.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Пантерке,не чети избирателно Навсякъде визирам случая на авторката,а това к'во бих казала на пича - много са нещата,но си зависи от самия индивид (btw сори,но във форума няма опция за записване на гласа,та да ме чуеш,а и както казах аз не виждам никъде опит от негова страна за обида към нея ).Естествено,че в случая на Джипсито момчето ще я защити - та тя не е можела да говори,к'во друго му остава?!
    А аз не съм нито бойна (OMG как пък реши,че съм бойна ),нито нареждаща!!!Прави разлика от нападателна (к'ват се опита да ме изкараш) и отговаряща на нападки/шеги/обиди,защото разликата е огромна.Аз не нападам никого (било то словесно или силово),но и не позволявам на никой да прави опити да се шегува с мен!Достатъчно съм интелигентна за да мога да отвърна на нечия нападка по нормален (лишен от обиди) начин - нареждането ми е доста под нивото и е за хора с беден речник и заучени фрази
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И кво заради чифт цици вдигаме война? Синтезирано казано - Щото приятеля ти не е бил сутиен, значи не те обича?

Оле дано не ми се пада такава. Дрийм + Алабала + Зори - имате бири от мен

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    И кво заради чифт цици вдигаме война? Синтезирано казано - Щото приятеля ти не е бил сутиен, значи не те обича?

Оле дано не ми се пада такава. Дрийм + Алабала + Зори - имате бири от мен
    Доживяхме с теб да сме на едно мнение Имаш даже две бири от мен

Супер фен
    Интересното е, че ако момчето, често защитава момичето в ситуации като тези се пускат оплаквания. Как е прекалено ревнив, как прекалявал и как могат да се оправят и сами...

Така и така сме се запукали с бири- ами айде тогава. Наздраве!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^Нали... няма угодия

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Има, има, ама само малка част от мъжките индивиди успяват да уцелят баланса между случаите, които изискват намеса, и тези, при които няма нужда от такава.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има, има, ама само малка част от мъжките индивиди успяват да уцелят баланса между случаите, които изискват намеса, и тези, при които няма нужда от такава.
    Да ти кажа почти винаги е нужна намеса, не проумявам как ще се съберат приятели на масата и онзи ще си играе на телефона. А през това време, някой ядосва приятелката му...

Супер фен
    А дали женските индивиди успяват да балансират нуждата да хленчат на рамото на мъжа когато наистина е необходимо, а не просто да преиграват както обикновено става. Кой знае...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    А дали женските индивиди успяват да балансират нуждата да хленчат на рамото на мъжа когато наистина е необходимо, а не просто да преиграват както обикновено става. Кой знае...
    Точно!!!В случая на авторката е точно хленчене без причина Лапешко-кифленски истории ...
    Последно редактирано от 3oPuTy : 06-14-2012 на 21:58

Супер фен Аватара на djipsito
    Alabalaportokala, колко много хора трябва да има, че да има намеса или пък да няма намеса ?? Бях с него и с приятелите му..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

От една страна, можело е наистина да се защитиш сама. От друга - путешко е, че си мълчи така.
    Мм, и на мен нещо такова ми се беше случило веднъж, но бях прекалено шокирана, за да отвърна. Аз просто съм от ония цивилизовани спекани хора, дето като им се случи някоя простащина, стоят невярващо и неадекватно в обстановката, просто защото не очаквам такова човешко падение, пък то се случвало, видиш ли : ) Нали, хората си мислят, че всички са като тях и като попаднат на някаква изродска ситуация, не знаят къде се намират. Или поне аз съм така, чуФствителното и наивното. :Р

