.
Отговор в тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 346
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аааа, ти сериозно ли? Въобще не сме доверчиви. Хич. Нот ат алл. Лесно раними, окей - може би, а това с чуждото влияние също ме учудва. Не, не и не.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    добре де, някой ще ми обясни ли какво толкова значение има - аз като съм козирог с какво трябва да си пасвам, изобщо - мани. Викат, че трябва да се мразим с лъвове, пък много добре си се разбирам и с тях, и с риби. Объркана работа. Моля някой от разбиращите да ми обясни

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Щрудке, рак със стрелец може ли да съжителства по някакъв начин във връзка?
    aw как пита, аз не се имам за компетентна, а и нещата, които знам са си от чисто наблюдение и мнооого четене в нета : D Всичко си е индивидуално и не си избирам хората по това каква зодия са.

Иначе...
    Двата знака са противоположни... стрелеца е огнен знак, рака е воден...
    Аз съм воден (рибите и раците си приличаме) и бях със стрелец доста дълго... Има привличане, има някакъв уют, но са адски различни... съвместно бъдеще нямаше как да имаме... Стрелците са искрени... и заядливи с тая си искреност... заядливи с истината... можеш да знаеш, че са прави, те също и да продължават да ти я натякват тая истина... карат те да се чувстваш виновен.. не са злобни, никак даже, много са добродушни и винаги ще ти помогнат, винаги... но трудно си на една вълна с тях... остроумни и забавни са, но наистина трудно и с много разговори успяваш да ги накараш да те изслушат и разберат... Те обичат да са прави и човека срещу тях да го разбере... Обичат да се шегуват с чуждото нещастие и са страшни оптимисти... ех... просто... могат да са перфектни за връзка, но ако си някой като тях... или по-точно ако не си някой духовно и облачно извисен, рисуващ свои светове и такива ти неща... като мен... Те се дразнят от такива илюзорни и нереални неща, защото самите те са реалисти... мф... айде спирам, че мога много да говоря
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Телците са ми направили впечатление на лесно раними, податливи на чуждо влияние и много доверчиви.
    глупости
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Жена рак с мъж стрелец са съвместими, да. Еднакво инфантилни са, затова и имат висока търпимост към простотиите си. Пък и мъжете стрелци са душички по принцип, имам чувството, че им е заложено в утробата още да са възпитани, вежливи и мили. Те са ми другите много любими след мъжете близнаци.
    Жена стрелец с мъж рак обаче - не мисля. Мъжете раци са многопластови, раними, философски настроени и прекалено... сложни за жената стрелец, на която са й нужни ядене, пиене и купони, за да е задоволена. Прекалено разрушителна е за него, ми се струва.

Иначе телците са абсолютни темерути и вЕрно д-р Хаус много прилича на теле. Ама на - два са ми връзвали досега и то без да полагам каквито и да било усилия, сами се лепнаха и ми беше трудоемко в самия край - да ги разкарам во веки веков. Уж не са словохотливи, но пък ми се сваляха луната, небето, звездите и всичко, което можеше и не можеше да се свали. Да се чувствам поласкана, явно, или да тъжа, че идва краят на света.
    А с лъвовете изкупувам някаква зла карма явно, защото най-редовно си ме поставят за цел. Като някакъв радар съм. Ако съм на някакво мероприятие и има мъжки представител лъв, 100% ще се устреми към мен. А са ми много неприятни, наистина. Жените са точни, обаче мъжете ме товарят отвсякъде.

стрелец и рак - не си е работа.
    имам една приятелка стрелче, ходи 6 месеца с рак, и както ми вика - трудна работа, с напасване и компромиси.
    теб ракът ще те нерви, човек! ще ти идва чувствителен, лигав, много изискващ и т.н.
    а ти, ти сигурно си по-ларж, бих казала дори по-повърхностна, но в никакъв случай в лош план. просто не искаш драми и лигни, и всичко да става със задълбочаване и психическо натоварване.

отделно мъжете раци са си бляк : D

но всичко си зависи.. е, например, риби-лъв било отвратителна комбинация. настоящият, който е рибок, 2 години ходил с лъвица. е, постоянно се карали и връзката била тормоз :Д от една страна - 2 години все нещо ги е свързвало, ама от друга не винаги времето е гаранция за съвместимост .. особено някакво време, прекарано с компромиси, караници, сръдни и тн..

