.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това ти казвам - няма как да не разбера, че е девствен. Няма нужда да ми казва, то се усеща.
    Ами добре. Щом казваш... Да се неначуди човек тогава щом толкова явно го пише на лицата на хората защо като бях 12ти клас и бях доста по заобиколен в реалността от момичетата мине се не мине време и някоя ще си намери повод да ме подпита: "Правил ли си секс?","Ебал ли си?" и т.н.Не е като да са ми го задавали този въпрос един или два пъти.Но всъщност какво ги интересува.И да бях правил секс няма да им заведа момичетата за доказателство.Пък и винаги мога да си измисля.И да бях решил да прикрия някоя пак същото.Затова и често отговарях на този въпрос че могат да ме изпробват ако им е толкова любопитно. Веднъж даже едно момиче ме засече из път и както се заговорихме ми вика да сме ходели за малко там в едно като кафенце да си поговорим,защото беше на две крачки и там беше някаква нейна приятелка.Та там ме попита въпроса: "Ебал ли си?',на който нейната приятелка,която беше малко по-голяма я призова да го кара малко по културно.Е точно тогава се беше нагласила,нагримирала,опра вила и ми зададе и един друг въпрос де, на който видимо не и допадна отговора.А той беше: "Какво момиче ще предпочетеш...по красиво или по добро,но не чак толкова красиво за гадже?" Аз отвърнах: "По обикновено,но по-добро момиче,което не ме прави на нищо и не се държи с мен като с боклук". И приятелката и ме подкрепи.Явно очакваше другият отговор,защото трудно успяваше да скрие че и стана неприятно и ми разправя: "Ама то...аз моето гадже го правя на нищо..."
    Другото,което е.Аз пък си имам теория че когато си се постарал повече оставаш в спомените на хората.А именно...често първият човек,с който си направил първият си полов акт се помни цял живот.Затова е по-добре да не е кой да е, а пък и ще знае че го помнят винаги.Има даже един вид мъже и жени,които търсят девствени точно с тази цел.Другите чакат просто наготово друг да им свърши работата, а пък и се подиграват на девствените незнайно защо.При жените е малко по-сложно-има девствена ципа,тече малко или повече кръв,понякога ако не е внимателен мъжа може и да я заболи,но при мъжа дали е девствен или не не може да се разбере докато той сам не си каже и тогава пак не е напълно сигурно.При нас такива екстри като девствена ципа няма. .А както казваха в един филм при някои мъже и жени важи с пълна силата правилото на трите т.е. Когато мъж ти каже с колко жени е правил секс трябва да извадиш минимум три жени,а когато една жена ти каже с колко мъже е правила секс трябва да добавиш минимум трима.

А иначе към всички.Първият въпрос ми беше по скоро за по-голямото внимание към даден чоивек в реалността отколкото в интерет за какво трябва да говори-недостъпност,забавление и т.н?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами добре. Щом казваш... Да се неначуди човек тогава щом толкова явно го пише на лицата на хората защо като бях 12ти клас и бях доста по заобиколен в реалността от момичетата мине се не мине време и някоя ще си намери повод да ме подпита: "Правил ли си секс?","Ебал ли си?" и т.н.Не е като да са ми го задавали този въпрос един или два пъти.Но всъщност какво ги интересува.И да бях правил секс няма да им заведа момичетата за доказателство.Пък и винаги мога да си измисля.И да бях решил да прикрия някоя пак същото.Затова и често отговарях на този въпрос че могат да ме изпробват ако им е толкова любопитно. Веднъж даже едно момиче ме засече из път и както се заговорихме ми вика да сме ходели за малко там в едно като кафенце да си поговорим,защото беше на две крачки и там беше някаква нейна приятелка.Та там ме попита въпроса: "Ебал ли си?',на който нейната приятелка,която беше малко по-голяма я призова да го кара малко по културно.Е точно тогава се беше нагласила,нагримирала,опра вила и ми зададе и един друг въпрос де, на който видимо не и допадна отговора.А той беше: "Какво момиче ще предпочетеш...по красиво или по добро,но не чак толкова красиво за гадже?" Аз отвърнах: "По обикновено,но по-добро момиче,което не ме прави на нищо и не се държи с мен като с боклук". И приятелката и ме подкрепи.Явно очакваше другият отговор,защото трудно успяваше да скрие че и стана неприятно и ми разправя: "Ама то...аз моето гадже го правя на нищо..."
    Другото,което е.Аз пък си имам теория че когато си се постарал повече оставаш в спомените на хората.А именно...често първият човек,с който си направил първият си полов акт се помни цял живот.Затова е по-добре да не е кой да е, а пък и ще знае че го помнят винаги.Има даже един вид мъже и жени,които търсят девствени точно с тази цел.Другите чакат просто наготово друг да им свърши работата, а пък и се подиграват на девствените незнайно защо.При жените е малко по-сложно-има девствена ципа,тече малко или повече кръв,понякога ако не е внимателен мъжа може и да я заболи,но при мъжа дали е девствен или не не може да се разбере докато той сам не си каже и тогава пак не е напълно сигурно.При нас такива екстри като девствена ципа няма. .А както казваха в един филм при някои мъже и жени важи с пълна силата правилото на трите т.е. Когато мъж ти каже с колко жени е правил секс трябва да извадиш минимум три жени,а когато една жена ти каже с колко мъже е правила секс трябва да добавиш минимум трима.

