и е даже законно.Всъщност ти има ли някои, с който не си се скарала в твоя форум.Голяма злоба,голямо нещо и то само на 16.След 20 те виждам като една стара лелка дето само се чуди с кой да се заяде.Искрено им съчувствам на твоите гаджета.Ма не си мисли че като започнеш да излизаш с мъже всички ще те търпят такава вечно
![]()
Страшно точно! Ако наистина си бил с всяка, която те е правила на нищо и се е държала като боклук с теб, то това говори много лошо за теб - показва, че си неспособен да разпознаваш човека стоящ срещу теб, показва че не можеш да подбираш приятелите и гаджетата си. А на 20 и кусур години това си е направо престъпление срещу самия себе си.
И Пантерката ти го каза. Прочети и поста няколко пъти, и особено следния абзац, и дано малко акъл ти се набие в главата.
Мозъка ми не иска нищо. И да, има поне 30 редовни потребители, с които въобще не съм се карала. Ох, злоба било товаМи, нека. По-добре злоба от колкото такова тъпо разсъждаване и ограничение на умствените спобосности.
След 20 ще бъда много повече от колкото ти някога ще бъдеш. Аз вече излизам с момчета, и ме търпят. Друг е въпроса, че ти не си мъж, и затова не би могъл и да търпиш жена, която отстоява позициите си, подбира аргументи и те слага в миша дупка.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-06-2012 на 11:26
PinkPan7her когато ме нападат ще се отбранявам няма как просто.![]()
Блажени да са вярващите
Жена,която обижда като селяндурка НЕ защитава доводите си.Да не говорим че ти още си момиче...поне официално.Просто се прави на великата кака.А и като си тръгнала и с другите 30 ще се скараш.Не се съмнявай.
А относно другото дете може да роди и на 30-35 или викате прави секс за да има задължително дете![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 11:34
http://www.youtube.com/watch?v=0em9TDMajaE
Не се карайте, деца : ))
Не говорех за себе си. И да, ВСЕ ОЩЕ съм момиче.Няма да се скарам, защото са далеч по-умни и готини от тебИ.
Прекратявам всякакви спорове, защото колкото и да викам и обяснява, автора ще си остане на същото дередже.
яката раота , ацката мания чуек :Д:Д:д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Малко офтопик
Трябва да ходя при Blab да ми гледа бъдещето.Как предсказа какво ще се случи с темата.Но пък може и да знае по-добре стоката тук каква е![]()
Виждам голяма любов Niakoitam и DisappointedDreamer.Между вас би се получило идеалната двоика сте.Между любовта и омразата границата е малка
![]()
![]()