Мм, и аз веднъж така бях на маса с един бивш приятел и неговата компания, и тъй като искахме да лягаме да спим, искахме да ги изгоним и те започнаха да му викат: "Ебе ли ти сеее, ебе ли ти се? Много ли ти се ебе?" и то не един или два пъти. В крайна сметка се почувствах като ходеща вагина, така ли ме възприемаха неговите хора? Сми, 1во как може да се бъзикат така просташки пред МЕН - аз съм момиче и дама. Насаме като са си, нека си говорят какво искат, но не пред мен; 2ро, на него как не му стана неудобно, почувствах се много долно и доста тъпо. На всичкото отгоре той им отговори: "Ами малко." Направо побеснях, но тъй като съм спек, нищо не казах, а мълчах и сигурно само съм гледала учудено. Като си заминаха приятелите му ядът почна да ме обхваща и обхваща и направо (по)беснях отвътре, въпреки че не го демонстрирах явно. Прибрах си се у нас! Имаше само една жалка сцена на спирката към нас, но не смятам да я разказвам.

И сега като осмислям тази ситуация, от една страна може би не е трябвало да се надявам някой да ме защитава. В тоя живот не трябва да разчиташ на другите по никакъв повод, всичко сам си го правиш.
    От друга страна обаче, какъв мъж си, ако оставиш някой да унижава приятелката ти, или не пазиш честта й? Путьо ли си, детенце ли си, какъв си? Тогава в конкретния случай много се издразних. Може би не толкова, че не съм била защитена. Нали някоя тук по-коравосърдечна мацка веднага ще изтъкне, как можело да се гаврят с мен и повече и как всичко било Ок. По-скоро се издразних, че отношението към мен не е зряло, към мен няма почит и т.н.; А всяка дама заслужава това. Не казвам в огромни количества, а просто да не се налага да се чувства унизена.

В случая на авторката това за циците е може би леко преиграно, НО се казва, че този човек само се опитва да ги скарва, той е провокатор и дразнител. Едва ли се е бъзикал с добро чувство. Може би е трябвало поне приятелят да му каже още на басейна, да престане да сее напрежение, да го затапи някак, дори и културно.

И в тая тема определящо е отношението. Не толкова дали някой има нужда от защита или не. И двата лагера са прави. Но разривът според мен е в отношението. Отношението на пасивния човек е да каже, че другия може и сам да се защитава. Той е прав за себе си. Другият обаче иска да бъде обгрижван. Тук е разривът. Според мен няма прав-крив. Аз за себе си знам, че не искам приятелят ми да очаква от мен сама да се защитавам, когато ме унижават по грозен начин.

Бих вметнала и скоба, че точно с тоя бивш веднъж бяхме излязли на разходка и едно дете с колело се блъсна в мен - ето това вече не е кой знае какво, а онзи го нахока. Горкото дете. Ето това направи вече отвратително впечатление. Да се намесваш в ситуации, в които не трябва, и в които е много лесно да демонстрираш авторитет - все пак на дете е по-лесно да се скараш, отколкото да си МЪЖ и да се опънеш поне МЪНИЧКО на приятелите си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Ами ей в такива ситуации се отвръща с "Да,за т'ва бързаме да ви изгоним и к'во?!Завиждате ли - ваш проблем!Някои от нас имат партньори и секса при тях не се изразява в стоене пред компютъра с ръка в гащите!" и ония зяпват,свиват опашки и бягат И аз не обичам подобни изказвания,защото ги намирам за грозни,но винаги ще има по някой подобен индивид,стоящ на сухо,който да се мъчи да превръща секса между двама души в нещо едва ли не грозно,мръсно и странно Ама лапешка работа ... Забелязала съм,че подобно държание е типично за хора до 18-19 годишна възраст - след това явно им светла лампичката и влизат в релси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Alabalaportokala, колко много хора трябва да има, че да има намеса или пък да няма намеса ?? Бях с него и с приятелите му..
    Хората и публичността оказват влияние за реакцията момичето. Едно е да те избъзикат в домашна компания където сте 5-6 човека все познати и съвсем друго е пред 10+ човека. Вероятността да се изчерви и потъне в срам е много по- голяма така както вероятността да и се забави защитната реакция (която може въобще да не се появи от притеснението и срама) е огромна да не кажа 100%. Факторите са- неопитност, чувствителност, публичност. Наивно е да смятаме, че всички хора са с бетонни характери и не биха се притеснили едва ли не от присъствието на хората. С други думи казано не можеш да знаеш как се чувства момичето, ако не си била на нейното място.