А иначе към всички.Първият въпрос ми беше по скоро за по-голямото внимание към даден чоивек в реалността отколкото в интерет за какво трябва да говори-недостъпност,забавление и т.н?
    млъкни, бате..
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Irti
    Интересно е, че всички повярвахте, че Хилари-то не са я шлякали.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    млъкни, бате..
    Подкрепям умри. Авторе, и твоите представи са ужасно тъпи.

1. Девствен мъж се познава много по-лесно от такъв, който е правил секс. Не, не отиваш като първата лигла и му задаваш директен въпрос "Ебал ли си?". Въпросния девственик се познава по държанието му спрямо жените. Той няма да може да знае как да се държи, какво да каже, и как да си го поиска. Ще му липсва увереност и опит, които веднага ще си проличат и кажат - ох, вижте ме, не съм правил секс. Лъжи, мажи, прави каквото искаш - няма как да прикриеш тези признаци. Отделно че, когато дойде време за истинската част, повечето пак ще се сдухат.

2. Това с първия човек с който си го направил го помниш цял живот са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Същата глупост е и когато едно момиче заяви на приятеля си, с когото са заедно 1 година, че няма да прави секс, защото видиш ли, не е готова, но въпреки това много го обича. И аз съм момиче, и аз съм правила секс, и да ти кажа първия ми е вече и бивш и отдавна отписан и от живота, и от мислите/спомените ми.

3. Това с кое момиче би предпочел е отново помия. На бас се хващам че никога не би избрал това момиче, ако имаше възможност да избереш другото. Всички се правят на много велики и мили, казвайки че предпочитат характера пред външноста. Е, нека ти кажа нещо - трябва да бъдеш привлечен от нещо, което да те накара да опознаеш характера на даден човек. Ама ти може да си втория Айнщайн, да сии страшно добър и умен, обаче да изглеждаш като лайно и да се обличаш като такова - е никой няма да те забележи. Същото е и с момичетата - може да си ужасно мила, умна и добра, но да не си хубава въобще. И точно външния вид е фактора, който играе най-голяма роля. Освен, ако разбира се и двамата са грозни.

Колкото до последния ти въпрос - не го разбирам. Формулирай го по правилно. Надявам се поне това можеш.

Заключение: говориш като 16 годишно девтсвено момиче. Смешен си. И те съветвам да замълчиш.

Супер фен Аватара на Irti
    Абсолютно е така. Първата въобще не си я спомням. На улицата да я видя няма да я позная. Втората също. И не защото някой си ме е прецакал и го мразя и някви такива шитни. Просто.. не си го спомням. Секса е секс. Просто чисто ебане. С чувства или без.. секс е. Дори и да си влюбен е все тая. Пак мушиш - пак правиш кеф и на двама ви. Не цепя басма на тези, които се дърпат и се правят на интересни. Не понасям такива, които си пазят това между краката. Путка е. Цепнато с дупка и клитор. Първо се привличам от това, което е. Как изглежда и дали ме кара да се дървя тайно. Не гледам някоя с криви зъби и тем подобни. Какво, като на характер е готина? Аз характер не еба. Искам тяло, което да ме грабне и което да ми е кеф да барам.

