.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    О.О Още ли не съм писала тук, бе?! ;д Шок и ужас.... Тц тц тц. Да се включа в темата за чужбина...
    Аз смятам да замина (след гимназия), да уча и след това да работя там. Просто в България не се живее. Стигнах до този извод. Наблюдавайте хората наоколо - как се обличат, как им харесва да изглеждат; заслушайте се в разговорите им - какви думи използват, на какви теми общуват; обърнете внимание дори на малките жестове, които правят, на това колко хора има в книжарницата или библиотеката, когато влезете вътре и колко хора има в кафенетата, колко пушат... дори като влезете в един форум като този - забележете как пишат, колко души има в Лично творчество и колко в Кофата... Да, има наистина интелигентни, талантливи, креативни, зрели хора, но от по-голямата част от населението лъха простота, неграмотност, себелюбие, егоизъм, лицемерие и т.н. Е, кажете ми, как да живея в такава страна, където хората те съдят по начина, по който изглеждаш и само гледат да се обърнеш, за да ти забият нож в гърба? Омръзнало ми е от българската престорена любезност, от лъжите, цинизмите и всички онези гнусни навици, от които ми се повдига. А съм само на 13!
    Тук няма поле за изява на новаторите, на оригиналните хора. Не! Те биват удавени и повлечени в тълпата, обременени от етикета "задръстен, зубър, идиот".... Е, не мога повече! България е била велика страна, но какво е останало сега от нея? Една мижава точица на картата, проядена от корупция и жажда за власт... Писна ми! Отивам някъде, където няма да гледам как приятелите ми окифляват все повече и повече, където няма да ме съдят за това, че изкарвам високи оценки. Крайно време е и аз да бъда егоист!

Съжалявам за дългия пост, разчувствах се ;д
    И аз напълно те подкрепям. За съжаление стигнах до същия извод заради класа ми или по-точно заради момчетата в класа ми. Не съм срещала по незаинтересовани за образованието си хора и не мога да повярвам как успях да издържа цели 7 години. Това за зубърите е напълно вярно - аз си ходих с този етикет около 3 години. Невероятно е как на тестове като изкарвах шестица ми казваха задръстена и т.н., а когато изкарам по-ниска оценка почваха да ми се хилят Мислех, че в 7 клас всичко ще се промени, ще започнат да учат, за да влязат където искат - грешала съм. Това беше годината, в която дисциплината в клас беше под всякаква критика, госпожите се ядосваха, имаше наказания и какво ли още не, но нищо не подейства. Имаше 2-3 момчета, които през цялата година ми говореха на мен и най - добрата ми приятелка, че само си седим в къщи, не излизаме никъде и зубрим. Непрекъснато повтаряха, че така си пропиляваме детството (О.О) и от нас няма да стане нищо, освен някакви сухарки, а те се гордееха с това, че като се приберат у тях и сядат на компютъра или ритат топка навън.
    Затова се насочих към езикова гимназия - да науча език и като завърша да заминавам. Надявам се поне в новото ми училище да срещна хора, които са заинтересовани за своето бъдеще, а не такива, които на първите модули имат 2.000, но на вторите да са хванали тройката (с преписване) и ми говорят как без никакво учене са минали.

