- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде мога да намеря резултатите от първото класиране след 7 клас
много силно се надявам резултатире да излезнат днес : )) нямам вече никакво търпениие.. ;ж ;ддд
Колко ви е балът?
ето тук има цяла тема относно баловете:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...85%D1%82%D0%B5
А кой входящ номер се гледа? Онзи, дето ти го дават като отиваш на изпита - служебната бележка, или с онзи, дето те записват като си подаваш документите![]()
Май навсякъде е различно. Понеже ние подадохме в Русе и В. Търново за езикови гимназии, в първата ни казаха по номера от служебната бележка, а в Търново - по номера, който ни дадоха там.
От директорката на Русенската гимназия разбрах, че резултатите вероятно ще излязат утре около 17 часа и те ще ги получат също тогава.
Хайде зайчета чакам ви аз сам от френска и сега завършвам 8 клас пиши на лично да се запознаем)))
lalalala123 , PrAySS и аз съм от Бургас и ще влизам във френската. С нетърпение чакам резултатите, само не мога да разбера защо ги бавят толкова. Късмет на всички!
Единственото което правят тези от министерството е да ни запишат входящите номера и да запишат желанията ни (много трудно) и след това всичко се извършва от компютри . Нас ни юрнаха, а те се бавят цяла година. И за това взимат луди пари.
ами то ако се поизпотят от вашето кандидатстване пък ще се наложи да си гласуват по-високи заплати![]()
Айде бе до кога смятат да ни мъчат с тези резултати ?? Ако примерно несъм приет никъде ще ми излезе ли ученикът не е приет по своите желания никъде или нещо такова ? За да знам примерно, ако нищо не пише дали несъм приет или още не са излязли и в РИО-ПЛЕВЕН и РИО-ДОПРИЧ пише, че днес следобед към 17:00 часа ще бъдат побликувани резултатите от 1 класиране !
Айде бе, няма ли да излизат гадните резултати?
В сайта на рио смолян пише че ще излязат до 17 часа ама за София ништо не пише
Много тъпо правят! Аз също съм от Бургас и един приятел ми каза, че нямало да излизат в интернет "" , а че трябва да ходим до инспектората да си ги проверяваме. Аз не повярвах, но като по чудо може да ни разкарват.![]()