Девствен на 26 не е нормално. Чачо беше казал нещо от сорта на това, че ако можеше да го направи на 10г (или там някви години беше) би го направил. И аз съм като него. Доста повече щеше да ми е от ползва от това да бутам колички в квартала и да бръмча като идиот с уста. Всеки е минал през този път, но като се замислим с авери стигаме до това, че сме били пълни идиоти.

Девствен мъж е половин мъж. Девствена жена е жена от, която нищо хубаво не може да извадиш. Върти го, печи го, но няма да ти даде това, което искаш. Следователно не ти трябва.
    Последно редактирано от Irti : 06-06-2012 на 09:00

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    млъкни, бате..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Подкрепям умри. Авторе, и твоите представи са ужасно тъпи.
    Заключение: говориш като 16 годишно девтсвено момиче. Смешен си. И те съветвам да замълчиш.
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Девствен мъж е половин мъж. Девствена жена е жена от, която нищо хубаво не може да извадиш. Върти го, печи го, но няма да ти даде това, което искаш. Следователно не ти трябва.
    Мале мале ама в този форум човек наистина може да се забавлява много.
    И това ми било теен форум (теен е де,хормоните яко ви бият в главите)
    Кога порастнаха малките,кога топнаха,и им го топнаха,кога започнаха да ебът квачките.
    Е,поне има някаква полза от тази тема де.Научих кои са девствените мацки в тоя форум,че ги има и че не са започнали да се праскат от 14-15 годишни,защото великите капацитети били казали че така щяли да бъдят готЯни.
    И върха на сладоледа...едно 16 годишно дИте дето проблема и бил че 16 годишният и набор бил девствен започна да ме поучава как да си формулирам въпросите нищо че когато съм бил на 10 тя е била на някое друго място.
    И между другото в това едно 16 годишно момиче приятелко моя да е девствена няма нищо лошо.Но нали в днешно време е важно да са ти го натъманили на 13.
    И между другото,въпреки съвпадението на годините (аз имам още малко до 26) автора на темата в раздел секс не съм аз.Но пък ако някои потребител е абсолютно сигурен че съм я писал аз нека да си каже и да си получи душевният оргазъм от това колко е велик.След това ако прецените да му повярвате може да ме линчувате или направо да ме убиете с камъни.
    И да...честно казано предпочитам да съм с девствена отколкото с рзпоретина.Може да си направитв изводите.
    Относно това дето ми го обяснявате за по красивата и по некрасивата.Не говоря за беззъба циганка.Красотата си е красота,но предпочитам да мога да си общувам с нея и да има някакво уважение.А не някоя, с която само си се боцкаме и не можем и пет думи на кръст да си кажем и само като ми види гърба да тича да се изчука с първият срещнат.
    И като последно ще кажа.Евала на тези момичета дето са на 20 и са се удържали да не се ебнат с първият срещнат ебач,който иска да си попълни бройка въпреки критиките на "преуспялите в живота".
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 09:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Не знам кой е по-зле - момичетата, с които ходиш на кафе, или ти, че си дал толкова малоумен отговор. Само си виж критериите - "да не ме прави на нищо и да не се държи с мен като боклук"? Така ли си свикнал, на такива ли си попадал? Това какво означава - че би бил с всяка, която не те прави на нищо ли? Еми, нямам думи. И съм сигурна, че и потенциалната ти приятелка би се възмутила.

Какво, като на характер е готина? Аз характер не еба. Искам тяло, което да ме грабне и което да ми е кеф да барам.
    Eто, Ирти ти го каза. Никой не се влюбва в характера ти на пръв поглед и той има минимално (или никакво) значение при секс. Сексът с любов е по-хубав, окей, защото знаеш, че човекът иска да ти го направи готино и т.н., но... пука ми, че отсреща ще е някакъв суперумен и чувствителен, ако е с три реда криви зъби, шкембе и по-тесни рамене от моите. Мерси.

Да не отклоняваме темата.
    Не че има някаква полза от нея, след като ти задаваш въпрос не с идеята да получиш друга гледна точка, а да спориш, защото убежденията ти не съвпадат.