П.П. съжелявам за двойния пост

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    И аз напълно те подкрепям. За съжаление стигнах до същия извод заради класа ми или по-точно заради момчетата в класа ми. Не съм срещала по незаинтересовани за образованието си хора и не мога да повярвам как успях да издържа цели 7 години. Това за зубърите е напълно вярно - аз си ходих с този етикет около 3 години. Невероятно е как на тестове като изкарвах шестица ми казваха задръстена и т.н., а когато изкарам по-ниска оценка почваха да ми се хилят Мислех, че в 7 клас всичко ще се промени, ще започнат да учат, за да влязат където искат - грешала съм. Това беше годината, в която дисциплината в клас беше под всякаква критика, госпожите се ядосваха, имаше наказания и какво ли още не, но нищо не подейства. Имаше 2-3 момчета, които през цялата година ми говореха на мен и най - добрата ми приятелка, че само си седим в къщи, не излизаме никъде и зубрим. Непрекъснато повтаряха, че така си пропиляваме детството (О.О) и от нас няма да стане нищо, освен някакви сухарки, а те се гордееха с това, че като се приберат у тях и сядат на компютъра или ритат топка навън.
    Затова се насочих към езикова гимназия - да науча език и като завърша да заминавам. Надявам се поне в новото ми училище да срещна хора, които са заинтересовани за своето бъдеще, а не такива, които на първите модули имат 2.000, но на вторите да са хванали тройката (с преписване) и ми говорят как без никакво учене са минали.
    За жалост в по-горните класове ще срещнеш още по-големи изроди, и в най-елитната гимназия да влезнеш. Иначе кофти, ама иначе много им обръщаш внимание, к'во ти пука, не се възхищавай толкова. Не познавам класа ти, но от моя клас наистина имаше ИСТИНСКИ ЗУБАРИ, които си нямаха живот, сигурен съм, че ти не си от тях, просто хората от вече бившия ти клас са били изроди. ;д

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    За жалост в по-горните класове ще срещнеш още по-големи изроди, и в най-елитната гимназия да влезнеш. Иначе кофти, ама иначе много им обръщаш внимание, к'во ти пука, не се възхищавай толкова. Не познавам класа ти, но от моя клас наистина имаше ИСТИНСКИ ЗУБАРИ, които си нямаха живот, сигурен съм, че ти не си от тях, просто хората от вече бившия ти клас са били изроди. ;д
    Сигурна съм, че ще срещна кретени където и да отида, но ако вляза където искам (немската), поне ще съм с хора, които малко или много мислят за образованието си. А това за зубърите - мога да кажа, че въобще не съм - даже се падам малко мързеливичка, на както и да е. Просто аз се изнервям от факта как в очите ми говорят и си вярват, че като уча си пропилявам детството. А етикета "зубър" се слагаше на всеки, който изкара шестица ..

Сигурна съм, че ще срещна кретени където и да отида, но ако вляза където искам (немската), поне ще съм с хора, които малко или много мислят за образованието си. А това за зубърите - мога да кажа, че въобще не съм - дажи се падам малко мързеливичка, на както и да е. Просто аз се изнервям от факта как в очите ми говорят и си вярват, че като уча си пропилявам детството. А етикета "зубър" се слагаше на всеки, който изкара шестица ..
    Ограничени хора.
    За детството: отдавна минаха първите ни 7 години, сега минаха и първите 7 години в училище, да, вярно, че всеки е дете вътре в себе си, но просто трябва да го разберем, че вече не сме 4-5 клас, където на никой не му пукаше дали имаш 3 или 4.
    Времето лети!
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-20-2012 на 19:10

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ограничени хора.
    За детството: отдавна минаха първите ни 7 години, сега минаха и първите 7 години в училище, да, вярно, че всеки е дете вътре в себе си, но просто трябва да го разберем, че вече не сме 4-5 клас, където на никой не му пукаше дали имаш 3 или 4.
    Времето лети!
    Иди им го кажи Всъщност аз не се разделям с лоши чувства с тях. Каквото било - било. Аз съм оптимистка и вярвам, че наистина ще срещна умни и трудолюбиви хора, защото такива все още има!

Иди им го кажи Всъщност аз не се разделям с лоши чувства с тях. Каквото било - било. Аз съм оптимистка и вярвам, че наистина ще срещна умни и трудолюбиви хора, защото такива все още има!
    Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д
    Еми май не.
    Леле с теб сме толкова еднакви - пианото, химията, идиотите от бившия клас. Ако кажеш, че харесваш криминални романи ще те разцелувам DDDD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си