.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Lightbulb Изненада за мама

Здравейте! Август мама има имен ден, а ноември - рожден. Семейството искаме да й подарим подарък, който няма да забрави! Решихме да е общ и за именния и за рождения ден. Екзотична почивка! В момента тя не знае за това и ще се опитаме да го запазим в тайна до резервиране на хотели, самолетни билети и т.н. Тогава смятаме да разпечатаме специално писмо, в което да й съобщим за изненадата. Естествено, ще й дадем писмото и ще заминем на почивката някъде края на юли, началото на август. Плановете ни са да сме татко, аз и мама. Стана повече информация от въпроса, така че да ви питам вече! Коя дестинация да изберем? Да не е нещо супер скъпо Искам също да ви питам, като е на остров възможността от акули голяма ли е? Ако примерно влезем по-надълбоко - водата да е по-надолу от устата има ли опасност? Според вас идеята добра ли е?

Моля без обидни коментари!

Това е страхотно! Мисля, че изненадата много ще и хареса! Не съм запозната с такива почивки на острови, може да разгледаш в интернет заедно с татко ти и да си харесате нещо! Успех!

Благодаря много! Аз търсих с татко и се спряхме за Гърция, но не сме сигурни! Ако имаме повече пари ще отидем на някой по-известен остров Благодаря ти отново!

Радвам се, че помогнах... Всъщност не помогнах с нищо де! Кажи като се спрете на нещо!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз няма да коментирам обидно, дори бих казал, че е първата смислена тема за подарък, която виждам. Ще ти дам моето мнение отзад напред. Опасност от акули има само на места, на които виреят акули. Това не е на всички острови - например Англия е остров, а в Северно море няма и една акула. Винаги, когато влезеш надълбоко, водата ще става по - дълбока. Няма море, което да ограничава дъното си според височината ти, така че ако искаш да си на плитко - не ходи много навътре. Добри и не - брутално - скъпи дестинации са Малта, Далматинските острови в Хърватска, Гърция, Турция. Малко по - скъпи са отвъдокеанските - по крайбрежието на САЩ, например. Но и в Европа има хубави места, пак казвам, Далматинците са ми фаворит и винаги съм искал да ги посетя. Надявам се да съм бил полезен

Мега фен
    Град
    Earth...
    Вижда се, че сте мислили над подаръка и майка ти ще го оцени, но мислили ли сте дали майка ти може да си вземе отпуска от работата точно тогава когато вие сте решили?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Много добра идея !! Идвам с вас ^______^

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    аз няма да коментирам обидно, дори бих казал, че е първата смислена тема за подарък, която виждам. Ще ти дам моето мнение отзад напред. Опасност от акули има само на места, на които виреят акули. Това не е на всички острови - например Англия е остров, а в Северно море няма и една акула. Винаги, когато влезеш надълбоко, водата ще става по - дълбока. Няма море, което да ограничава дъното си според височината ти, така че ако искаш да си на плитко - не ходи много навътре. Добри и не - брутално - скъпи дестинации са Малта, Далматинските острови в Хърватска, Гърция, Турция. Малко по - скъпи са отвъдокеанските - по крайбрежието на САЩ, например. Но и в Европа има хубави места, пак казвам, Далматинците са ми фаворит и винаги съм искал да ги посетя. Надявам се да съм бил полезен

Благодаря ти за инфото! Ще видя тези Далматинци, че много ги хвалиш

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Много добра идея !! Идвам с вас ^______^
    Идвай

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Вижда се, че сте мислили над подаръка и майка ти ще го оцени, но мислили ли сте дали майка ти може да си вземе отпуска от работата точно тогава когато вие сте решили?
    ДА! "Случайно" я попитах дали може да отдели седмица за плаж (живеем на черноморието) и кино и тя каза, че може. Попитах я естествено кога трябва да каже на шефката и т.н. Всичко ще се уреди, надявам се!

Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Радвам се, че помогнах... Всъщност не помогнах с нищо де! Кажи като се спрете на нещо!
    Помогна ни! Поне ни окуражи! Ще кажем естествено

а в хърватска също и Дубровник, доколкото знам, е хубаво да се посети

Спряхме се на този сайт - http://marbrotours.bg/ - на плажни дестинации може би ще избереме Бора Бора Въпроса е, че не пише цени Откъде може да разберем цените? Ако съберем повече пари за Малдивите ще се ориентираме, но това е рядкост

цени в случая - пробвай със запитване по телефона

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си