Така..за пореден и може би за последен път ще напиша , че 98 % от коментаторите не разбират за какво става навъпрос , но са решили да се изявът със своите познания и така наречените " коментари " ..
Относно :
- знам какво е нимфоманство ( не използвам думи ако не знам значението им )
- неуместните обиди - мисля , че не е нужно да си говорим на такъв тон и да използваме крайни думи само за да покажем , че сме на "ти" с нещата .. Нито ме познавате , нито знаете как се казвам .. но решихте да ме наричате по всякакъв начин .. Не се и обижам от вас , защото никой нормален човек не би се обидил от една " картинка " ( ако мога така да го нарека ) да бяхме лице в лице можеше и да се получи , но не съвсем хаха ..
- на въпроса за проблема .. пак казвам не го лишавам от нищо ама АБСОЛЮТНО НИЩО ! Правила съм всичко , което се прави в една по сериозна връзка .. Правили сме го почти всеки път , когато сме имали възможност .. + това той ми е първия ! ( направихме го още на 3тия месец не за друго , а защото знаех , че го иска и то много ) Не съм като повечето от коментиращите на по 20-25 ( така мисля , заради вижданията им ) а съм на 18 и то в самото им начало .. Говорех , че поне една вечер искам да спя гушната в гаждето си , а не да правя секс ! Или може би и това е грешно според вас ??? Знам , че е невъзможно , но по някакъв начин да се контролира ( и не напълно ) .. Ще стане така , че да го целуна на публично място и какво и там ли ще трябва да го направиме по вашата логика ? или всеки път аз да не мога да го прегърнза поради същия проблем ?
- той много добре знае какво е истинска жена и каква приятелка има поради куп други причини ( дори и тази ) така , че не е необходимо да искаме телефони.имена и т.н
от ясно по ясно няма .. ако съм написала нещо , което не е трябвало е защото човек се държи с другите , както те с него