Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
И аз напълно те подкрепям. За съжаление стигнах до същия извод заради класа ми или по-точно заради момчетата в класа ми. Не съм срещала по незаинтересовани за образованието си хора и не мога да повярвам как успях да издържа цели 7 години. Това за зубърите е напълно вярно - аз си ходих с този етикет около 3 години. Невероятно е как на тестове като изкарвах шестица ми казваха задръстена и т.н., а когато изкарам по-ниска оценка почваха да ми се хилят Мислех, че в 7 клас всичко ще се промени, ще започнат да учат, за да влязат където искат - грешала съм. Това беше годината, в която дисциплината в клас беше под всякаква критика, госпожите се ядосваха, имаше наказания и какво ли още не, но нищо не подейства. Имаше 2-3 момчета, които през цялата година ми говореха на мен и най - добрата ми приятелка, че само си седим в къщи, не излизаме никъде и зубрим. Непрекъснато повтаряха, че така си пропиляваме детството (О.О) и от нас няма да стане нищо, освен някакви сухарки, а те се гордееха с това, че като се приберат у тях и сядат на компютъра или ритат топка навън.
Затова се насочих към езикова гимназия - да науча език и като завърша да заминавам. Надявам се поне в новото ми училище да срещна хора, които са заинтересовани за своето бъдеще, а не такива, които на първите модули имат 2.000, но на вторите да са хванали тройката (с преписване) и ми говорят как без никакво учене са минали.
За жалост в по-горните класове ще срещнеш още по-големи изроди, и в най-елитната гимназия да влезнеш. Иначе кофти, ама иначе много им обръщаш внимание, к'во ти пука, не се възхищавай толкова. Не познавам класа ти, но от моя клас наистина имаше ИСТИНСКИ ЗУБАРИ, които си нямаха живот, сигурен съм, че ти не си от тях, просто хората от вече бившия ти клас са били изроди. ;д