- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- защото
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изказал се големия *бач![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чееерньооооооо пълен мухльо си си, хванал си някоя отчаяна курва и се правиш на много оборотен същата мишка ще си си![]()
толкова курви съм видял и с някой даже преспал , че вече само като ги видя и знам ,че са такива. Докато ти още мислиш , че всички жени са еднакви. И ,че можеш да имаш всяка. Аре чезвай олигофрен , който има акъл , никога няма да ме постави по-долу от теб. Умирай в мисли и трудности , глупако! И гледай отстрани пичовете с яките мадами и се чуди , как ги имат , аз ще ти кажа как , с акъл , който нямаш ти и никога няма да го имаш. Освен ако нямаш пари , може да имаш жени и да имаш , ще си привлечеш само курвите ,а те са до време , време докато имаш пари
КУР ЗА КУРВИТЕ , КУР ЗА КУРВИТЕ , ЛАЙНА ЗА КУРВИТЕ!
Последно редактирано от NightGuardian : 06-25-2012 на 10:12
Точно съм тръгнал да се свалям на всяка
Само защото мислиш че го правя сериозно, мога да съдя че умствения ти капацитет е отрицателен
Това, че не го правя не означава, че не мога. Това означава, че не съм с детския ти акъл като малките деца да казвам кой какъв e. Значи, че някои хора са големи за подобен род заяждания и просто е смешно да се прави на въпрос. Но тъй като половината ни страна е на същото дередже като твоето държание, в момента няма нищо чудно, че ти е такъв манталитетът.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
оспамихте ми темата бе!
![]()
4XCOKИ
Щрудела ще бъде вярна , само да има кой да е разбере , аз я разбирам , но не я харесвам. Който спечели щрудела и покаже нещата тя която иска от един мъж , а тя иска разбирателство и любов , ще бъде възнаграден с голяма любов. Ще даде всичко за него , дано не попада на глупаци , нали щрудке. Ще те намери правилния , един ден , добратата се възнаграждава щрудке. Не искам да плачкаш (hug)
Последно редактирано от NightGuardian : 06-25-2012 на 10:22
4XCOKИ
TheManTheLegend не си тъпак брато , просто си малък още , един ден ще осъзнаеш какво съм ти говорил. Мир и любов!
РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ ИСКА ЩРУДЕЛА , НО ВИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА Я РАЗБЕРЕТЕ. ХАХАХАХХАХАХАХАХ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА И ГО ДАДЕТЕ!
РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ ЗА ЩРУДЕЛА ПО 100 ПЪТИ ВСИЧКИ В ЕДИН ХОР! ТЯ ГО ЗАСЛУЖАВА , ТВЪРДЕ Е ДОБРА ЗА ДА СЕ МЪЧИ , ОБИЧАМ ХОРА КАТО ТЕБ ЩРУДЕЛЧЕ МНОГО ЦУНКИ И ПРЕГРЪДКИ , НЕ СЕ ОТЕГЧАВАЙ , ХОРА КАТО ТЕБ , ПОЗНАВАТ КОИ ХОРА СА ЗА ТЯХ , ТАКА ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПАРИШ ВТОРИ ПЪТ И ЛЕСНО ЩЕ ГО ОТКРИЕШ И ПОЗНАЕШ ЛЕСНО , ИМАШ УСЕТ ,ЗНАЧИ ИМАШ СЪРЦЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА , ВИЖДАШ ДОБРОТО В ЕДИН ЧОВЕК ,ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО ТЕБ. МИР И ЛЮБОВ!
Последно редактирано от NightGuardian : 06-25-2012 на 10:30
колко миличко :О
4XCOKИ
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
аз осъзнавам ,че хората които трябва ме разбират и осъзнавам ,че хората които не ти казват на теб , че си тъп или са на твоето ниво или твърде възпитани да не ти го кажат и го премълчават , но зад гърба ти се смеят. Ти ако беше някой с акъла си , щеше да имаш поне малко приятели. Ти ако имаш 10 , аз имам 110 , така че не ми говори на мен. Веднъж не съм потърсил хората , винаги мен са ме търсели , а за да ме търсят значи съм оставил добро впечатление в тяхните очи. Ти , ако не е този форум и хората от него , няма на кого да споделиш , на мен ще ми вика жалък.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 06-25-2012 на 10:48
виж го мачока , може да ти даде любов , но вижда само в теб красивото , не вижда човека в теб , за това и не те разбира , глупавичак е малко , признай си.
Винаги ме кефят твоите усмивки и емотикончета и там тези неща които ти си ги правиш и ми става много сладко и все искам да те щипкам по бузките. :Д
Последно редактирано от NightGuardian : 06-25-2012 на 10:52
Always wanna play but never wanna loose