.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Тема: защото

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    тоест нямаш приятелка олигофрен , трябва ли всичко да ти обяснявам.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    тоест нямаш приятелка олигофрен , трябва ли всичко да ти обяснявам.

Много е грубо да казваш на някого какъв е особено съдейки само по мненията му във форума. Повечето тук градят мнението си върху коментарите примерно само в кофата.
    Не може да казваш на някого какъв е. Най-вече, ако влиза само да се лигави тук.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Много е грубо да казваш на някого какъв е особено съдейки само по мненията му във форума. Повечето тук градят мнението си върху коментарите примерно само в кофата.
    Не може да казваш на някого какъв е. Особено, ако влиза само да се лигави тук.
    ти ще ми кажеш ,че не мога , това че ти не можеш , не значи ,че аз не мога.
    Уж се лигави пък се сваля на всяква тука , само че не знае как и за това мислите ,че се лигави. Тоя точно умира да наебе няква , да пукна ако греша.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    ти ще ми кажеш ,че не мога , това че ти не можеш , не значи ,че аз не мога.
    Това, че не го правя не означава, че не мога. Това означава, че не съм с детския ти акъл като малките деца да казвам кой какъв e. Значи, че някои хора са големи за подобен род заяждания и просто е смешно да се прави на въпрос. Но тъй като половината ни страна е на същото дередже като твоето държание, в момента няма нищо чудно, че ти е такъв манталитетът.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си