- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?
Ами ''убих'' се да търся такава тема и не намерих,но се извиням ако случайно има такава!
Та моят въпрос е много елементарен:КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?? ;]]
поп-фолк, чалгата я слушат само простаците...
рок и метъл в почти всичките им разновидности, отчасти българска естрада и малко народна музика. Не слушам чалга![]()
главно електронна (хаус,транс,дъбстеп и тн) иначе всички други стилове ми харесват
Слушам всичко - зависи от настроение и среда!
НЕ слушам "балканските ритми" (поп-фолк, сръбско, гръцко, турско, кючеци, чалгии) - те са критерий за ниска култура!
Рок и малко метъл основно , но и другите стилове не са лоши( като изключим чалгата ) .
Nulla
old school, gangsta, малко new school(обаче съква доста) рап/хип-хоп
и някои рандом шитс, които пускат по радиото и в топа на YouTube
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Всичко що не е чалга и всякакви там други нейни разновидности, но в повечето случаи рок ии дъбстеп
Всичко,без българска народна музика.Много ми е смешно като чуя някой да каже "Не слушам поп-фолк".Като отидете на дискотека,какво слушате ми е интересно?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
само мазни гюбеци, сръбско и турско..
Много простоо не ходя на дискотеки или поне не на такива, в които се пуска чалга.. аи к'во разбираш под "слушам чалга".. дай ся да се съберете компания и някой да пусне някоя чалгия, т'ва значи ли, че слушаш чалга ?! като съм сама никога не бих си пуснала такава музика..
От класическо и джаз, през к-поп, до най-бруталния метъл. Всичко зависи единствено и изцяло от песента и от това дали мога да открия художествена стойност в нея (а не само отбиване на номера с хубава мелодийка).
Единствените стилове, които никога няма да прослушам, са чалга и поп-фолк. Не слушам народна музика, макар че има някой уникални балади (ако мога така да ги нарека), не слушам и естрада, защото инструменталът е доста lame.
Така, след всичката тая маса от ненужни подробности, смятам, че е редно да изтъкна, че любимият ми стил музика е рок ;д
поп-фолк, метъл, рок, поп, хип-хоп, хаус, денс, дъбстеб, общо взето всичко-тела и компа ми се пълни с абсолютно всякви жанрове и винаги ги слушам разбъркано щото слушам всичко-няма смисъл човек да се ограничава само в 1 жанр-безсмислено е-например защо има заклети чалгари или заклети метъли-, защо повечето не харесват и двете например като мен-много по-яко е да слушаш всяква разнообразна музика, отколкото да се ограничиш в 1 жанр
хахахха защото всичките в барове, дискотеки и клубове се пуска само чалга. :/
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Рок и метъл - във всичките им разновидности, БГ рок и естрада.
Aгротек,индъстриъл,ИБМ,ЕБМ, синтпоп,фютчърпоп,дарк амбиънт,дарк уейв,колд уейв,итириъл уейв,готик рок и >до някъде< индъстриъл метъл (кур за рамщайн)
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ти пък що за уродливо изчадие си, слушаш ми турските зурни, а не слушаш Българска народна музика! УМРИ!
За твое сведение не живея в Б-я и тук НЯМА чалга! Има някви смотани поп-комерс бози, но даже и в България има дискотеки/партита в които не се пуска чалга! Добре дошъл в реалния свят!
Музика чиито изпълнители не парадират с нови цици, коли и богати тъпкачи! За текстовете няма да коментирам!
Защото не виждаш по-далече от носа си!