- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Щруделче аз съм близначе. Я кажи в комбинация с момиче везни, овен или телец какво би могло да се случи/очаквам? за трите по отделно по няколко изречения примерно.
гледам че ти е интересно, пък може и да познаваш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом не зависи само от зодията трябва да забранят хороскопите , а Алена да я заколят
да е б а и некадърните измамници долни мръсни пачи дето само лъжат хората уроди умрели
awwww <3
ЗНАЧИ! ^^
Познавам... 10 скорпиона (за толкова се сещам, 3 са момичета)
Какво за тях... адски привлекателни, магнетични, очарователни, сексуални, обикновено зеленооки (омг сега се сещам, че наистина от тези, които познавам половината са със зелени очи, другите с кафяви). Когато са сериозни имат ебааааати готиното излъчване/поглед ewwww *подмокря се* хаха
Някои са приказливи, други също, но повече предпочитат да наблюдават и едва ли не да анализират хората. Можеш да им говориш 20 мин колко грешно са постъпили за нещо си и като цяло да им се ядосваш и обвиняваш и т.н, а те точно в 1 мин и две изречения да закопаят и да млъкнеш. хах
Искрени са. Могат да са брутални на думи, ако ги настъпиш, или по-скоро ако си прекрачил границата на търпението им. Но ако успееш да влезеш под кожата им (което мисля, че е МНОГО трудно), са мили, любвеобвилни, чувствени и могат да ти се разкрият напълно. Горделиви са. :> Нещото, което ме дразни в тях е, че някак се хвалят с хубавите неща, които имат независимо за какво става въпрос. Ако пък е човек, всее едно е негово притежание, все едно е предметче, или поне с такова впечатление съм останалО, сигурно греша. Един (които ми беше нещо като преподавател) открито ми каза: "Искам да си покрай мен, че като ме видят да ми завиждат" хах, някакво шеговито ест. С този същия сме си говорили мнооооого и на различни теми (и за окултни глупости включително^) и като цяло ми е уютно сред теЗ същества, но и някак под напрежение в същото време, защото не искам да ги разочаровам...
Властни са и оправни хах ^ На това им се възхищавам... имам чувството, че могат да се справят с всичко. Имат някаква очарователна тъмна страна. Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. Ако ги разочароваш, след това трудно можеш да ги ъъ спечелиш отново. Няма да се лигавят и да не ти говорят и да се държат като в 5 клас като ти се сърдят, ще си говорят с теб, ще се отнасят добре, но усетят ли, че се приближаваш твърде близо и лично, по-скоро биха ти били игнора и биха те отхвърлили... минало ти е времето, минал ти е шанса... малко е плашещо. :> Позитивни са, не са страхливи и всички, дори и жените са силни и своенравни. В никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. Мечтатели са, но реални такива, а не летящи безцелно в облаците... like me... И всъщност това ми харесва, защото... защото аз съм там горе в моята си реалност, в моя си свят... и те не биха искали да ме свалят от него, защото знаят, че ми харесва... по-скоро биха се качили за малко (в този ред на мисли са и адски толерантни), аз бих слязла също заради тях.. и някак... бихме се докоснали. : )
Ако почнат пък да разказват нещо, мога да стоя с отворена от удивление уста и да ги слушам цял ден...
Не съм сигурна дали са напълно верни... момичетата поне, които са ми споделяли са ми казвали, че са адски против изневерите и като цяло не биха си позволили нещо такова... докато момчетата... половината от тези, които познавам си се заглеждат открито по други момиченца, коментират ги също толкова открито, флиртуват с всяка и това изключително ме дразни и ме кара да се съмнявам. Един... дори двама, които са женени, изневеряват на жените си, но единия все пак твърди, че я обича... и му вярвам, но е грозно и ме дразни. Трети пък... с който имахме някаква кратка авантюра :> е като... някакво кученце, което ходи при всички да му се радват и да го погалят... а те как да не му се радват... хах. Дразнещо е. Аз съм изключително ревниво и си преживяявам всичко вътрешно. Не че трябваше, понеже нямаше нищо емоционално, но все пак...
Таа...скорпионите са сложни персони и е трудно да кажеш всичко. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
От тези, които изброи само за телеца знам повече... И понеже не знам коой знае колко за другите:
"Близнаците могат да се разберат с абсолютно всички благодарение на вродената си хамелеонщина.
В младежка възраст най-добре си пасват с Везните и Водолея. Те също са въздушни знаци, точно толкова повърхностни, непостоянни и свободолюбиви.
В средна възраст Близнаците леко се успокояват и намират общ език с Телеца, който им предоставя приятелство и стабилност и Овена, който успява да им наложи своето АЗ.
В зрелия си период Близнаците са доста напреднали в интелектуалното си развитие и са стигнали до определено ниво на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона."
4XCOKИ
А според вас твърдия характер на девата по-силен ли е от ината на овена?
И спря да се върти за миг земята..
