- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
ахаха, same shit here
Тъкмо си мисля да си направя блог и да си пускам душевните простотии и несвързаните мисли и си гледам в хороскопа на Cosmo - "идеален период за започване на блог". Добра идея е, ама кой ще ме чете, хаха
стига толкоз глупости
http://www.youtube.com/watch?v=q1BvoqYmUms нещо старо.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз да Ви се похваля, приеха ме по първо желание в математическа гимназия с биология и химия.. :3 резултатите официално още не са излезли, една фр има връзки в министерството и провери..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Честито![]()
Минало заминало, сега да изчакаме утре, за да видим, че всички сме приети..А дотогава да обиждаме МОН, задето са толкова мързеливи.
edit: heartlesandfreaky, супер! честито![]()
Мен ще ме приемат , няма какНе че съм прекалено уверена в себе си , но писах доста у-ща с бал много по-нисък от моя (с около 5-6-7 единици
) А тея момн-овци ще ги убия ..
ти кои училища писа?
на мен първото ми желание беше гпае в бургасто се води по-елитно уж
164 , 1 АЕГ , 157 , 18 , 22 , 30 , 32 , 31 (всички с ИЕ и АЕ)
Хайде да плюем МОМН ^^ Пръдльовци нещастни, мързели непоправими, нехранимайковци, нещастници! Да им опадат косите дано! Да ги хване разтройството и да им свърши тоалетната хартия, дано! Данооооооо ;d
Don't mind me ;d I'm kinda retarted lol
Омг, к'во се хабите, разсейвайте се, стига сте писали относно тъпите класирания, всички храните някакви празни надежди, да рефрешвате постоянно е безсмислено, просто проверявайте вечерта. Поздравления на heartlesandfreaky!![]()
благодаря Ви, сигурна съм, че и вас ще ви приемат ^^ иначе тия от МОМН се излагат, щом като казаха моя резултат, значи са излезли, какво толкова има да правят, да ги качват и толкова аргх.. -.-
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
до момн: пожелавам им сивиръс снейп да отиде и да им каже да отворят на 394-та страница..
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."