Да, поздравления за всяка 20-годишна, за която светът се изчерпва с ученето и понятие си няма от мъже. Супер. После що раждали на 40? Ми, като се сещат на 20, че съществуват мъже, правят секс на 20-25, преживяват първите си разочарования, започват да формират критерии, евентуално имат няколко връзки, докато намерят подходящия за тях и... 'Ма да. Браво.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Само си виж критериите - "да не ме прави на нищо и да не се държи с мен като боклук"? Така ли си свикнал, на такива ли си попадал? Това какво означава - че би бил с всяка, която не те прави на нищо ли? Еми, нямам думи. И съм сигурна, че и потенциалната ти приятелка би се възмутила.
    Страшно точно! Ако наистина си бил с всяка, която те е правила на нищо и се е държала като боклук с теб, то това говори много лошо за теб - показва, че си неспособен да разпознаваш човека стоящ срещу теб, показва че не можеш да подбираш приятелите и гаджетата си. А на 20 и кусур години това си е направо престъпление срещу самия себе си.

И Пантерката ти го каза. Прочети и поста няколко пъти, и особено следния абзац, и дано малко акъл ти се набие в главата.

Да, поздравления за всяка 20-годишна, за която светът се изчерпва с ученето и понятие си няма от мъже. Супер. После що раждали на 40? Ми, като се сещат на 20, че съществуват мъже, правят секс на 20-25, преживяват първите си разочарования, започват да формират критерии, евентуално имат няколко връзки, докато намерят подходящия за тях и... 'Ма да. Браво.

А това че мозъчето ти иска да е таква,защото вече си много пораснала е друг въпрос.Ходи в детската градина да ги поучаваш как се прави секс на 15 и е даже законно. Всъщност ти има ли някои, с който не си се скарала в твоя форум.Голяма злоба,голямо нещо и то само на 16.След 20 те виждам като една стара лелка дето само се чуди с кой да се заяде.Искрено им съчувствам на твоите гаджета.Ма не си мисли че като започнеш да излизаш с мъже всички ще те търпят такава вечно
    Мозъка ми не иска нищо. И да, има поне 30 редовни потребители, с които въобще не съм се карала. Ох, злоба било това Ми, нека. По-добре злоба от колкото такова тъпо разсъждаване и ограничение на умствените спобосности.
    След 20 ще бъда много повече от колкото ти някога ще бъдеш. Аз вече излизам с момчета, и ме търпят. Друг е въпроса, че ти не си мъж, и затова не би могъл и да търпиш жена, която отстоява позициите си, подбира аргументи и те слага в миша дупка.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-06-2012 на 11:26

Мозъка ми не иска нищо. И да, има поне 30 редовни потребители, с които въобще не съм се карала. Ох, злоба било това Ми, нека. По-добре злоба от колкото такова тъпо разсъждаване и ограничение на умствените спобосности.
    След 20 ще бъда много повече от колкото ти някога ще бъдеш. Аз вече излизам с момчета, и ме търпят. Друг е въпроса, че ти не си мъж, и затова не би могъл и да търпиш жена, която отстоява позициите си, подбира аргументи и те слага в миша дупка.
    Блажени да са вярващите
    Жена,която обижда като селяндурка НЕ защитава доводите си.Да не говорим че ти още си момиче...поне официално.Просто се прави на великата кака.А и като си тръгнала и с другите 30 ще се скараш.Не се съмнявай.

А относно другото дете може да роди и на 30-35 или викате прави секс за да има задължително дете
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2012 на 11:34

anonymous708973
    Guest
    затова не би могъл и да търпиш жена, която отстоява позициите си, подбира аргументи и те слага в миша дупка.
    Точно.
    Винаги съм се кефила на мъже, които могат да ме сложат на място по такъв начин, че да разбера, че имат право. Не че съм срещала купища такива, де.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-06-2012 на 12:33

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не ми се искаше да пиша по надълго и нашироко, ама... Изпуснал съм купона тоя обяд, но нищо.

Дай да видим какво си писал.

По принцип не е задължително да ъпгрейдвам отношенията си с хората на живо и виртуално. С най-близката ми приятелка се чуваме всеки ден по телефона (тя учи в друг град) и когато е в София се виждаме. Сурат тефтерите и на двама ни са гола вода, там почти нищо не споделяме и не си говорим. Аз го използвам в редките случаи, когато трябва да и пратя някоя снимка. Не намирам смисъл да я търся и виртуално, предвид че реалните контакти и телефонните разговори са напълно достатъчни за мен.