Елементарна психология общо взето.

Сега защо момчето не е реагирало и дали "не-реакцията" му се появлияла от хората или не, можем само да гадаем. Основната идея в случая е че не е постъпил грешно като си е премълчал или не се е намесил. А крайния извод е: един човек не може ли сам да си помогне, никой друг не може!

Ясно е, че индиректно ме питаш защо примера ти не е на място. Та в твоя случай ти си напълно оправдана- била си болна, не си можела да говориш етц... Тук авторката няма никакво оправдание!
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 06-15-2012 на 11:50

Супер фен Аватара на djipsito
    jghgh написа хубави неща за отношението. Та, да не я повтарям. Общо взето, моя бивш путьо, също като нейния се надъхваше на по-малък от него заради дима от цигарата, а пред оня мъж си мълчеше. Или-или е тука за мен. Ако няма да се надъхва на мъжа, няма значение мога ли, не мога ли да говоря, да не се надъхва и на по-малките след като аз веднъж съм казала, че нп и че не ми пречи. Ако ми пречи - имам уста.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Авторката, май преувеличаваш. Говорил за бившите му.. на него може да не му пречи да слуша за бившите си и да не се досеща, че на теб би ти било неприятно. Тва за циците също не е огромна обида, щото има бивши анаболи, дето имат FF цици. Може да се е заблял и да не е обърнал внимание, да се е разсеял. Вместо да му се сърдиш и да се тръшкаш му кажи нещо. Година и половина и за едно такова нещо вече пишеш, че ще го късаш.. ти нормална ли си? Какво уважение е това към него, а? Ако съм на него и знам кви ги дрънкаш има огромен шанс да ти тегла путките майни. Чак и не му звъниш и се сърдиш, че и телефона затваряш. Говори, нали за това ти е проклетата уста. Сигурен съм, че нон-стоп я ползваш, но очевидно не и за това, за което трябва. НО ако случката се повтаря и преди в други ситуации също не те е защитавал, тогава лошо. Мани, че обиждат теб.. как може да си позволи някой да му обиди приятелката така, и то пред него? Дори другата страна да има право в някоя конкретна ситуация, пак не може. Егото не трябва да го позволява.

Преди няколко дни си празнувах рождения ден. Приятелят ми се опитваше да отвори бутилка вино, ама не беше работил с такъв вид тирбушон и нещо не му се получи от първия път. Успя, естествено, но на втория опит. След това с още 1-2 момчета палиха някъв суперстранен вид въглен за наргиле, бая време им отне. Една съученичка тогава вика: "Абе, едно вино не можеш да отвориш и т.н., в какво те бива?" Ебаваше се, но на мен ми се стори много грубо и щях да се намеся, но той ме изпревари. Никое себеуважаващо се момиче не би подминало такъв бъзик - да обижда него означава да обижда мен и вкуса ми, а те критика не търпят.
    В тая ситуация, след като ме пита "в какво те бива" й отговорих: "в секса" и до края на вечерта нищо не ми каза на въпреки. Неуспешен опит да ме злепостави пред 11-12 човека. Най-малоумното е да тръгна да й се оправдавам или да се доказвам под някаква форма. Защо ми е да се доказвам на някой, най-вече пък на момиче, на което мнението не ме интересува особено? Не ме впечатляват такива провокации. Така че гледай да не обръщаш внимание много и като има нещо, което те дразни, а приятелят ти не забелязва, му кажи. Ако е изградена тенденция, тогава лошо, но може просто да се е разсеял или да не го е сметнал за обидно.

