- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои предмети вкъщи мога да използвам за замесрницци на пениса ???
Възбудена съм , но нямам гадже нито вибратор ... И се чудех какво да използвам ,за да се удовлетворя ...
Давай с пръстчета..
За кво ти е да си тикаш разни предмети? Или си купи такива, които са за такава употреба..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Нямаше ли една жена, която не могла да извади тиквичка оттам?![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Дам това беше велико. За съжаление случаите са безкрайно много. Даже някакъв лекар си беше правил колекция от неща извадени от момичета/жени. Дезодоранта като че е от най опасните, а и не мога да разбера как може да има толкова глупави хора, че да не се досетят че може да остане нещо там. Поне един капут да му сложат на средството.
Ръце, крака, роднини.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Краставица?
Земи иди на някой купон и се пусни на някой пичага. Предметите не те гушкат след секс.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
GSM,дай си номера после да ти звънна
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Защо оказвате насилие над зеленчуци и плодове ,е?!
Кви сте такива хора... ръце нямаш ли?! Бахти...
maDamn
Ползвай си ръцете, а ако не ти се дават пари за вибратор просто си намери мъж...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм пробвала с подръчни средства, ама няма да ви кажа с к'во. Просто държа да се похваля, че нищо не ми е засядало, тъй като поради нарастващата си гнусливост реших да му сложа капут на въпросното нещо.
За ръце да си се сещала?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