- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против: слети вежди
Здравейте млади посетители и посетителки на раздел Секс. В най-голямото тийнпроблемско леговище на негодници и отрепки, Кофата, имаме дебат: за или против слетите вежди?
Аз имам слети вежди и съм много горд с тях. Смятам, че дори ме правят чаровен. Някои съфорумници обаче ми казват да си ги обръсна и ме презират заради тях, да не кажа дискриминират, че това би било противоконституционно. Не само, че не успяват да им оценят чара, но и дори напротив, наричат ги грозни! Как смеят!
Обръщам се към вас за обективното ви мнение на страничен наблюдател, за да се реши веднъж и завинаги. Наистина ми се струва нереалистично да допускам, че някой може да е против моите секси вежди, но все пак искам и други хора да им го кажат да спрат да ми завиждят и да се примирят с тяхните посредствени вежди.
И преди някой да проехтят викове "ОМГ СПАМ! ТРОЛ! БАННЕТЕ ГО!" и да дойдат злите модератори-тирани, искам да потвърдя, че веждите ми са наистина слети и всеки който е виждал моя снимка ще потвърди (а някои са ме виждали даже на живо).
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И аз съм против, но щом си се харесваш така никой не може и копче да ти каже.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
![]()
чаровник :Д .. ами.. лично аз супер мразя момче със слети вежди .
![]()
ОБРЪСНИ СИ ВЕЖДИТЕ
БЕЗ ВЕЖДИ Е НАЙ-ЯКО
nigga stole my bike
Твърдо ЗА слетите вежди, особено на момичета... толкова са сексии... направоо...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ако си като Босингва, по-добре ги "раздели", ако просто имаш някой друг косъм по средата, не мисля че е такъв особен проблем.
Красавец! :love:
Аз съм против... гадно е веждите да са слети.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Против! Изглежда ми някак запуснато и неподдържано... Не ми харесва.
против..
същото като да си ходиш с девствения мустакно има хора при които не се забелязва толкова
Хубаво се харесваш така, ама мацките съм забелязал, че не се кефят на подобно нещо.
Ми, Вели, гадни са :Д
Както виждаш засега само според теб са чаровни...
Ми не е особено радващо,ама няма да го убия с камъни,щото има 1 вежда дье.
maDamn
Recep Ivedik approves.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Защо просто не кажеш 1 вежда а не слети вежди"доста чаровно си е да " Явно някой те е излъгал много жестоко.
да кажем, че има нещо общо със сексаИ нем, не ми харесва... може да има някой друг косъм, все пак мъж си де не е казано да ги махаш, докато стане гладко, ама пък поне колкото да не са слети..
Яяя дай да те видя ;д