4XCOKИ
Мии, трудно е да се каже, но сигурно може да се поставят на еднакво ниво.
Девите (мъжете, поне) са страшни перфектционисти - постоянно търсят нов начин за самоусъвършенстване, анализиране, подреждане и систематизиране на фактите. Страшно откровени са и винаги казват това, което мислят, макар и да знаят че то би могло да те нарани. Страни от шумни компании и много често мъжете родени под този знак остават дърти ергени. Често изпада в мрачно настроение и става капризен, но въпреки това е страшно умен и рядко прави грешки. Единствения му проблем е следния - очаква другите хора да живеят по неговата мярка, често е твърде критичен. Затова и не се спогажда с останалите и особено с телците. Упорит е, обича да работи сам и на тихо място, обича разходките сред природата и свежия въздух, все пак е земна зодия, досущ като телците. Има страхотно чувство за хумор.
are you kidding me? :X И двама скорпиони в класа сме тройкаджии ,а близнаците са адски умни
,,Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. - това също е грешно - 100 телефонни разговори провеждаме, за да се разберем дали ще излизаме някъде
,,никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. ,, -слабохарактерни не , но винаги се оплакваме и хленчим и недоволстваме, ако не пред другите - тайно.
,,имам чувството, че могат да се справят с всичко'' - имай си го за себе си пфф..
,,Позитивни са, не са страхливи'' - позитивни друг път ,но за страха го улучи , макар че един приятел скорпион доста се страхува от рискове .
А за това ,че скорпионите били секси също е не е много вярно - зависи дали тренира и тнт
Абе значи горе долу съм съгласен с теб само за това с цвета на очите .![]()
Последно редактирано от loveca777 : 06-17-2012 на 11:55
^ това отгоре за девата е бая вярно -.- имат си един перфекционизъм и критикуват всичкоо
напоследък забелязвам за чара на рибите-леле тия хора са много чаровни(и мъжките и женските)
овните ме нервят много,скорпиони и рази ме задушават(май и преди съм го писала)
за везните квото написахте-да,вярно е заобиколена съм с няколко такива :д
И девата няма твърд характер изобщо!!! ходи малко инат нищо повече
за козирозите ще кажа че са амбициозни,сухари
Прочетох преди мене как се носи славата на мъжете близнаци и изобщо на зодията![]()
за съжаление не съм попадала на човек от моята зодия(като изключим приятелството) и съм забелязала че дрънкат много ама много ей :Д бяхме като женски пазар,нищо че сме двама :Д
не мога да повярвам,че хората са с добро мнение за близнаците![]()
4XCOKИ
[QUOTE=пAteNцЕ;10221752
овните ме нервят много,скорпиони и рази ме задушават(май и преди съм го писала)
:[/QUOTE]
Нали скорпионите те задушават ,нервират, дразнят с присъствието си и такава връзка е невъзможно ,защото просто е невъзможнаааа
Но за девите ,че нямали твърд характер грешиш ужасно много
Мога да кажа ,че девите са най-изпълнителни и сериозни , а мъжете са мъже и са много отговорни
скорпионите не са с много твърд характер
ей онзи ден един изпаднал пияница ме заговори на улицата и разбрах ,че всъщност е скорпион , бил е отличник и е умен , но слаб характер сигурно
като се определям себе си , колко лесно изпадам в депресия ,че постоянно съм недоволен всеки път си мисля ,че ще свърша по същия начин като този .
За телците си признавам, че не съм запозната с тях, но за девата не отстъпвам.
Ако иска, може да бъде по-твърдоглава от овена. Мнооого, мноого по.
По мои лични наблюдения (и преживявания) мога да кажа, че двете зодии се спогаждат, но много често има и спорове между тях, повечето от които печели девата с постоянство, железни доводи и твърдост в характера + малко или много инат.
Понеже цял живот съм прекарала с хора, повечето от които са дева, овен или рак и съм запозната с взаимоотношенията между тях. (+ това, че и аз съм представител на една от зодиите)
И спря да се върти за миг земята..
вярно,вярно
за девите ще кажа че ама много си пасват с козирога о.О
не мога да направя копи и пейст затова слагам линка направо и си четете :Д
http://www.zajenata.bg/%D1%81-%D0%BA...-news2306.html
а тъпите звезди умрели не мислят нищо за любовта и влюбването ц ц ц ... да пукнат всички звезди...
малко на парче е темата, но нормално.
избирам да говоря за близнаците:Д
срещу близнаците няма какво лошо да имаш. те чисто и просто витаят наоколо. набедени са за интелектуалци, което според мен се дължи на склонността им към разговори и философстване, изобщо - интензивно проветряване на устата, често с поучителен привкус.