пп. Добре, че не се намеси тогава.. не може да развива вино, да пали наргиле и на всичкото отгоре приятелката му го защитава от друго момиче, щото той не може сам, разбираш ли..

Не се е случвало познат на приятеля ми да ме нареди, но подозирам, че не бих му го върнала, защото показва точно признак на слабост.
    Нито си тъпа, че да им се иска, нито те са толкова тъпи, че точно теб да наредат. И все пак.. по-полека с комбитата ;д
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ами ей в такива ситуации се отвръща с "Да,за т'ва бързаме да ви изгоним и к'во?!Завиждате ли - ваш проблем!Някои от нас имат партньори и секса при тях не се изразява в стоене пред компютъра с ръка в гащите!"
    Пхах, точно както си и мислех.
    Подобна реакция е висша форма на глупост по няколко причини.
    1во, винаги са ми били смешни момиченцата, които отвръщат на един бъзик с цяла тирада.
    2ро, би могла да злепоставиш приятеля си, като се покажеш като плюеща кобра.
    3то, напълно е възможно да сдухаш ситуацията, която е била забавно-гавреща до този момент.
    4то, тая тирада е признак на слабост. Показваш (колкото и да го отричаш сега), че си засегната.

Идеалният отговор е: "Абе, не знам за него, ама аз две не виждам вече, тъй че - къш!", казано с усмивка до ушите.

пп. Добре, че не се намеси тогава.. не може да развива вино, да пали наргиле и на всичкото отгоре приятелката му го защитава от друго момиче, щото той не може сам, разбираш ли..
    Тя е моя позната и щях да се намеся... и колкото и да не ти се вярва, има ситуации, в които аз мога и трябва да те защитя. Пък. Не говорим за юмруци насам-натам, естествено :д

Град
    Пантерке,БЛАГОДАРЯ ТИ от все сърце!!!Искрено ме разсмя от сутринта
    1.Плюеща кобра все още не съм станала
    2.Казвала съм подобно на написаното по-горе от мен и нито моя се засегна,нито сдухах ситуацията (как пък самата ситуация може да се сдуха?!аз мислех,че хората се сдухват о.0).От цялата работа стана т'ва,че ония си заминаха,ние си направихме един маратон и повече никой не си позволи да се шегува със сексуалния ни живот
    3.Слабост?!Щом си казала нека е слабост Представа си нямаш,колко се радвам,че един човек (дори такъв,който не ме познава) казва,че съм слаба или че се засягам от нещо )) Веднага правя една снимка на поста ти и при следващ спор с някой на тази тема ще го показвам ))

Едит:Последно?!Плюеща кобра ли съм или момиченце,проявило слабост До колкото знам двете неща са напълно несъвместими ... Вземи решение и ме светни
    Последно редактирано от 3oPuTy : 06-16-2012 на 08:35

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мисля, че всички преувеличавате вече.

Град
    Студентски град
    Ами ей в такива ситуации се отвръща с "Да,за т'ва бързаме да ви изгоним и к'во?!Завиждате ли - ваш проблем!Някои от нас имат партньори и секса при тях не се изразява в стоене пред компютъра с ръка в гащите!" и ония зяпват,свиват опашки и бягат
    Кво да направят хората освен да избягат и да си направят изводите за теб? Хапливо може да се отговаря в такива ситуации, но да е по-скоро като хаплив базик, като техния, който е трудно интерпретеруем и придружен с усмивка, а не да си седяла на една маса с тия хора 3 часа, всичко точно и накрая от 1 коментар да се засегнеш дотолкова, че да се намръщиш и да декламираш тиради.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Умри,я пак прочети случая,за който става въпрос На пубери с подобно държание к'во трябва да им се каже?!Те са се е*авали многократно с тях и по думите й нищо точно не е имало "Каквото повикало - такова се обадило!",нали знаеш.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Просто не ставаш.Ако знаеш с добри приятели , колко сме се гаврили с гаджетата ни , този ще ти се стори като манна небесна.За многото хейтъри ще кажа , че за мое огромно съжаление , най-големия ташак , който си правих с момиче , се обърна срещу самия мен и още тегля , хаха

