И аз напълно те подкрепям. За съжаление стигнах до същия извод заради класа ми или по-точно заради момчетата в класа ми. Не съм срещала по незаинтересовани за образованието си хора и не мога да повярвам как успях да издържа цели 7 години. Това за зубърите е напълно вярно - аз си ходих с този етикет около 3 години. Невероятно е как на тестове като изкарвах шестица ми казваха задръстена и т.н., а когато изкарам по-ниска оценка почваха да ми се хилят

Мислех, че в 7 клас всичко ще се промени, ще започнат да учат, за да влязат където искат - грешала съм. Това беше годината, в която дисциплината в клас беше под всякаква критика, госпожите се ядосваха, имаше наказания и какво ли още не, но нищо не подейства. Имаше 2-3 момчета, които през цялата година ми говореха на мен и най - добрата ми приятелка, че само си седим в къщи, не излизаме никъде и зубрим. Непрекъснато повтаряха, че така си пропиляваме детството (О.О) и от нас няма да стане нищо, освен някакви сухарки, а те се гордееха с това, че като се приберат у тях и сядат на компютъра или ритат топка навън.
Затова се насочих към езикова гимназия - да науча език и като завърша да заминавам. Надявам се поне в новото ми училище да срещна хора, които са заинтересовани за своето бъдеще, а не такива, които на първите модули имат 2.000, но на вторите да са хванали тройката (с преписване) и ми говорят как без никакво учене са минали.