- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и дискотеки ..
тук е мястото да си признаете, че като ходите в компания по 3-4-8 ВЪОБЩЕ НЕ Е ПРОСТО ДА СИ СЕ ПОКЕФИТЕ НА МУЗИКАТА, а всъщност сте излезли на ЛОВ !![]()
аджеба, контят ли се жените по 1012739027 часа да ходя на диско в групичка, 'просто за да се позабавляват' или всъщност нямат нищо против мъжки зарибявки, даже си ги и просят ; P
Последно редактирано от machoka : 06-25-2012 на 08:53
Зависи дали съм обвързана или не. Ако не съм, естествено че е ЛОВ! Да танцувам с приятелка предизвикателно пред мъжките погледи, да и пускам ръка по гърба и кръста, еми тва са си номера, за да дойде още някой при нас.
Иначе откакто съм обвързана не съм спряла да излизам, просто го правя с цел кеф - да речем да разпуснем по женски и т.н., излизам и с приятеля си, излизам и с негови познати и така. В зависимост от положението...
100% съм сигурна, че колкото и да се наконтя, ако ида на дискотека, няма да си харесам никой от там.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
that's right
Сега се сетих колко ного съм спорила на темата за дискотеките с един познат
той: ti prosto ne moje da funkcionirash w club
той: twa sam na 100% siguren;]
той: ti daje sam siguren 4e ne moje da se zabawlqwash
аз: az ne izpitwam i nujda :> ama kak po dqwolite da ti go obqsnq :>
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-25-2012 на 10:34
4XCOKИ
През лятото, стига да съм необвързана, е лов, през останалото време - само се забавлявам, без да оглеждам присъстващите с търсещ поглед.![]()
а ако си обвързан/а и някой/я ного готин/а ти се лепне?
4XCOKИ
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-25-2012 на 10:48
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Това са пълни простотии...да не ме е купил от баща ми, че ще ме пуска...ако ми каже нещо на въпреки след "Излизам с приятелки. Отиваме еди къде си. Ще се прибера много късно." няма и да се върна.
Аз на дискотека ходя, за да се забавлявам. Не ми е най-любимото преживяване така или иначе, затова не го правя често. Никога не ми се е случвало да си тръгна с непознат от дискотека. Или съм си отишла с мъжа, или ме е извикал младеж, който ще става такъв, или си тръгвам с приятелките. Другото са смешни истории.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Неприятният момент е , че когато излизат по женски имат гадния навик да се правят пред другите си приятелки.Обаче открих как да се оправи итоя проблем
Особено, ако живеем заедно, директно си събирам багажа, ако получа такова отношение. Аз съм възпитана, като получа покана за нещо и искам да отида, предлагам на другия човек, ако той не иска - да си стои у дома. Ебаси, знае ме каква съм като си прекарва цялото време с мене, знае, че няма да се чекна на някакви непознати. Предполага се, че ми има доверие, не, че ще ме разхожда на каишка, всеки път като реша да изляза.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Много ясно, майна. Аз закво рИва да си дойде моето момиче? 'Щото аз винаги мога да си изляза и с момчетата, ама просто тогава шанса да забия нещо извън компанията е.... 'ми почти отрицателен.
От к'во да ме пази мъжО ми? И то когато съм излезнала по женски. Винаги едната остава трезва в ролята на съвест, обикновено тази, която шофира или не може да пие по други причини.![]()
Че то в дискотеките и други подобни сборища винаги има риск от насилие. Затова си има охрана и т.н. При положение, че момичето е пълнолетно и е в компанията на други пълнолетни (които се предполага, че могат да се грижат както за себе си, така и една за друга) защо й е надзорник?
Welcome to the Jungle...