- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тема за медикаменти
беше споменал че правиш, ама верно аз ще идвам сега в края на учебната година мисля че 2-3 юли![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако си решил да мреш, поне да е бързо и безболезнено, а не да се мъчиш с чернодробни аденоми, операции, импотентност и тестиси за украса все едно си коледна елха. Сега искаш да трупаш маса, ама като ти се спарушат топките и не го вдигаш, пък родителските тела напират за внуци, ще видиш що си за бой, бря.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е нали за това за протекторите и излизането от цикъла.
Боже, дай ми търпение, щот сила имам достатъчно!
Тоя тестостерон ще е минал през черния ти дроб и ще се е метаболизирал. Понеже е и онкоген, ще е задействал дремещите там нейде във вътрешността на ядрото механизми, водещи до неконтролирана пролиферация и... изненада- карцином! Спокойно, това ще е след време, нали се успокояваш с протекторите и излизането от цикъла...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не е орален ......
Като не е орален, кво? Не минава през черния дроб... Ми как се излъчва тогава? Под формата на какво?!
как ще не минава.Минава много ясно.. Но не е токсичен спрямо черния дроб,докато оралните (стромба например) са.
Ужас... Тестостеронът си е тестостерон перорално, парентерално и както ще да е. За капак си блокираш ароматазата с инхибитори и цялото количество тестостерон, което си бодеш, ти циркулира в кръвта и оказва ефекти върху черен дроб, простата, тестиси и т. н. Като не е орален, да не мислиш, че няма странични действия?!
Отказвай се, докато е време.
Това всичкото не ти го пиша с лоши чувства.
Има странични действия как да няма...Ама с черния дроб не са пряко свързани.. Ако говориш нещо от опит сподели..Вероятно не ти ,ами някой твой познат (едва ли си взимала ААС) Колко взимал как ги взимал кво пил по време и след цикъла как излезнал от него
Ми имам познат, който скоро излезе от софийска клиника след втора операция в рамките на няма и 6 месеца. Това ми е опитът. Пряко виждам последствията при него.
Затова съм привърженичка на стромба с длан и опако от мама и тате.
Е добре ..Това че е влезнал в болница и има проблеми нищо не говори само по себе си... Трябва точен цикъл какво и как,защото има много балъци и лично познавам такива,които не знаят какво правят,но го правят и после си плащат
^Е ти искаш епикриза и хистологичен вид на тумора да ти кажа! Не си нахален, ама хич.Знам със сигурност, че тестостеронът е на ампули, 'щот' единствено за т'ва ходи на кабинет /нали някой трябва да му ги постави все пак/. Какво друго е зобил, нямам идея. Определено няма и помен от мускулна маса и глупотиите, които е вършил и с които и ти искаш да се хващаш. Просто имобилизацията след операциите си е казала думата. Доскоро човекът се учеше да ходи, няма да ти казвам дали изобщо тренира.
Абе ей инаткарай си на добавки и докъдето изкараш, маай ги тея инжекции тем подобни
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ И аз това му пея. Да е жив и здрав, че покани за гостуване в Казанлък мернах и не искам да пропусна шанса да видя гробницата на Севт III.![]()
Хич да не съм нахаленПросто като знам как се спекулира с добавките ми е ясно какво ще става с медикаменти и то забранени .. Ама иначе няма как да съм конкуренция....
Конкуренция на Севт III ли? Че закъде си се разбързал?![]()
Той лъвчо си разбира, ама по-добре да не рискува...... може и да се получи, ама ефекта не вярвам да е кой знае колко голям и като цяло няма смисъл да си тормозиш организма, няма да ставаш професионален културист, тренирай за здраве, а те професионалните спортисти не са здрави както знаеш.....
sapphire5![]()
За културизъм..Иде Mr.Olympia кво да правя...Някой българин трябва да прави компания на Филисинчо
)
sapphire5![]()
Да бре ..Гледах го.. И аз се чуда като не знае как да зоби за кво зоби
А ти сякаш много знаешКато за приятел от форума, ще ти препоръчам протеина на MGN и успех
![]()
sapphire5![]()
Ама разликата е ,че аз като не зная не зобя.....И за това още нищо не съм направил
Ама имаш мераци![]()
sapphire5![]()
тая калпазанка много й знае устата... ако така са мреше от стероиди... тия дето са с операциите са с мега слабите органи така или иначе. аз 95% от залата ги знам, че зимат метан кат витамини, повечето са над 30годишни и нищо им няма, само дето са нацепени кат животни... арнолд е зимал метан супер много време и сега си е на 65 години с много деца и пак има 50санта ръка. тай че тва са супер глупостите - гледайте колко културисти има, колко взимат наркотици и стероиди и нищо им няма.
аз лично еи ся на мармарис се запознах с един профи културист на 47 години. изглеждаше на 30години в лице и в тяло, имаше голям релеф (плочки, мочки) на завидните 108кг при ръст 1, 70. имаше супер много маса за 47 годишен и изглеждапше много по-добре от всичките ваши родители, дето са с 28 ръка и шкембе и имат кръвно.
гледам дориан, дето е зобил като животно и е взимал с кофи растежен хормон и инсулин си е жив и здрав на 50 годинишна възраст. вижте всичките кечисти - скалата, джон сина зобят като животни, по 120кг релефни, скалата навърши 40 години ей ся и е здрав като бик.
гледайте силвестър, дето на 65 години има преса още и тежи 97 кг за роки 6, дето са неговите години е извънземно. във филма е бил на 4% мазнини тай че смятайте... той зима растежен хормон и кой знае кви химии още и е здрав...
стига с тия глупости дето някви лекета със слаби гени и слаби органи ми взели химия, без да знаят как се взима и им станало нещо...