- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 съвета за девствените момчета
1-во: Забравете морала, дори да е курва, това не пречи да си изкарате една страхотна нощ
2-ро: По-малките не са по-лесни, търсете си какички, те знаят за какво става въпрос и ще ви вкарат в играта![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
3-то: Да не е некой дзвер у фейс.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и да е дзвер, бройката си е бройка... на ръчна по-добре ли е?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Да.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Що, да не си някой грозен,дет не мое си хване яка мацка?!
maDamn
За кво ми е да пробирам хубави, като ми тряа само пичка? Баби, пазете са, че ша ва изям!
Последно редактирано от Chacho : 06-24-2012 на 23:14
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не виждам нищо срамно едно момче или момиче да е девствено.. Разсъждавайте,не от гледната точка на връстниците си,а от собствената си позиция.. Когато намерите подходящото момиче или момче,всичко ще си стане от само себе си..
Мен не ме е срам, че нямам 2 милиона лева. Тва не ми пречи да искам 2 милиона лева.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ееее начи, само гледате как да се нахраните един друг, пък после "на 20 съм и съм девствен, какво да направя?" По-лесно е да ревеш по форумите от колкото да се стегнеш.
Топнеш ли веднъж, дори и да не е кой знае каква красавица, ще ти се повдигне самочувствието, следващия път ще ти е по-лесно да ги заговаряш.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Хубаво е да се "бориш" с болестта девственост, ама не е лошо човек да е малко от малко претенциозен. Нали, да покаже, че има някаква класа. Това имам предвид.
Да нямаш претенции за мен е да нямаш самоуважение и да си доста отчаян.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ние ревали ли сме у фороно?
ама и ти се буташ като муха на лайно...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Интересни виждания имате... не на всяко момче му е цел да се изчука с курва... разни хора, разни идеали.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кво се бута?! Човек трябва да има критерии в тоя живот, ако ебеш всичко дето мърда да не мислиш ,че ще си много як?!
Казаха ти го - щом показваш ниски критерии значи не можеш да си позволиш по-високи.Тук не говорим да гониш само кифли и супермодели,а да имаш едно примерно базисно ниво. Един шаблон. А не всеки камък - в бомба, всяка кифла за е*ане.
maDamn
5минути се чудех какво да напиша и реших!
Явно автора няма друга работа...
"Щом показваш ниски критерии значи не можеш да си позволиш по-високи"
Живота и в частност хората са прекалоно сложни, за да се използват такива "Гръмки", "Абсолютни", "Истини". А пък и на един човек със самочувствие хич няма да му пука че показвал ниски критерии пред другите. Той си знае, кой, кога и защо "ебал"А и ако всички покаваха "огромните си критерии", май всички щяхме да сме девствени в този форум.
Както вече казахме - никой не говори да имаш високи критерии. Говорим да не ебеш всичко що има дупка.