Намби, мисля че не бих ходила със стрелец. Имам една съученичка рачка, която е доволна от своя стрелец, ама на мен ми идват груби, пък и не са нежни, не са романтични, не са задълбочени, плашат ме. То само обща инфантилност не стига.
    Последно редактирано от jghgh : 06-16-2012 на 22:20
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    глупости
    Нали! Кажи и

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    добре де, някой ще ми обясни ли какво толкова значение има - аз като съм козирог с какво трябва да си пасвам, изобщо - мани. Викат, че трябва да се мразим с лъвове, пък много добре си се разбирам и с тях, и с риби. Объркана работа. Моля някой от разбиращите да ми обясни
    Значение? - няма : ) (за някои е просто нещо като... пъзел... представи си... изчел си толкова много за зодиите... запознаваш се с хора и някак от вътре те човърка дали съвпадат с това, което си научил... и така ^ любопитство ^ Винаги като се запознавам с някой го питам коя зодия е )

Иначе...
    Козирозите (според мен) са тихи, също земни, леко песимистични, приятни, чаровни и май трудно те допускат до себе си... имам предвид... някак не дават да ги опознаеш, не се разкриват много... може пък да има такива, които ако останеш насаме с тях, да почнат да ти изливат душичката си и така... Сигурно си пасват с въздушните... не знам... ^
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на embraceme
    Shtrudel,извинявай можеш ли да напишеш нещо за нашата зодия (Риби) интересно ми е дали мислиш същото за рибите каквото и аз

Мега фен Аватара на xoxi
    Явно всички телци, които познавам са дефектни.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    Аз съм риба и знам че с друга риба или скорпион се разбирам чудесно .. ние рибите сме едни такива тайнствени малко си живеем в наш си свят ^-^
    Сега видях това.
    Аз други риби освен мен не обичам. :> хаха
    Така де... с мъжките можем да имаме много общи теми/възгледи и т.н. Всъщност можем да си паснем много добре, ама изобщо не ме привличат в любовен/сексуален план. Ей тъй за приятелчета са перфектни.
    Но женските... добре... с някоИ може... но падне ли ми се някоя като мен... НЕ... Не обичам хората като мен. Ужасно е. Дразнят ме. И то все са някакви артЪ, суб-пост-псевдо глупости, които ме дразнят. Фалшивеят ми супер много. Може изобщо да не са такива, но са прикрити и имат купища страни/маски и т.н. които ВИНАГИ усещам и това... абеее не ги искам. Има такива, които са ми приятни, има и такива, с които не искам да съм в близост.

Цитирай Първоначално написано от embraceme
    Shtrudel,извинявай можеш ли да напишеш нещо за нашата зодия (Риби) интересно ми е дали мислиш същото за рибите каквото и аз
    Какво да ти кажа... хаха
    Ние сме вечно в облаците, вечно във филма, адски ревливи, много тънкообидни особено от хора, които обичаме, много отдадени, като цяло всичко ни е на макс. :>
    Някви тъпи интроверти сме. По принцип сме мълчаливи и не особено общителни, но в зависимост от средата можем да сме и адски приказливи и да говорим 'сякви простотии. :3 Нямаме особена нужда да говорим всъщност, а като го правим все споделяме някакви неща, които са ни впечатлили, защото сме адски впечатлителни и се радваме на някви простотии и мани мааани...
    Ние живеем, за да обичаме, да даряваме обич, обич. Големи сме лепки в любовно отношение, много сме миилички и любвеобвилни и искаме постоянно да си гушкаме и целуваме човечето, да му се раадваме и т.н. Предпочитаме да се напасваме към хората, от колкото те към нас, но това никак не значи, че сме някакви парцалени човечета без мнение. Ако човека до нас е достатъчно търпелив, можем да направим всичко... ВСИЧКО което си поиска и да сме всякакви. :> НО трябва търпение, защото сме страхливи и колебливи. Живеем в миналото, настоящето и бъдещето едновременно... В настоящето по-рядко за съжаление. :> Някои риби или ще са тотално срещу течението, или ще се оставят на него...
    Любопитни сме, ревниви сме, но не правим скандали, някви горделиви сме :Д И мисля, че скромността не ни е качество, както всички твърдят. ^^
    Оф абе много мога да изпиша. Спрете ме :О
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-16-2012 на 22:37
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на embraceme
    Сега видях това.
    Аз други риби освен мен не обичам. :> хаха
    Така де... с мъжките можем да имаме много общи теми/възгледи и т.н. Всъщност можем да си паснем много добре, ама изобщо не ме привличат в любовен/сексуален план. Ей тъй за приятелчета са перфектни.
    Но женските... добре... с някоИ може... но падне ли ми се някоя като мен... НЕ... Не обичам хората като мен. Ужасно е. Дразнят ме. И то все са някакви артЪ, суб-пост-псевдо глупости, които ме дразнят. Фалшивеят ми супер много. Може изобщо да не са такива, но са прикрити и имат купища страни/маски и т.н. които ВИНАГИ усещам и това... абеее не ги искам. Има такива, които са ми приятни, има и такива, с които не искам да съм в близост.