за мен близнаците са най-изгубените хора. ненаясно със себе си, с желанията си, с другите, със света. подобно овена, не са постоянни, не че се разсейват, като него, по-скоро са ненаситни в търсенето си на Нещо, поради което се губят в нищота. цялата им динамичност е някакво устремено, отстрани нерядко будещо съжаление, бягство към хоризонта. безсмисленост. парадоксът е, че близнаците са рационален знак, който действа на емоционално ниво, т.е. против себе си. телесното властва над съзнанието му, потребностите му са над съзнанието, моралът е на хартия/приказки, поведението издава пълнокръвен хедонизъм.
за да не бъда разбрана криво, ще кажа, че лично аз харесвам близнаци. т.е. - привлечена съм от тях, но това се дължи на изродения ми перфекционизъм и устрема към осъществяване на невъзможното. близнаците са страхотна компания, но със сигурност не са ценни като постоянни партньори (интимни, приятелски, пр.), поне не за мен. те могт да си те обичат отдалеч, да осъзнават, че си им важен, но им е чуждо обгрижването, интимността, споделеността. това не ги прави лоши или студени, но ги определя.
близнаците са алтруисти, когато се отнася за непознати/не-особено-близки до тях хора. склонни са да забравят и пренебрегват себе си до безкрай, в името на някоя добра кауза, колкото и безмислена и безпредметна да е тя. (чавка: близнаците се увличат лесно по различни занимания, влияят се от средата и чуждите мнения, което леко не съвпада идеята ми за интелектуален индивид, но какво ли разбирам аз) това отдаване е изведено до крайност, вероятно поради непрестанното им търсене на Нещото/Истината/Красивото, което да ги изведе в онази (не)действителност, която толкова силно копнеят. най-добрата им черта (ентусиазмът, решителността, и др, които се подразбират от написаното досега:Д) се превръща в най-големият им (може би единствен) недостатък. те толкова силно вярват (в себе си, в Силата, в съществуването на красивото, в хората, в света), че биват вечно разочаровани, предвид нереалистичността на очакванията им (осъзнати или недефинирани). разочарованията водят до една омърлушеност, до едно отчаяние, до демотивираност. според мен тогава близнакът умира. когато му бива отнета вярата, въздушното, детското, когато илюзията бива разрушена, а захарта - размита или отнесена от мравките. в този смисъл, близнаците се нуждаят от свои хора, хора, които да поддържат илюзията жива, както и хора, които да ги заземяват, като много се разлетят и се зареят в разни глупости. във връзка (стабилна, смислена, перспективна) виждам близнака със земен знак, за всичко останало - въздушни и огнени. близнакът може да обича свободата си, но ако някой не го връща в правилния коридор, той би участвал във всички дисциплини, без да завърши нито една от тях. изобщо, за да се занимаваш с близнаци(когато въздухът не е твоята стихия), трябва да си много постоянен и нездравословно надъхан. те притежават цялата потенция на света, но се нуждаят от добър мениджър - нежен, незабележим, често в сянка... някой, който предоставя нужното им пространство, но и някой, когото уважават достатъчно, за да се вслушват в мнението му. трябва да извлечеш най-доборот от двойка родители - той да те приема за ценен, да ти е благодарен, да си там високо в йерархията му, а ти да му даваш джобните и да го пускаш по купони. в замяна той ще се прибира... понякога, да се изкъпе, нахрани и презареди.
Последно редактирано от Blab : 06-17-2012 на 12:44
Да, наистина близнаците са доста непостоянни, и са вечно в търсене на Тяхното нещо, което ще ги определя, което ще хвърли светлина върху цялото им съществуване. Като пчелички от цвете на цвете са, като изключим интимния им живот. Затова и не си напасват с телците. Ние търсим сигурност и стабилност, и отношение и начин на живот като тяхния ни забавлява, но стигне ли се до по-сериозни неща като връзка между телец и близнаци, точно това им тяхно отношение ще бъде причината за края на отношенията им.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-17-2012 на 12:45
мъжът телец е доста мекушав, бих казала. не слабохарактерен, но не е и водещият в една връзка. той изисква, но няма подхода, с който да подлъже жената близнак да влезе в пътя. вместо това, той я ограничава, държи и сметка, което просто не е начинът с който и да е близнак от двата пола. ако, обаче, успее да я работи, като майка децата си (ако ще и с обърната психология), мисля, че ще съзаде (уви, не създадат:Д) идеалната двойка. по-ценна за близнака, но той и без друго е галеник на съдбата.
колкото до мъж близнаци с жена телец. на мен ми се струва невъзможно, толкова невъзможно, че ме напушва на смях и плач едновременно. жената телец е кокетка, тя се заглежда и комуникира, флиртува с много и различни мъже, но търси този, който ще я обгрижва най-добре,който ще си я качи на пиедестала и ще й даде онази сигурност (финансова и емоционална), която й е нужна, за да си живее спокойно живота. тя е единствена жена, в този смисъл е за моногамията, докато близнакът не обича да задълбава, а отдаването го плаши, защото му носи усещането за ограничение, за отговорност и прочее. не знам какви карти трябва да имат тези хора, за да се разбират помежду си, но за връзка - не бих заложила и стотинки.