Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
към DisappointedDreamer

Авторката му е обяснила положението си, а неговата промяна в поведението е била утешаване с думи и отменяне от негова страна на личната му покана към нея. Що за мъж е това? След като е предложил, знаейки положението й, би трябвало да си направи сметката.
Е, тук съм съгласна. Можеше след като вече и е предложил да я заведе и да и плати всичко. Може би гаджето и е неопитен, макар че това не го извинява.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
Не че ти влиза в работата, но лично мен нито пари, нито поведение в днешните "мъже" ме впечатлява.
В момента имам много по - важни приоритети, които нямат нищо общо с "мъжете".
Тук ти се изхвърляш в крайности.
Беше казала че преди мъжете са плащали всичко и това било начин да ухажват жените. В момента казваш че нито това поведение на мъжете, нито поведението на "днешните мъже" те впечатлява. Е, тогава кои мъже те впечатляват? Бъдещите? И защо ги слагаш в кавички? Да не би да си била с абсолютно всеки мъж на земята, че да ги постяваш под общ знаменател? Обзалагам се, че дори не си имала гадже чужденец, и всичките ти наблюдения и изказвания са базирани на един-двама български момци, които страшно са те разочаровали.