.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 159

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Дам, потвърждавам. Веднъж напсувах един модератор, защото не забелязах титлата му, и на следващия ден гледам пред вкъщи строени 10тина патрулки начело с едно синьо поло отпред... Никога няма да забравя това.
    емии аз не съм псувала модератор ;;;

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    емии аз не съм псувала модератор ;;;
    За модератор във форум получаваш и парична санкция, на мен ми взеха 500 лева.
    А ако напсуваш администратор, мисля че е затвор до 1 месец, глоба до 5000 лева и 1000 часа обществено полезен труд.

За обида във форум срещу потребител, могат да те задържат до 24 часа за хулиганство.

Супер фен Аватара на Ermic
    А ако напсуваш администратор, мисля че е затвор до 1 месец, глоба до 5000 лева и 1000 часа обществено полезен труд.

За обида във форум срещу потребител, могат да те задържат до 24 часа за хулиганство.
    е да, но зависи на кви полицаи попаднеш
    при мене бяха по-строги и двойно повече часове обществено полезен труд и 600 лева

е задължително ли е да го направят ;д;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си