- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ е meliss
Да.
И извън темата по мненията ти следва ли, че българите са отграничени и слагат всички под общ знаменател? Нямаш тема, в която да те питам,но... не знам не ти ли става тъпо да нападаш човек според религия, който даже не е вярващ? Мислиш ли, че като ме нападаш във форум ще промениш религиозната ми принадлежност и ще ми насадиш идеята да мразя рода си, защото е 'османски'?
Попринцип ям най - ческо пилешко и риба. Вкуса на свинското, телешкото и агнешкото ми е странен още от дете![]()
Лапала ли си не-рязана пишка?
Каква предпочиташ рязана или не![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Да, българите са ограничени и комплексирани. Какво да ти кажа, не съм виждал друг път османец във форума, не бих пропуснал.
n00bs
С колко човека си правила секс?
Той турчин ли е? Колко му е голям? Яко ли те такова.
Разбираш ли се с родителите си?
На квартира или на общежитие ще живееш в София, ако те приемат?
Смяташ ли се за интелигентна?
OMG, сериозно някои хора трябва да се прегледат.
И кво като е туркиня все едно е първата тука?!
Искам да те питам: какво мислиш за годините си в даскало?
Някога мислела ли си да изневериш на авера си?
От 3 години правиш секс, а никога не си правила орална?
Или лъжеш, или си малоумна. Надявам се да е първото.
Мисълта да правя свирки не ми е приятна, приятеля ми зачита мнението ми. Щом първото ти харесва като опция - да малоумна съм.
А той правил ли ти е френска?
Лесно ли свършваш?
Самозадоволяваш ли се?
Ходила ли си на кино?
Сладко или солено?
Къде ще учиш и какво? Предполагам Варна/винса или ще се изнесеш в Шумен за да може да се чукаш с приятеля си по 3-4 пъти дневно ?
Продължавам да се убеждавам колко сте ограничени и типично по български още живеете с мисълта "СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ, КОИТО СА НИ ПОРОБВАЛИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ БЛА БЛА!"![]()
Безкраен площад. Еднакви павета поставени на равни разстояния едно от друго докъдето ти стигат очите.
Един човек отиде при друг човек и му каза.
-Здравей! Аз съм националист. Това значи, че се гордея с това, което са направили хора, с които най-вероятно нямам никаква биологична или културна връзка, само защото са родени на географското място, на което съм роден аз. Освен това мразя всички, които са родени на географското място, на което преди стотици години са били родени хора, които са имали вражда с хората, родени преди стотици години на географското място, на което съм роден аз .
-Това звучи нелогично.- Каза другия човек.
-ТЪП НАЦИОНАЛНИХИЛИСТ! УМРИ!
Из "138 кратки прози за живота във въображението на една скарида"
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-13-2012 на 13:23
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.