.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да разкарам момиче,което дори не харесвам..?

Положението е сериозно и понеже немога просто да й кажа " махни се, че ме дразниш " ви питам вас, по какъв друг начин може да стане.
    Всеки ден си извеждам кучето по 2 пъти и тя почти всеки ден ме чака в парка, за да си говорим, гушкаме и други глупости, които са ми доста противни от нея :X Непрекъснато ме кара да се държим за ръце и ми досажда с това, колко ме обичала.. Доста съм търпелив, но както ви казах, противна ми е защото е няк'во ЕМО. Кажете ми какво да направя, за да я разкарам по възможно най-лесния начин!
    П.С. Тя знае, че не я харесвам защото ме е питала.. |(

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най - добрия начин е пълен игнор. Ако има малко акъл - ще се досети.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Така, както го описва, тя сигурно ще го следи и до тях и няма да има акъла да се сети, защото е недорасло хлапе. А пък момчето не е длъжно да си променя мястото за разходка, само заради нея.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ми тя си е нагла.. Казвал съм й че нищо неможе да стане между нас, ама тя си продължава да ме гони

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По някакъв не толкова пряк начин и кажи ,че няма да станат нещата. Имала съм такива ситуации и понякога ,когато не те разбират-режеш директно.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Такива нагли - не те харесвам.точка.
    Много мразя такива лигочи - за да и дойде акъла и след гореописаното - на публично място ,пред много хора и казваш ,че не искаш нищо общо да имаш с нея.
    maDamn

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ми просто твърдо и казваш, че нищо няма да стане и т'ва е. Дори и да си рязък к'во от т'ва?Като не става с добро, давай с лошо.'Се пак не си длъжен да я търпиш.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Щом е ЧАК ТОЛКОВА НАХАЛНА и глупава да не се дръпне, когато си й казал, че не я харесваш просто й го кажи на публично място пред много хора, махни я от приятели, ако я имаш (ако имаш и ти де) фейсбук, обиди я един път пред някого, ако не й стига още няколко пъти й накърни егото и тя ще се почувства кофти, ще се обиди и няма да посмее да ти проговори повече.. няма момиче, което поне малко да не се отдръпне от някого, който я е обидил умишлено пред приятели или просто пред някого .. А и не ме плюйте сега, че давам такъв съвет, аз съм против обидите, но явно тя с добро не разбира

Аааа, но само не споменавай, че част от причина (или може би цялата причина, не знам ) да не я харесваш идва от външния й вид, че ще вземе да почне да ти се обяснява как ще се промени.. и нищо реално няма да направиш така, освен да продължи да се мъкне като поклисар по тебе с нови дрехи а-у и да те пита: така по ли ти харесвам??

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    е, смени парка де, толкова ли е трудно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Tрудно е, щото тоя е на 2 крачки, а следващия е на майната си

Цитирай Първоначално написано от MiTk0_dRuMnbAsS Виж мнението
    Tрудно е, щото тоя е на 2 крачки, а следващия е на майната си
    Кой парк, че и аз да дойда???

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Чакай сега - вие не ходите, обаче тя постоянно те следи, обяснява ти се в любов и подобни? 'баси, момиче. Нагла и нахална.

Иначе щом не се е отказала - режи я директно, защото явно по нормален начин не разбира. Съмнявам се да спре , ако ти спреш да й обръщаш внимание - имам чувството, че тогава тя направо ще спи пред вратата ти. Викай , крещи ако трябва, ама просто такива не се търпят.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Какво подразбираш под ЕМО пич много гадно конкретизираш момичетата!
    (е по-добре от мен тъпи/тъпи) но все пак може да си струва
    Иначе режи гадно както момичетата режат и слагат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    " махни се, че ме дразниш "
    Това трябва да ти е културното отношение към такива пиявици.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Напротив. Така само ще я нахъса още повече + ще я накара да мисли допълнително за него. Когато си гониш сянката тя бяга, а когато ти бягаш тя те гони - същото е и в такива случаи.

А той, каквото и да й е казал щом си говорят, гушкат и държат за ръка намекът не е особено ясен. За тези неща трябват двама все пак, а не вярвам тя да го насилва. Значи той й казва, че не я харесва, но ходи в парка всеки ден и там се гушкат, държат за ръце и си говорят. Аз не вярвам, че не я харесва, пък какво остава за нея?

Предлагам просто да вземеш някое момиче със себе си следващият път, когато ходиш в парка. Все едно дали ще е приятелка, сестра или позната. И се уговаряте да се държите за ръце и да се правите на гаджета. Когато стигнете до момичето ЕМО и тя те заговори, 'гаджето ти' ще те попита коя е. Тук има много вариянти, но най-добрите са или да й отговориш "Не знам, не я познавам сигурно е луда." или да представиш 'гаджето си' на ЕМОто.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Отиди другаде, колкото и на "майната му" да е това, като за начало. Ако те следи и другаде, и кажи каквo мислиш с сериозен тон.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Отиди другаде, колкото и на "майната му" да е това, като за начало. Ако те следи и другаде, и кажи каквo мислиш с сериозен тон.
    Да бе, ще ходи на гъза на географията, щото няква шматка го занимава. Как пък не?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе, ще ходи на гъза на географията, щото няква шматка го занимава. Как пък не?!
    Toчно това е - няма да ходя на майната си заради някаква шматка! Днеска трябва да дойде, че не ме виждала вече 3 дни D и тогава - ЦИИИРК :Д

anonymous708973
    Guest
    Toчно това е - няма да ходя на майната си заради някаква шматка! Днеска трябва да дойде, че не ме виждала вече 3 дни D и тогава - ЦИИИРК :Д
    Или... ти си мислиш, че не те е виждала, но тя те е столквала :д

Град
    Beyond reality
    Което си е зловещо...и още една причина да я пратиш за гъби
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си