.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най - добрия начин е пълен игнор. Ако има малко акъл - ще се досети.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Така, както го описва, тя сигурно ще го следи и до тях и няма да има акъла да се сети, защото е недорасло хлапе. А пък момчето не е длъжно да си променя мястото за разходка, само заради нея.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ми тя си е нагла.. Казвал съм й че нищо неможе да стане между нас, ама тя си продължава да ме гони

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Такива нагли - не те харесвам.точка.
    Много мразя такива лигочи - за да и дойде акъла и след гореописаното - на публично място ,пред много хора и казваш ,че не искаш нищо общо да имаш с нея.
    maDamn

Напротив. Така само ще я нахъса още повече + ще я накара да мисли допълнително за него. Когато си гониш сянката тя бяга, а когато ти бягаш тя те гони - същото е и в такива случаи.

А той, каквото и да й е казал щом си говорят, гушкат и държат за ръка намекът не е особено ясен. За тези неща трябват двама все пак, а не вярвам тя да го насилва. Значи той й казва, че не я харесва, но ходи в парка всеки ден и там се гушкат, държат за ръце и си говорят. Аз не вярвам, че не я харесва, пък какво остава за нея?

Предлагам просто да вземеш някое момиче със себе си следващият път, когато ходиш в парка. Все едно дали ще е приятелка, сестра или позната. И се уговаряте да се държите за ръце и да се правите на гаджета. Когато стигнете до момичето ЕМО и тя те заговори, 'гаджето ти' ще те попита коя е. Тук има много вариянти, но най-добрите са или да й отговориш "Не знам, не я познавам сигурно е луда." или да представиш 'гаджето си' на ЕМОто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си