Не мисля че реално и виртуално тряба да са на едно ниво задължително. Примерно в момента общувам с Дриймърката и една друга форумка главно онлайн, просто защото няма възможност да се видим на живо. Когато това отпадне (а и в двата случая ще е много скоро) онлайн общуването ще замре тотално.

Смятам че онлайн трябва да се използва само ако нямаш как по друг начин да си говориш с човека. Или трябва да се прати някакъв линк/снимка или нещо такова. Вниманието в интернет и в реалния живот са несъпоставими. Двете се развиват в различни социални среди с различни закони.

По другата тема. Задължителна възраст за секс и гадже няма по принцип. Защото в общия случай около 18-19-20 години всички опитваме или вече сме опитали и от секса и от целувките. Просто естествено е да се случи. Все пак не живеем на самотен остров. Хубава колежка, готина мадама в дискотеката, съученичка, продаачката.. възможности повече от много. Отиваш заговаряш мадамите и ако нямаш подход все някоя ще върже. И тъй.

Вече пробелма идва ако това не се случва. Щото както вече споемнах хора много, ама наистина много. На фона на това просто НЯМА начин да се опитваш да се стараеш и нищо да не се получава. Явно е че изобщо не се опитваш. А девойките няма да ти скочат на трибуквието само щото им се усмихваш срамежливо от сепарето. Явно е че ракетата е крива, а не ксомоса - виновен.

Проблема при 26 годишните девственици не е че са девствени или че са неопитни. Проблема е че нямат уменията да свалят някоя девойка и да покажат че всъщност не са за изхвърляне ?(ако пиемем че не са най-готините). Сравнено с по ранен етап в човешкото развитие това означава на 5 годинки още да се возиш в количката и да смучеш биберона. Слушай Пантерата щото тя ти дава тонове ценен и безплатен опит, който явно нямаш. Не е срамно да не знаеш, срамно е да не искаш да се научиш.

Задължително е човек да е пълен социален инвалид за е девствен на 25-26-27. Наааай-малкото че може да се напие в някой бар и да се забърше с някоя пияна като него. И преди да възразиш - в бара се ходи за да общуваш, не да пиеш.

Девствените се познават, не отдалече, но се познават. Което също се научава с опита, а не с книгите.

Оборотните харесват оборотни, а оборотните са оборотни точно с тая цел - да привличат внимание и харесване. Те знаят как да изпозлвап предимствата си, и как да общуват така че да създават опредлено впечатление и емоции.

Хората, които са правили секс, колкото и ужасен да е секса имат практически опит. Който е в пъти по ценен от написаното в книжките и слуховете, които витаят наоколо. Може да изчетеш всички книги за устройството и функциите на всички автомобилни компненти и като се наложи да разглобяваш дадена кола ще се пулиш като настъпана жаба при първите 10 возила. После ще натрупаш опит.

Лошото е че не разбирам защо си пуснал темата? Ако очакваш някаква информация/опит/мнение получи доста от всичките. И въпреки това продължаваш да пишеш и да скачаш на всички. Почти няма човек в темата, чието мнение да не си се опитал поне да обориш. Което ме навежда на мисълта че просто искаш да си развееш пишката, и да смяташ че трябва да те приветстваме за чудесното поведение. Което е меко казано абсурдно. Ако се чудиш защо - върни се на примера с 5 годишното.

Интересното е че две девойчета успяха да изразят и защитят ясна позиция, която опредлено не се вписва в твоята вселена. Уж беше доста тоелрантен към други гледни точки, но тука нещо оака работата. Явно е че това ти е мазол/болна тема и искаш по всякакъв начин да оправдаеш девствеността си пред другите. Което не е необходимо, предвид че никой не го интересувал дали си мушкал кренврша някъде.

По принцип има позиция, която защитена праивлно няма да предизвика нападки. А ще се получи дискусия, при това много хубава. Става въпрос за 26 годишен девственик. Има начин да изразиш мнение и да не получиш нападки. Защо упорито го избягваш не знам. Получи нападките защото ни навря демонстративно в лицето пишката ти и очакваше да го приемем като нещо нормално. Да не споменаваме и манипулиращия начин, по който е написан първия пост. Което допълнително настърви форумците.

Хайде сега да видим какво ще кажеш на този чаршаф? Писал съм го специално за да не ти вдигам алармички.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си