.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    много силно се надявам резултатире да излезнат днес : )) нямам вече никакво търпениие.. ;ж ;ддд

Цитирай Първоначално написано от magiinka Виж мнението
    много силно се надявам резултатире да излезнат днес : )) нямам вече никакво търпениие.. ;ж ;ддд
    Ако излизат, ще излязат чак към 20-21 часа. ;д

Мен нещо започна да не ми пука, някой съфорумник беше писал, че каквото е писано, ще се случи..

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ако излизат, ще излязат чак към 20-21 часа. ;д

Мен нещо започна да не ми пука, някой съфорумник беше писал, че каквото е писано, ще се случи..
    Ако ще е днес, до 18-19 часа трябва да излязат...

Работното им време отдавна вече ще е свършило към 20-21 часа.

Колко ви е балът?

Цитирай Първоначално написано от kalito_sladka1 Виж мнението
    Колко ви е балът?
    ето тук има цяла тема относно баловете:
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...85%D1%82%D0%B5

А кой входящ номер се гледа? Онзи, дето ти го дават като отиваш на изпита - служебната бележка, или с онзи, дето те записват като си подаваш документите

Цитирай Първоначално написано от kikki Виж мнението
    А кой входящ номер се гледа? Онзи, дето ти го дават като отиваш на изпита - служебната бележка, или с онзи, дето те записват като си подаваш документите
    Май навсякъде е различно. Понеже ние подадохме в Русе и В. Търново за езикови гимназии, в първата ни казаха по номера от служебната бележка, а в Търново - по номера, който ни дадоха там.
    От директорката на Русенската гимназия разбрах, че резултатите вероятно ще излязат утре около 17 часа и те ще ги получат също тогава.

Хайде зайчета чакам ви аз сам от френска и сега завършвам 8 клас пиши на лично да се запознаем )))

Цитирай Първоначално написано от lalalala123 Виж мнението
    Ако ще е днес, до 18-19 часа трябва да излязат...

Работното им време отдавна вече ще е свършило към 20-21 часа.
    Затова снощи в 12 часа (вечерта) си обновиха страницата.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Затова снощи в 12 часа (вечерта) си обновиха страницата.
    Тя сама се е обновила. Те през това време са броили парите,които са спечелили,докато са мързелували. И затова класиранията не са готови...
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Тя сама се е обновила. Те през това време са броили парите,които са спечелили,докато са мързелували. И затова класиранията не са готови...
    Компютър проверява резултатите, затова и вече са станали, ама чакай да им дойде музата да ги качат.

lalalala123 , PrAySS и аз съм от Бургас и ще влизам във френската. С нетърпение чакам резултатите, само не мога да разбера защо ги бавят толкова. Късмет на всички!

Цитирай Първоначално написано от Angel^^ Виж мнението
    lalalala123 , PrAySS и аз съм от Бургас и ще влизам във френската. С нетърпение чакам резултатите, само не мога да разбера защо ги бавят толкова. Късмет на всички!
    Хахаха, кой знае, ако ни приемат може да сме в един клас...

Единственото което правят тези от министерството е да ни запишат входящите номера и да запишат желанията ни (много трудно) и след това всичко се извършва от компютри . Нас ни юрнаха, а те се бавят цяла година. И за това взимат луди пари.

Цитирай Първоначално написано от lalalala123 Виж мнението
    Хахаха, кой знае, ако ни приемат може да сме в един клас...
    Може!

ами то ако се поизпотят от вашето кандидатстване пък ще се наложи да си гласуват по-високи заплати

Izleznali sa rezultatite.. !!! pone za oblast Pazardjik.. !!

eeeeeee dnes e 26.06....APOKALIPSIS

Айде бе до кога смятат да ни мъчат с тези резултати ?? Ако примерно несъм приет никъде ще ми излезе ли ученикът не е приет по своите желания никъде или нещо такова ? За да знам примерно, ако нищо не пише дали несъм приет или още не са излязли и в РИО-ПЛЕВЕН и РИО-ДОПРИЧ пише, че днес следобед към 17:00 часа ще бъдат побликувани резултатите от 1 класиране !

Айде бе, няма ли да излизат гадните резултати?

ние тука си чатим а хората може още да спът

Angry

В сайта на рио смолян пише че ще излязат до 17 часа ама за София ништо не пише

Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    ние тука си чатим а хората може още да спът
    +1

ami za oblast plovdiv znae li nqkoi koga izlizat ?

Unhappy О_о

Много тъпо правят! Аз също съм от Бургас и един приятел ми каза, че нямало да излизат в интернет "" , а че трябва да ходим до инспектората да си ги проверяваме. Аз не повярвах, но като по чудо може да ни разкарват.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си