Да, за Бога, не е нормално на 26 да не си правил секс. И да, лузър/загубеняк/както искаш го наричай е. Тъжно е, звуча безкрайно гадно, но е чистата истина. Означава, че на 26 няма идея какви са отношенията между мъжа и жената, каква е неговата роля като мъж и един куп други неща.
Смятам, че ако сравниш представите за живота на един средностатистически (!) девствен човек и на един средностатистически (!), който е правил секс, вторият има в пъти по-реални представи. Казвам средностатистически, защото съществуват изключения - като мадама, която е правила секс и продължава да не загрява нещата или като пич, който не е правил, но е свестен и в час.
umri го беше казал - забавя ти се развитието. Няма се предвид да спрат да ти растат крайниците, естествено, а това, което казах по-горе.
Като пример ще дам съфорумка. Може да е гадно, но това са ми впечатленията. Hilary - на 20, девствена, с абсолютно нереално мнение за нещата. Чака принца на белия кон... някой, който да е достатъчно достоен и да й заслужи Великата Вагина, а пуска мръсни картинки в темата "Прелюдия към любов". Толкова й се иска някой да я награби и да й го навре до сливиците (извинете ме за грубия език, просто илюстрирам), че две не вижда.
"Защо девствеността отблъсква някои хора" е въпрос, с който е възможно да си имал предвид мен, тъй като нееднократно съм писала, че няма никакъв шанс да спя с девствено момче. Защо съм толкова сигурна? Защото просто няма как да го скрие. Личи си в поведението, в погледа, в докосването на едно момиче. Девствено момче просто няма как да ме привлече, да ме накара да се почувствам по правилния начин. Самата мисъл, че трябва да съм му учителна, ме отблъсква адски много. Отново ще дам пример - този път със съученик. Не може да каже "цикъл"... днес му обяснявах, че ме боли коремът, той пита: "Да не си преяла или..." и жестикулираше, докато се усетя какво има предвид. Еми, смешно е. Не ми харесва. Не е мъжко.
Това, естествено, не значи, че няма пичове/мацки, които са правили секс, но имат супердървен подход.
Дриймърката каза нещо важно - "На 25 трябва да имаш вече изграден характер, ценностна система, желания и стремежи.". Наречете ме крайна, но не вярвам, че можеш да имаш изграден характер, ако не си правил секс, съжалявам.
И накрая ще дам една мисъл от Космополитън от оная рубрика "Няма нищо лошо" : Няма нищо лошо да искаш половинката ти да е с виртуозна, ала Паганини техника в леглото. Но да изпадаш в бясна ревност при мисълта, че е спал и с други.