ако пък приятелят ти и той те гъбарка нарочно , ако 2 пъти се направиш и не му вдигнеш и е като мен , чакай да се зарибява с приятелката ти

Браво! Сигурно се чувстваш супер мъжествен, че се подиграваш с приятелката си. Не мисля, че някой нормален, който обича приятелката си (или поне я уважава) ще започне да го прави. ПАК КАЗВАМ "МНОГО СИ ЯК"

Добре, ако става за 1-и път голяма работа. Видял е, че си си отворила устата... Какво искаш да те прекъсне и да почне да го бие ли.

Момента когато момчето трябва да почне да защитава момичето: Еми в много случай мога да се защита, ама като приятеля ми види, че мълча или не съм на кеф да се разправям със сигурност ще започне той, a не да гледа като идиот и да се прави на ударен.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Кво да направят хората освен да избягат и да си направят изводите за теб? Хапливо може да се отговаря в такива ситуации, но да е по-скоро като хаплив базик, като техния, който е трудно интерпретеруем и придружен с усмивка, а не да си седяла на една маса с тия хора 3 часа, всичко точно и накрая от 1 коментар да се засегнеш дотолкова, че да се намръщиш и да декламираш тиради.
    Ето, каза ти го и мъж. Такова впечатление оставяш с подобен коментар, колкото и да не ти харесва и да го отричаш.

П.П. Взех решение. Момиченце, което, след като е ощипано, не знае по какъв друг начин да реагира, освен да започне да плюе хората.

Град
    Студентски град
    Умри,я пак прочети случая,за който става въпрос На пубери с подобно държание к'во трябва да им се каже?!Те са се е*авали многократно с тях и по думите й нищо точно не е имало "Каквото повикало - такова се обадило!",нали знаеш.
    Някой като се ебава с теб и не ти е приятен - не излизаш с него. Насила ли са ги замъкнали с тях?
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Умри,а ти от къде знаеш,че друг път се е случвало?!Това може да е за първи път?!Ти май въобще не прочете мнението на момичето,а бързаш да коментираш Само за да те "вкарам" в него - авторката на мнението каза,че въпросните са започнали многократно да им се е*ават след като са им намекнали,че трябва да си заминават.

Пантерке,нищо лично ама след като ти е приятел няма как да му приема мнението Както аз заставам зад хора,които познавам,така може и той да го прави.А и заради коментарите ви малко по-горе за вашата случка също не съм напълно склонна да повярвам,че това си е лично негово мнение - сори Пък и няма лошо да ме мислиш за такава - който ме познава знае к'ва съм,който не ме познава - нека си гадае и да си прави изводи.Аз си правя изводи за хората,според мненията им - нека и те да го правят

Град
    Студентски град
    Умри,а ти от къде знаеш,че друг път се е случвало?!Това може да е за първи път?!Ти май въобще не прочете мнението на момичето,а бързаш да коментираш Само за да те "вкарам" в него - авторката на мнението каза,че въпросните са започнали многократно да им се е*ават след като са им намекнали,че трябва да си заминават.

Пантерке,нищо лично ама след като ти е приятел няма как да му приема мнението Както аз заставам зад хора,които познавам,така може и той да го прави.А и заради коментарите ви малко по-горе за вашата случка също не съм напълно склонна да повярвам,че това си е лично негово мнение - сори Пък и няма лошо да ме мислиш за такава - който ме познава знае к'ва съм,който не ме познава - нека си гадае и да си прави изводи.Аз си правя изводи за хората,според мненията им - нека и те да го правят
    Кое според теб не е мое мнение. Кажи ми да ти кажа.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си