окей мерси

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Двама раци не си е работа ;д мъжете раци са ужасни... била съм с 2-ма и въпреки, че са ми най-голямата тръпка, нещо в характера им куца страшно много и оправия няма. Който може да се оправя с тях, аз не мога. Иначе за рак и козирог какво ще кажете? Стана ми интересно.
    nigga stole my bike

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Иначе за рак и козирог какво ще кажете?
    Мисля, че е добре.
    I mean... не ми звучи като нещо фрапиращо като риба и лъв :О
    4XCOKИ

А нещо за Водолей

Мега фен Аватара на Blab
    ох, много искам да пиша в темата, но ще е след курсовата по руски.

засега заявявам становището си, че д-р Хаус е по-скоро козирог;
    //в последните си страници темата е отчетливо земноводна. и всички говорят за въздух и огън. показателно.

ПП: девата е най-неземният знак от земните, по мои(и не само) мнения и впечатления. тя е свързващо звено с други(ще си помисля точно кои) стихии... да речем въздух. затова ми се вижда съвсем нормално залитането й натам, както и отвращението й от земята, Намби.)

Banned Мега фен
    не разбрахте ли още ,че зодиака е една илюзия и няма нищо вярно в нито една статия за характеристиката или предсказанията на зодиите!

от двамата мъже деви, които съм анализирала, единият е сухар, другият - доста .. как да кажа. духовен човек, но по земен начин.
    и и двамата ми се струват бая пестеливи на емоции.

рак и козирог - м... не бих казала, че нещо би потръгнало, въпреки че примери всякакви - бракове, дълги връзки и т.н.
    но според мен всичко е заради компромисите на рака и опитите му да се нагажда - без да изкарвам тази зодия по-добрата.
    просто както имат много общо, така и двата знака бая се различават. а и козирозите са трудни. да събереш два знака, които трудно се откриват/разкриват? и са някви странни - ъм.. ноу.
    а козирозите са наистина предизвикателство - това като го пиша, все се сещам за жените козирожки, че са трудни дами.
    мъжете ми идват бездушни. само ябълката е пич ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    Напротив. Има доста вярни неща, но разбира се не може да върнеш човек само защото и двамата сте телци и тая комбинация не е добра.

Мега фен Аватара на babity
    Мерсажно за отговора. А аз като жена стрелец с какво се предполага, че си подхождам?

Мега фен Аватара на draid
    Мисля, че е добре.
    I mean... не ми звучи като нещо фрапиращо като риба и лъв :О
    Явно имаме астролог във форума, та както си подкарала я спомени нещо за скорпионите, да сравним познавателната ти способност

Мега фен Аватара на babity
    Скорпионите са ебаси ненаситниците. Ама не ме радва т'ва, че всички скорпиони, които познавам са няк'ви импулсивни такива, лекомислени, безрасъдни.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Скорпионите са ебаси ненаситниците. Ама не ме радва т'ва, че всички скорпиони, които познавам са няк'ви импулсивни такива, лекомислени, безрасъдни.
    Значи е крайно време да се запознаеш и с други.

Banned Мега фен
    ето доказателството ,че нищо вярно няма и не пишат за зодиите , а всеки един човек е напълно различен и уникален спрямо другите
    пък draid е изключение
    какъв е този на аватара ти? Напомня нещо за смъртта ;d

Град
    София, България
    То не зависи само от зодията, ами от асцедента и луната също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си