Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Ами добре. Щом казваш... Да се неначуди човек тогава щом толкова явно го пише на лицата на хората защо като бях 12ти клас и бях доста по заобиколен в реалността от момичетата мине се не мине време и някоя ще си намери повод да ме подпита: "Правил ли си секс?","Ебал ли си?" и т.н.Не е като да са ми го задавали този въпрос един или два пъти.Но всъщност какво ги интересува.И да бях правил секс няма да им заведа момичетата за доказателство.Пък и винаги мога да си измисля.И да бях решил да прикрия някоя пак същото.Затова и често отговарях на този въпрос че могат да ме изпробват ако им е толкова любопитно. Веднъж даже едно момиче ме засече из път и както се заговорихме ми вика да сме ходели за малко там в едно като кафенце да си поговорим,защото беше на две крачки и там беше някаква нейна приятелка.Та там ме попита въпроса: "Ебал ли си?',на който нейната приятелка,която беше малко по-голяма я призова да го кара малко по културно.Е точно тогава се беше нагласила,нагримирала,опра вила и ми зададе и един друг въпрос де, на който видимо не и допадна отговора.А той беше: "Какво момиче ще предпочетеш...по красиво или по добро,но не чак толкова красиво за гадже?" Аз отвърнах: "По обикновено,но по-добро момиче,което не ме прави на нищо и не се държи с мен като с боклук". И приятелката и ме подкрепи.Явно очакваше другият отговор,защото трудно успяваше да скрие че и стана неприятно и ми разправя: "Ама то...аз моето гадже го правя на нищо..."
Другото,което е.Аз пък си имам теория че когато си се постарал повече оставаш в спомените на хората.А именно...често първият човек,с който си направил първият си полов акт се помни цял живот.Затова е по-добре да не е кой да е, а пък и ще знае че го помнят винаги.Има даже един вид мъже и жени,които търсят девствени точно с тази цел.Другите чакат просто наготово друг да им свърши работата, а пък и се подиграват на девствените незнайно защо.При жените е малко по-сложно-има девствена ципа,тече малко или повече кръв,понякога ако не е внимателен мъжа може и да я заболи,но при мъжа дали е девствен или не не може да се разбере докато той сам не си каже и тогава пак не е напълно сигурно.При нас такива екстри като девствена ципа няма. .А както казваха в един филм при някои мъже и жени важи с пълна силата правилото на трите т.е. Когато мъж ти каже с колко жени е правил секс трябва да извадиш минимум три жени,а когато една жена ти каже с колко мъже е правила секс трябва да добавиш минимум трима.

А иначе към всички.Първият въпрос ми беше по скоро за по-голямото внимание към даден чоивек в реалността отколкото в интерет за какво трябва да говори-недостъпност,забавление и т.н?
млъкни, бате..